تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 468 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ســــــــلام آقا حمیدرضا ؛ سپاس از راهنمایی ات موفق شدم فقط چیزی که هست چرا هر بار تنظیماتش بهم میریزه و سیو نمیشه منظور setting برنامه ست ؟ حالا دیگه من احتیاج به آپدیت کردن خود کاسپر ندارم ؟ واز طریق خود نرم افزار آپدیت کنم ؟ قبلا وقتی کاسپر آپدیت میکردم چند دقیقه طول نمیکشید ولی حالا این updater ه همنجوری فایل میگیره امیدوارم که مثل ه دفعه اول نباشه اگر آنلاین بودی خبر بده چکار کنم ؟ سپاس
    سلام عزیز
    خب خدا رو شکر بالاخره آپدیت کردی.
    راستش تنظیماتش نباید بهم بریزه من خودم اون برنامه kasper updater رو که دان کردم گذاشتم توی یکی از درایوهام بعدش تنظیماتش رو درست کردم و ازش یه شورتکات توی دسکتاپ ساختم هر وقتم خواستم آپ کنم به راحتی از روی دسکتاپ اجراش میکنم و آپ میزنم.تا حالا 10 بار هم وین عوض کردم ( هم ایکس پی هم 7 و هم 8 ) ولی چون برنامه توی درایوم بوده کاملا سالم و درست کار میکنه و فقط بعد از تعویض ویندوز میرم ازش یه شورتکات روی دسکتاپ می سازم.بهم ریختن تنظیمات برای من پیش نیومده راستش.
    آره ببین اگه توی برنامه kasper updater توی قسمت تنظیمات تیک گزینه update kasper internet security 2013 رو بزنی دیگه نیاز نیست کاری به کار کسپر داشته باشی این برنامه خودش آپدیت میکنه کسپر رو.
    موفق باشی

2. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام عزیز
    خب خدا رو شکر بالاخره آپدیت کردی.
    راستش تنظیماتش نباید بهم بریزه من خودم اون برنامه kasper updater رو که دان کردم گذاشتم توی یکی از درایوهام بعدش تنظیماتش رو درست کردم و ازش یه شورتکات توی دسکتاپ ساختم هر وقتم خواستم آپ کنم به راحتی از روی دسکتاپ اجراش میکنم و آپ میزنم.تا حالا 10 بار هم وین عوض کردم ( هم ایکس پی هم 7 و هم 8 ) ولی چون برنامه توی درایوم بوده کاملا سالم و درست کار میکنه و فقط بعد از تعویض ویندوز میرم ازش یه شورتکات روی دسکتاپ می سازم.بهم ریختن تنظیمات برای من پیش نیومده راستش.
    آره ببین اگه توی برنامه kasper updater توی قسمت تنظیمات تیک گزینه update kasper internet security 2013 رو بزنی دیگه نیاز نیست کاری به کار کسپر داشته باشی این برنامه خودش آپدیت میکنه کسپر رو.
    موفق باشی
    سلام

ممنون از راهنماییت ؛ حالا اگر همین آپدیت رو بخوام بزارم روی یک سیستم دیگه باید چکار کنم ؟
    لازم هست نرم افزار رو هم نصب کنم یا فقط میتونم از کاسپر بصورت آفلاین استفاده کنم
    ؛آ چون یکبار اینکار رو کردم کاسپر database are obsolete رو داد .

ممنون

4. این کاربر از sadra121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام

ممنون از راهنماییت ؛ حالا اگر همین آپدیت رو بخوام بزارم روی یک سیستم دیگه باید چکار کنم ؟
    لازم هست نرم افزار رو هم نصب کنم یا فقط میتونم از کاسپر بصورت آفلاین استفاده کنم
    ؛آ چون یکبار اینکار رو کردم کاسپر database are obsolete رو داد .

ممنون
    سلام
    خواهش میکنم
    اگه بخواین همین آپدیت رو روی یه سیستم دیگه استفاده کنین فقط کافیه آپدیت های خودتون رو توی یکی از درایوهای سیستم طرف کپی کنین و از توی خود کسپر آپدیت کنین (فقط مسیر آپدیت رو باید توی همون درایوی بزارین که آپدیت ها رو کپی کردین) و نیازی به نصب نرم افزار نیست مگه اینکه بخواین از توی سیستم دوستتون هم کسپر رو آپ کنین ( به صورت آنلاین).
    بعد اینکه باید ساعت و تاریخ سیستمون هم به میلادی دقیق باشه بعدش اگه 2 روز از وقت آپ کردن کسپر بگذره این پیام database are obsolete رو میده

6. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    من تا حالا از نود استفاده می کردم
    حالا می خوام از کسپر استفاده کنم.میشه ساده راهنمایی کنید که چکار باید کنم؟(تا حالا اصلن ندیدم برنامه رو)
    آپدیت کردن برنامه به چه صورت هست
    سپاس

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

درود
    من تا حالا از نود استفاده می کردم
    حالا می خوام از کسپر استفاده کنم.میشه ساده راهنمایی کنید که چکار باید کنم؟(تا حالا اصلن ندیدم برنامه رو)
    آپدیت کردن برنامه به چه صورت هست
    سپاس
    خب به سلامتی.پس به جمع کسپر بازها پیوستی
    راستش تا ورژن 2012 کسپر خیلی راحت بود آپدیت کردن ولی برای 2013 یکم فرق کرده.لینکهای زیر رو یه نگاه بنداز:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یه سری لینک واسه آموزش خود کسپر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 6 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان من پی سی ویروسی ام رو با اینترنت سکیوریتی 2013 اسکن کردم
    حدود 160 گیگ از هاردم رو برده تو بخش قرنطینه
    که شامل خیلی از فایل های مهم برای من هستش و توی هر مسیری مثلا (اف/نیو فولدر) یه ویرویس exe
    با همون آدرس شناخته
    موقعی که بازشون میکنم (از همون لیست قرنطینه)
    آنتی ویروس پیغام فعالیت یه ویروسی رو میده و دوباره اونو میبنده و وارد لیستش(قرنطینه) میکنه
    اون فایل های ویروسی رو دستی دیلیت کردم بوسیله کسپر اسکای
    تا ببینم مشکل حل میشه دیدم نشد
    بعد
    آنتی ویروسم رو آپدیت کردم
    اما هنوز دسترسی به فایل هام ندارم

و البته کسپر هم پاکشون نکرده چون فضای اشغال شده شون روی هارد
    مشخصه

حالا برای دسترسی به فایل هام باید چیکار کنم ؟؟؟

لازم خاطر نشان کنم که اون 160 گیگ اطلاعات ضروری من هستند

ممنون از نظرات کاره گشای شما
    .................

دوستان با اینیبل کردن فایل های هاید ماشین (مخصوص ویندوز)
    دسترسی به فایل ها پیدا کردم
    و مشکلم حل شد
    امیدوارم پی سی کسی ویروسی نشه
    Last edited by ali racer; 03-02-2013 at 19:44.

11. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای اپدیت افلاین دیسک نجات کاسپر از چه ورژن اپدیت افلاین استفاده کنیم منظورم نسخه 2012 یا 2013 و نوعه اینترنت سکوریتی یا انتی ویروس هست ؟ چون من امتحان کردم و دیدم قابلیت اپدیت افلاین وجود داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم
    اگه بخواین همین آپدیت رو روی یه سیستم دیگه استفاده کنین فقط کافیه آپدیت های خودتون رو توی یکی از درایوهای سیستم طرف کپی کنین و از توی خود کسپر آپدیت کنین (فقط مسیر آپدیت رو باید توی همون درایوی بزارین که آپدیت ها رو کپی کردین) و نیازی به نصب نرم افزار نیست مگه اینکه بخواین از توی سیستم دوستتون هم کسپر رو آپ کنین ( به صورت آنلاین).
    بعد اینکه باید ساعت و تاریخ سیستمون هم به میلادی دقیق باشه بعدش اگه 2 روز از وقت آپ کردن کسپر بگذره این پیام database are obsolete رو میده
    ســــــلام

تشکر از اینکه راهنمایی کردید ؛ خدا عمرت بده مشکل برطرف شد اشکال از تاریخ سیستم بود و تونستم روی یک سیستم دیگه بزارم.

سپاس فراوان

14. این کاربر از sadra121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    جدیدا احساس می کنم کاسپر پیور2 تو ویندوز 8 بی خطر شده و ویروس ها رو تشخیص نمیده. شما احیانا به مشکل مشابهی برنخوردید؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    چطوری از کلید برای اکتیو کردن KIS 2013 استفاده کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •