ماتیه بازی به خاطر تنظیمات Bluray هست که اگه آخرین پچ رو که 1.3 میشه رو بریزی هم اون مشکلت حل میشه و هم تغییرات زیادی تو لباس ها ،پرچم ها ،نقل و انتقالات و ... انجام میشه.
اینم لینک پچ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماتیه بازی به خاطر تنظیمات Bluray هست که اگه آخرین پچ رو که 1.3 میشه رو بریزی هم اون مشکلت حل میشه و هم تغییرات زیادی تو لباس ها ،پرچم ها ،نقل و انتقالات و ... انجام میشه.
اینم لینک پچ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز فقط ریختن پچ آسونه دیگه؟ سخت که نیست؟؟؟!!!![]()
کلا همون 6 تا پارته، همینایی که رفیقمون گذاشته رو دانلود کنید..نگران هفتمیم نباشید..خودم گرفتمشون..درستم کار میکنه..
یه سوال..کسی با این دوتایی که پایین نوشتم کار کرده؟ اگه آره، بگید چیز به درد بخوری هستن؟ جفتشونم بعد از پچ 1.3 اومدن..
PES 2012 DLC [Downloadable Content 11.10.2011]
Tommsen Chantpack PES 2012
Last edited by mss_195; 16-10-2011 at 12:36.
نه اصلا سخت نیست ،نصب کن همونجایی که بازی رو نصب کردی بعد بازی رو اجرا کن حالشو ببر
بچه ها من هرکاری میکنم نمی تونم شوت محکم پشت 18 بزنم!!!
رونی که تو 2011 شوتای محکمی میزنه اینجا خیلی آروم میزنه.
لطفا یکی بهم بگه کلا بازی اینجوری شده یا باید کار خاصی کنیم که محکم بزنن؟!!!![]()
معمولاً فقط توپ های برگشتی رو محکم می زنه . به دفاع بخوره یا دروازه بان برگردونه شوت بزنی محکم زده میشه وگرنه در غیر این صورت جز با رونالدو و جرارد و بازیکنایی که شوتشون بالاست زیاد نمیشه شوت محکم زد .
دوست عزیز من دانلود کردم ولی موقع نصب پیغام زیر انقد میاد تا نصب کنسل میشه
اونی که سایت p30day پریروز گذاشت رو دانلود کردی ؟ توی زبان و گزارشگر فرقی با اونی که دانلودها گذاشته بود داره ؟ اگه فرق می کنه اینو دانلود کنیم![]()
دوستانی که تمام گزارشگرو امتحان کردن کودوم گزارشگر بهتره؟
دوستان یک راهنمایی در مورد اینکه مستر لیگ چرا نمیشه با بازکن های اصلی بازی کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
من با فابرگاس هم از راه ذور گل زدم بستگي داره چه جوري بشوتي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)