حالا منوجه حرف من شدید؟
![]()
حالا منوجه حرف من شدید؟
![]()
این چه سرعتیه واقعا مسخرست من 256 دارم یکی دو روزه سرعت دانلودم بین 0 تا 2 کیلوبیته !!!!
اقا دمت گرم این نرم افزاری که معرفی کردیو خیلی باهاش حال کردم به نظرم از dumeter بهتره تازه زبان فارسی هم داره.باز هم اگه از این چیزا داری رو کن
بستگی به منطقه داره ... الان من 128 دارم سرعت روی 20 کیلو بایت فیکسه ....
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال
می خواستم دوستانی که از مخابرات سرویس دارن با .. پی ان کانکت میشن
اخه مسئول نصب که اومده بود میگفت فقط شب ها کانکت شو چون صبح ها مانیتورینگ میکنن و اتصالتونو لغو میکنن
چاکرتیم.
فقط حواست باشه که در بخش setting ، در تب main ، تیک Ignore local traffic ... خورده باشه تا ترافیک شبکه داخلی ات رو حساب نکنه.
یه گزینه ای هم برای استفاده از چیز-پی-ان داشت که دوبله سوبله حساب نکنه. البت هر چی می گردم پیدا نمی کنم.
ای بابا دیگه شورشو دراوردن اخه این چه وضعیه الان چند روزه سرعت به شدت امده پایین سایتا به شدت دیر باز میشه یا اصلا باز نمیشه سرعت دانلودم که اومده زیره 15 دیگه واقعا خسته شدم . دوستان برای کیا مثل من شده ؟؟؟؟
برای منم همینطور شده جون میکنه یه صفحه باز کنه
با دایال اپ فرقی نداره الان![]()
از روز یکشنبه بعدظهر اینترنت مخابرات تو اکثر شهرها افتضاح شده سرعت به شدت افت کرده معلوم نیست چه گندی دارن میزنن
خوشبختانه تو این دو سه روزه مال من تغییری نکرده.چند روزه هم یه کله داره دانلود میکنه.256 مخابرات هستش.چیز پی ان رو هم که استفاده میکنم یه کم کند میشه تو صفحه باز کردن اما دانلودش خیلی محسوس فرقی نمیکنه.من راضیم.سرور دانلود رو عوض کنین ببینین فرقی میکنه؟پینگ رو نمیدونم دیگه باید چیکارش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)