تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 242 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2414

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Battlefield 3

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من يه مشكلي در همون اول كار دارم اون زماني كه بصورت آموزشي بهمون نشون ميده كه كدوم دكمه ها رو فشار بديم در قسمتي كه تو قطار قبل از انفجار بمبي كه دو تا واگن رو از هم جدا ميكنه با فشردن دكمه E رو پنجره قطار آويزون ميشه و با Space ميپره رو واگن جلويي و بعد از انفجار و جدا شدن واگن قبلي يه نگاهي به درون واگن در حال حركت ميكنه و ميبينه كه يه نفر داره بهش شليك ميكنه. با شليك گلوله شيشه خورد ميشه و دوباره از پنجره شكسته شده آويزون ميشه.

مشكل اينجاست كه در اين مرحله ميگه Space رو بزن ولي من هرچي Space‌ ميزنم نميتونه بپره و بعد سه بار تلاش نهايتاً ميفته و ميميره. من نميدونم چر نميتونم از اين مرحله گذر كنم و چند بار تلاش كردم ولي موفق نشدم.
    آيا كسي ميدونه چرا اينطوري ميشه؟

فكر ميكنم اگر Screenshot از اين قسمت ميذاشتم بهتر ميشد بهتون توضيح داد ولي فعلاً برام مقدور نيست اين كارو بكنم و حتماً اونهايي كه بازي رو انجام دادن ميدونن كدوم قسمتو ميگم. حالا اگر لازم شد، بعد از ظهر كه رفتم خونه يه screenshot هم ميذارم تا روشن شيد.

يه سئوال هم دارم.

در Battlefield 2 بازي بصورت جنگ هاي بدون مراحل به هم پيوسته بود و ميتونستيم هر مكاني كه دلمون ميخواست رو بازي كنيم اما اينجا فكر ميكنم سلسله مراتب داره آيا اينطوريه؟

آيا شدت سختي easy, normal و پيشرفته اين بازي خيلي با هم فرق دارن؟ در اصل ميخوام بدونم كه كدومشونو بازي كنيم حالش بيشتره؟
    Last edited by Pejvak61; 16-11-2011 at 13:25.

داره خودمونی میشه bheart_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من يه مشكلي در همون اول كار دارم اون زماني كه بصورت آموزشي بهمون نشون ميده كه كدوم دكمه ها رو فشار بديم در قسمتي كه تو قطار قبل از انفجار بمبي كه دو تا واگن رو از هم جدا ميكنه با فشردن دكمه E رو پنجره قطار آويزون ميشه و با Space ميپره رو واگن جلويي و بعد از انفجار و جدا شدن واگن قبلي يه نگاهي به درون واگن در حال حركت ميكنه و ميبينه كه يه نفر داره بهش شليك ميكنه. با شليك گلوله شيشه خورد ميشه و دوباره از پنجره شكسته شده آويزون ميشه.

مشكل اينجاست كه در اين مرحله ميگه Space رو بزن ولي من هرچي Space‌ ميزنم نميتونه بپره و بعد سه بار تلاش نهايتاً ميفته و ميميره. من نميدونم چر نميتونم از اين مرحله گذر كنم و چند بار تلاش كردم ولي موفق نشدم.
    آيا كسي ميدونه چرا اينطوري ميشه؟

فكر ميكنم اگر Screenshot از اين قسمت ميذاشتم بهتر ميشد بهتون توضيح داد ولي فعلاً برام مقدور نيست اين كارو بكنم و حتماً اونهايي كه بازي رو انجام دادن ميدونن كدوم قسمتو ميگم. حالا اگر لازم شد، بعد از ظهر كه رفتم خونه يه screenshot هم ميذارم تا روشن شيد.

يه سئوال هم دارم.

در Battlefield 2 بازي بصورت جنگ هاي بدون مراحل به هم پيوسته بود و ميتونستيم هر مكاني كه دلمون ميخواست رو بازي كنيم اما اينجا فكر ميكنم سلسله مراتب داره آيا اينطوريه؟

آيا شدت سختي easy, normal و پيشرفته اين بازي خيلي با هم فرق دارن؟ در اصل ميخوام بدونم كه كدومشونو بازي كنيم حالش بيشتره؟
    دوست من شما باید تند تند و پشت سر هم space رو بزنید تا از اون میله ها بره بالای قطار.

3. این کاربر از bheart_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من ارور Has stopped working رو میگیرم چیکار کنم ؟
    دوستان عزیزی که بازیشون این ارور رو میده Battlfield 3 has stoped working مشکل از نسخه بازیشون هست که مطمئنا هنگام نصب ارورهایی داده و شما گزینه Ignore رو زدید. برای رفع این مشکل باید نسخه بازی رو عوض کنید و نسخه 14 گیگابایتی بازی رو تهسه کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام ....از دوستان کسی اطلاع داره این خطا مربوط به چیه و راه حلش چبه ؟
    bf3.exe.Entry point not found
    the procedure entry point createDXGIFactory1 could not be located in the dynamic link library dxgi.dll
    شما ویندوزت باید 7 64bit باشه تا ارور نده البته باید درایور کارت گرافیکتم بروز باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

...................................
    Last edited by reza207; 25-01-2012 at 17:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقايون واسه من اين error رو ميده بايد چيكار كنم؟
    the procedur entry point Getcurrent processor Number could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست من شما باید تند تند و پشت سر هم space رو بزنید تا از اون میله ها بره بالای قطار.
    واقعاً؟ همين؟ يعني من الآن دو روزه گير همينم؟

اي ول بابا!!!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

اقايون واسه من اين error رو ميده بايد چيكار كنم؟
    the procedur entry point Getcurrent processor Number could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.
    اشکال تو ویندوزته باید se7en باشه!

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

عزیز جان هر تکنولوژی بعد نرم افزاری و سخت افزاری داره

اگه به پست من دقت کنید در آخر نوشتم اگه بعد سخت افزاری محیا باشه یعنی کارت گرافیک با dx 11 دارین برای استفاده از این تکنولوژی بعد نرم افزاری برنامه هم نیاز هست
    حتما به اون لینک دانلودی که دادم سر بزنید به صراحت توی سایت ماکروسافت نوشته دانلود تکنولوزی DX11 یعنی دانلود بعد نرم افزاری

همون طور که گفتم من خودم بدلیل نداشتن آخرین نسخه این نرم افزار به مشکل بر خوردم و با نصب اون مشکلم حل شد !!

د . نشد دیگه
    +
    شما کاملا اشتباه میکنی !! و اون چیزی که شما دانلود میکنید پکیج بروزرسانی dx هستش !! از ورژن 9 تا 11 !! و بروز و بهینش میکنه !! اون چیزی که شما فکر میکنید وجود خارجی نداره یه سری سایت ها هم که با جستجو پیدا میکنید مطلبی به اسم دانلود dx 11 گذاشتن هم همون پکیج های بروز رسانیش هستش که برا dx 11 رو از پکیج کاملا و اصلی جدا میکنن و میزارن برا افرادی که فقط میخوان direx11 ویندوزشون بروز شه
    +
    برای مثال من یه نسخه ای که 5.6 ماه پیش مایکروسافت برای بروز رسانی dx داده بود بعد از مدتها که اسمش هم Directx April 2011 Updates بود رو دانلود کرده و نصب کرده بودم !! و بعد از اون دیگه اصلا کاری به کارش نداشتم وحتی بعضی بازی های که پکیج بروز رسانی رو موقع نصب میخواستن اتوماتیک نصب کنن رو هم cancel میکردم و میکنم چرا که اکثرا نسخه ی بروزرسانی قدیمی ترو میزارن تو ستاپ بازی ک... اونم صرفا برا این میزارن که اجرا بشه بازی برا کسایی که کلا تاحالا نصب نکردن رو ویندوزشون !!
    +
    شما اخرین نسخه ای که مایکروسافت داد چند ماه پیش رو کافیه همون موقع دانلود کنی و نصب کنی دیگه هیچ نیازی نیست تا حتی چند سال دیگهو حتی به فرض سال بعدشم اگه نسخه ی جدیدی مایکروسافت عرضه کرد رو هم نصب نکنی مشکل خاصی برات به وجود نمیاد و همه ی بازی ها اجرا میشن . فقط برای بهینه شدن این رابط نرم افزار و سخت افزار و رفع ایرادات نصب کنی بهتره
    .
    موفق باشید .
    Last edited by SA.JJ.AD; 16-11-2011 at 22:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

2 مشكل اين ارور چيست

موقع اجراي بتلفيلد3 اين ارور را ميده

Last edited by hadimosavi; 16-11-2011 at 20:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •