تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 201 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من با 18 میلیون چه مدلی پراید بگیرم که به نظرتون خوبه نرمه امنیتشم کمی بالا باشه ممنون میشم جواب بدین جوان پسندم باشه میخوام از نمایندگی بگیرم ارزش داره؟
    معمولا بین جوان ها پراید 111 طرفدار بیشتری داره هرچند به نظرم پراید خودش چیزی نیست ، صندوق هم نداشته باشه نقطه میشه !
    شما بهتر است 111 مدل SE رو خرید کنید ( البته من فقط 131 SE رو دیدم ) که دارای دو اربگ ، ترمز ABS و فرمان هیدرولیک است .
    خرید از نمایندگی بسته به صبر شما دارد ، اگر صبر داشته باشید از نمایندگی خرید کنید بهتر است ، هم ارزانتر است و هم دردسر شماره گذاری و سند زدن رو ندارید .
    موفق باشید .

2. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله اگر روآ جی دو باشد مناسب است .
    بنده هم تو پست اولم عرض کردم روا سال هست. که دوستمون فرمودن روا سال همون G2 هست. ممنون از زحماتتون. البته دیروز خریدمش 13.5

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

معمولا بین جوان ها پراید 111 طرفدار بیشتری داره هرچند به نظرم پراید خودش چیزی نیست ، صندوق هم نداشته باشه نقطه میشه !
    شما بهتر است 111 مدل SE رو خرید کنید ( البته من فقط 131 SE رو دیدم ) که دارای دو اربگ ، ترمز ABS و فرمان هیدرولیک است .
    خرید از نمایندگی بسته به صبر شما دارد ، اگر صبر داشته باشید از نمایندگی خرید کنید بهتر است ، هم ارزانتر است و هم دردسر شماره گذاری و سند زدن رو ندارید .
    موفق باشید .
    پراید مدل 111 se صندوق دار هست من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پراید مدل 111 se صندوق دار هست من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم ؟
    111 هاچ بک است ، 131 و 132 صندوق دار هستند

6. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    یه 405 نقره ای گاز سوز دور رنگ موتور و گریبوکس سالم لاستیکها 205 کومهو 80 درصد مدل 83 کارکرد 220000 چند میرزه؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوتا سئوال دارم.
    چرا توسایتهای مختلف قیمت پراید رو که سرچ میکنی مدل sxهم قیمت کارخونه ای رو زده هم قیمت بازارو ولی بقیه مدلهارو فقط قیمت بازارو زده مگه نه اینکه وقتی قیمت کارخونه ای رو
    میزنن یعنی هنوز تولید میشه ولی هر چی من به نمایندگی هازنگ زدم میگن فقط seدارن دوایربگ حیف پول که به پراید بدی وحیفتر ازاون که به دوایربگ بدی.
    یکی از دوستان یه 206دارمدل 82خیلی تمیزه 280هزارتا کارکرد تیپ2با بیمه میگه14به نظر شما ارزش داره یا 800/16بدم پراید دو ایربگ بگیرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    حدود هیفده میلیون تومن پول دارم و دو نفر هستیم و ماهی یکبار باید از مشهد به کرمان بروم.به نظر شما ماشین مثل 405 دسته دو بخرم یا ثبت نام کنم و ماشین صفر بگیرم؟ حدود دو سه ماه بیشتر نمیتونم بدون ماشین دووم بیارم
    نظرتون چیه؟
    چه ماشینی بگیرم بهتره؟
    ممنووون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوتا سئوال دارم.
    چرا توسایتهای مختلف قیمت پراید رو که سرچ میکنی مدل sxهم قیمت کارخونه ای رو زده هم قیمت بازارو ولی بقیه مدلهارو فقط قیمت بازارو زده مگه نه اینکه وقتی قیمت کارخونه ای رو
    میزنن یعنی هنوز تولید میشه ولی هر چی من به نمایندگی هازنگ زدم میگن فقط seدارن دوایربگ حیف پول که به پراید بدی وحیفتر ازاون که به دوایربگ بدی.
    یکی از دوستان یه 206دارمدل 82خیلی تمیزه 280هزارتا کارکرد تیپ2با بیمه میگه14به نظر شما ارزش داره یا 800/16بدم پراید دو ایربگ بگیرم.
    قیمت SX به این دلیل در سایتها موجود است که بتوان قیمت کارکرده را حساب کرد وگرنه همونطور که فرمودید در کارخانه فقط SE موجود است و شماره میشود .
    206 مورد نظر اگر تمیز باشد و مشکل موتوری و اتاق نداشته باشد بهتر از پراید است منتها باید توجه داشته باشید خودروی مذکور 10 سال کارکرده است و اصلا با خودروی صفر قابل مقایسه نیست ، هزینه های ممکنه این خودرو را حتما در نظر داشته باشید .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    حدود هیفده میلیون تومن پول دارم و دو نفر هستیم و ماهی یکبار باید از مشهد به کرمان بروم.به نظر شما ماشین مثل 405 دسته دو بخرم یا ثبت نام کنم و ماشین صفر بگیرم؟ حدود دو سه ماه بیشتر نمیتونم بدون ماشین دووم بیارم
    نظرتون چیه؟
    چه ماشینی بگیرم بهتره؟
    ممنووون
    چون شما پیمایش خارج از شهر دارید بهتر است با این بودجه :
    1- 405 مدل 87
    2-سمند LX مدل 86

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دیگه فکر کنم بغیر ازپراید صفر هیچ راه دیگه ای نداشته باشم.حالا پراید صفر 131بگیرم یا132.من خودم با131بیشتر حال میکنم هرچند هردوتاشون ولی بازم 131قیافش بیشتر می پسندم .صفرex131الان چنده ؟تحویل چجوری؟بهنظر شما تحویل فوریبگیرم یا وایستم تو نوبت احتمال داره ارزونی تا چه اندازه میره؟باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •