تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 174 از 461 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دفترچه پارسال رو ندارم ميشه منو راهنمايي كنيد؟
    اگه منطقه شهرداري نداشته باشه چي؟؟
    تهرانی؟
    اگه تهرانی از 1101 تا 1122 بزن

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

این سایته که دان شده بالا نمی یاد!

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام ! خوبین همه ؟
    من امشب آن شدم که فردا آن نشم !
    الان که اینجام میبینم هیچیز خاصی به نظرم نمیرسه که بگم ! نمیدونم چرا آن شدم !
    شاید فقط این : یه نفر تو تابستون بم گفت که طوفانی شروع نکن و با ماکسیمم توانت نخون که آذر و دی نبری ! من به این دوستمون خیلی مدیونم ! چون من بر اساس حرف ایشون برنامه ریزی کردم که تا آذر بیشتر از روزی 10 ساعت نخونم که به وقت نبرم . الان اکثر دوستام دارن از خستگی میمیرن من تازه این هفته ساعت مطالعمو رسوندم به 67 ! (این ماکسش نیست . ماکسش برا اسفند به بعد) . خلاصه اینکه یادم نیست کی بود ایشون ولی برادر هرکی بودی دمت گرم . باعث شدی کلی اعتماد به نفسم بالا بره چون اصلا خسته نشدم .

سجاد جان یه سوال داشتم ازت ! من تابستون پیش 1 رو خوندم . به نظرت توی عید باید بشینم پایه بخونم یا پیش رو دوره کنم ؟ یا اصلا یه جوری برنامه ریزی کنم که پیش 2 تموم شه تا اونموقع ؟ به نظرم نمیشه هم پیش خوند هم پایه . وقت نمیکنم تمومش کنم .
    و یه سوال دیگه ! واکنش های شیمیایی پیش رو هم باید حفظ باشیم ؟ من تا اونجا که دیدم مبتکران فقط سال 3 رو لیست کرده

4. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

تهرانی؟
    اگه تهرانی از 1101 تا 1122 بزن
    اره کد منطقه 2 چیه ؟؟

6. این کاربر از You & I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

کد منطقه رو واسه سوابق تحصیلی از اینجا بگیرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام ! خوبین همه ؟
    شاید فقط این : یه نفر تو تابستون بم گفت که طوفانی شروع نکن و با ماکسیمم توانت نخون که آذر و دی نبری ! من به این دوستمون خیلی مدیونم ! چون من بر اساس حرف ایشون برنامه ریزی کردم که تا آذر بیشتر از روزی 10 ساعت نخونم که به وقت نبرم . الان اکثر دوستام دارن از خستگی میمیرن من تازه این هفته ساعت مطالعمو رسوندم به 67 ! (این ماکسش نیست . ماکسش برا اسفند به بعد) . خلاصه اینکه یادم نیست کی بود ایشون ولی برادر هرکی بودی دمت گرم . باعث شدی کلی اعتماد به نفسم بالا بره چون اصلا خسته نشدم .

سجاد جان یه سوال داشتم ازت ! من تابستون پیش 1 رو خوندم . به نظرت توی عید باید بشینم پایه بخونم یا پیش رو دوره کنم ؟ یا اصلا یه جوری برنامه ریزی کنم که پیش 2 تموم شه تا اونموقع ؟ به نظرم نمیشه هم پیش خوند هم پایه . وقت نمیکنم تمومش کنم .
    و یه سوال دیگه ! واکنش های شیمیایی پیش رو هم باید حفظ باشیم ؟ من تا اونجا که دیدم مبتکران فقط سال 3 رو لیست کرده
    من ماکسم 4 ساعت بود
    Last edited by moh72; 24-11-2011 at 23:30.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

من میخواستم بدونم به نظر دوستان من الان تازه شروع کردم به نظر شما من الان پایه رو کامل بخونم !
    به نظر شما من چه جیزهایی از پیش 1 رو بخونم تا از برنامه عقب نمونم !
    از پیش 1 عمومی بخونم یا اختصاصی !
    چه درسهایی از این عمومی و اختصاصی مهم تره !؟
    باید توجه همو رو چه درسایی بزارم !
    که نمیتونم تویه ترم دوم اونارو بخونم یا ترم دوم به به ترم اولش ربط داره ؟
    منظورم پیشه !
    ممنون میشم اگه جواب بدید !

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

شما باید ریز نمراتتو از پیش دانشگاهی که الان در اون تحصیل میکنی بگیری و بعد بری اونجایی که سوابقتو تایید میکنن !
    اونجا یه ریز نمرات دیگه بهت میدن با ریز نمراتی که از مدرسه گرفتی مقایسه میکنی و اگه لازم باشه اصلاح میکنی و اون کسی که تایید میکنه سابقتو سابقه تو رو تایید میکنه و وقتی میخوای واسه دانشگاه ازاد یا ملی ثبت نام کنی با دادن کد ملی و ... کد سوابق تحصیلی رو دریافت کرده و برای ثبت نام و درج در پروندت از اون استفاده میکنی !

پس چرا مدرسه ی ما چیزی نمیگه ؟ تا کی وقت داره ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام ! خوبین همه ؟

من همین سوال رو از آقای مرعشی ( که فکر کنم نویسنده شیمی خیلی سبز هست ) رسیدم ایشون گفت که باید واکنش های دوم و سوم و پیش رو کامل حفظ باشین
    مگه ندیدی سوال میدن که نسبت سرعت تولید فلان ماده به سرعت مرف فلان ماده ؛ مثلا در واکنش تجزیه پتاسیم نیترات چقدر است ؟
    برای جواب دادن باید واکنش ها رو طوری حفظ باشی که رو هوا فرمولش رو بنویسی مثل مهندس بازرگان

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

من میخواستم بدونم به نظر دوستان من الان تازه شروع کردم به نظر شما من الان پایه رو کامل بخونم !
    به نظر شما من چه جیزهایی از پیش 1 رو بخونم تا از برنامه عقب نمونم !
    از پیش 1 عمومی بخونم یا اختصاصی !
    چه درسهایی از این عمومی و اختصاصی مهم تره !؟
    باید توجه همو رو چه درسایی بزارم !
    که نمیتونم تویه ترم دوم اونارو بخونم یا ترم دوم به به ترم اولش ربط داره ؟
    منظورم پیشه !
    ممنون میشم اگه جواب بدید !
    حرکتی نوسانی و موج 1 به موج 2 و صوت ربط داره! 3-4 تا هم ازش تست می یاد تو کنکور! اگه حرکت شناسی ( با بردار 4 تست )رو بخونی خوبه چون از دینامیک (2 تست ) و حرکت دایره ای ( اومدن در تجربی 50-50 ) ساده تر و ملموس ترe! تکانه رو هم بخون چون از همه ساده تره! 2-3 فرمول داره و تو تجربی احتمالا سوال امدن ازش 50-50 e! فقط می مونه دینامیک و حرکت دایره ای! که به نظر می رسه فعلا وقت نکی بخونی!
    پس نتیجه می گیرم که حرکت نوسانی و موج1 در اولویت هست و اگه با معلم پیش بری محشره! بعد حرکت شانسی و تکانه
    این موارد در مورد ریاضی هم صدق می کنه!
    شیمی هم ترم 1 به 2 ربط نداره!
    فصل 1 : یک سوال از محاسبه سرعت متوسط و یک سوال از انرژی فعال سازی و دلتاH و یک سوال از مابقی مباحث
    فصل 2 : یک سوال از محاسبه ثابت تعادل و یک سوال از اصل لوشاتلیه می یاد و یک سوال از مابقی مباحث
    E و دلتا H که ساده است همین طور اصل لوشاتلیه! سوالات محاسباتی رو نباید از دست داد به خصوص سرعت متوسط که فقط یک تناسب سادست

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

کد منطقه رو واسه سوابق تحصیلی از اینجا بگیرید
    کد:
    من ماکسم 4 ساعت بود
    باید بیشتر درس بخونی! تا به رقبات برسی! من ماکزیممم 6 ساعته

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

کد:
    این سایت برام بالا نمیاد ! برای شما چطوره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

حرکتی نوسانی و موج 1 به موج 2 و صوت ربط داره! 3-4 تا هم ازش تست می یاد تو کنکور! اگه حرکت شناسی ( با بردار 4 تست )رو بخونی خوبه چون از دینامیک (2 تست ) و حرکت دایره ای ( اومدن در تجربی 50-50 ) ساده تر و ملموس ترe! تکانه رو هم بخون چون از همه ساده تره! 2-3 فرمول داره و تو تجربی احتمالا سوال امدن ازش 50-50 e! فقط می مونه دینامیک و حرکت دایره ای! که به نظر می رسه فعلا وقت نکی بخونی!
    پس نتیجه می گیرم که حرکت نوسانی و موج1 در اولویت هست و اگه با معلم پیش بری محشره! بعد حرکت شانسی و تکانه
    این موارد در مورد ریاضی هم صدق می کنه!
    شیمی هم ترم 1 به 2 ربط نداره!
    فصل 1 : یک سوال از محاسبه سرعت متوسط و یک سوال از انرژی فعال سازی و دلتاH و یک سوال از مابقی مباحث
    فصل 2 : یک سوال از محاسبه ثابت تعادل و یک سوال از اصل لوشاتلیه می یاد و یک سوال از مابقی مباحث
    E و دلتا H که ساده است همین طور اصل لوشاتلیه! سوالات محاسباتی رو نباید از دست داد به خصوص سرعت متوسط که فقط یک تناسب سادست

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

باید بیشتر درس بخونی! تا به رقبات برسی! من ماکزیممم 6 ساعته

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

کد:
    این سایت برام بالا نمیاد ! برای شما چطوره؟

ممننون از توضیح کاملوتون !
    میشه راجب عربی و انگلیسی به صورت کلی یه توضیح بدید !
    ممنون میشم ازتون !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •