این دوستمون سیستم خوبی معرفی کرده.ولی گرافیکیه خئرده پایینه این مدل از ati خوبهنوشته شده توسط amin_metal1370
ATI X 1600XT
بابرد ASUS
قیمتس 180000فککنم
.ولی مادر برد فقط ASUS
CPU :INTEL
این دوستمون سیستم خوبی معرفی کرده.ولی گرافیکیه خئرده پایینه این مدل از ati خوبهنوشته شده توسط amin_metal1370
ATI X 1600XT
بابرد ASUS
قیمتس 180000فککنم
.ولی مادر برد فقط ASUS
CPU :INTEL
دوست من،خود من هم در مورد دوال چنل اطلاعات کامل ندارم اما همینقدر می دونم که پرفرمنس کامپیوتر رو بالا می بره و در مجموع بهتره. در مورد خرید core2duo هم شک نکن.اگه پول داری بدون معطلی بخرش.چون ممکنه نایاب بشه.نوشته شده توسط morbidtale82
بچها من این سیستم رو میخوام ببندم و چون الان بودجه Core2 ندارم فعلا این سی پی یو میخوام نظرتون چیه ؟
intel pentium D 805
Asus P5B 965 170T
Ram kingston ddr2 533 1gb dual
VGA Gigabyte Nvidia 7300GT ddr2 256mb
Power green 430w real PFC
Modem gigabyte v92 x64
اول میخواستم AMD athlon 3500 Am2 با asus M2N-E ببندم که بچها با این سیستم اینتل بیشتر موافق بودن .
مرسی
فقط اين خيلي داغ ميكنه و برق هم زياد ميخوره
فن و پاور و كيس مناسب يادت نره!
خوب پس بهتر از 3500 اتلون هست !نوشته شده توسط kakihot
پاور 430 وات واقعی گرین میخوام بردارم . کیس هم گرین ال سی دی دار هست .
فن در حد معمولی قیمتش چنده ؟
اگه بيشتر خرج كني ميتوني گرافيكت رو بكني Ati x1600xtبا برد asusنوشته شده توسط shahramcat
بعد این رم تو ;ingston فک نکنم اصل گیر بیاری برای همین رم oczبگیر
نوشته شده توسط actros
آقا ممنون از شما
والا من حداکثر بودجه ای که دارم همینه . من بیشتر روی این 805 دو دلم .
به نظرتون الان من 805 رو با مادربورد چیپست 965 مدل P5b Asus ببندم بهتره تا 6 ماه دیگه به core 2 ارتقاء بدم یا الان یه E6300 با مادربورد 945 مدل Asrock conroeXfire یا asus تا بعدا مادربوردش رو ارتقاء بدم به 965 ؟
Last edited by shahramcat; 11-10-2006 at 11:07.
بنظر من هر دو تا كار اشتباهه اگه الان سيستم داري صبر كن همون موقع core 2 بگير واگه الان ضروري هست كه بگيري بايد يه خورده بيشتر هزينه كني و E6300 با يه برد خوب (نه 945 ) بگيري چون ارتقا دادن مادربرد خيلي به ضرره.
بنظر من روي AMD 3800x2 AM2 هم فكر كن قيمتش نسبت به كاراييش مناسبه ولي اگه اهل اوركلاك هستي حتما بايد Core 2 بگيري.
البته يه چيزي رو بايد بگم من خودم P5B Delux دارم مشكل بزرگي كه چيپست P965 داره اينه كه IDE رو ساپورت نمي كنه و توي برد هاي با اين چيپست از jmicron IDE+SATA Controller استفاده ميشه توسط cd هاي bootable قابل شناسايي نيست.
بنابراين اين سيستم از روي cd بوت نميشه كه هيچ سيستم عامل هاي live مثل Knoppix 4.2 و Linux UBUNTU هم درايور jmicron رو شناسايي نمي كنند و قابل استفاده نيستند. البته با ويندوز xp مشكلي نداره. توي نسخه هاي جديدتر احتمالا مشكل برطرف ميشه.
شايد 945p از اين نظر مناسبتر باشه ولي در كل بهترين چيپست براي core 2 چيپ 975x هست.
Last edited by Mezzo; 12-10-2006 at 04:31.
منبعي هم داري كه نصب نمي شوند شايد مادربرد شما بايد آپديت بشود يا تنظيماتي داردنوشته شده توسط Mezzo
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)