سایت گل-مورینیو یک بار ......
سایت گل-مورینیو یک بار ......
اخبار TV مسخره ی خودمون هم گفت ! اینقدر پیاز داغشو زیاد کرده بود ! همین مونده بود بگه احمدی نژادم اعتراض کرده !
مگه حرف بدی زده. چرا خر از قبرس وارد میکنیم.
پس چطور لوییس فن گال، مانوئل پیگرینی و خیلی از مربیان مطرح و غیرمطرح دیگه که بازیکن مسلمون تو تیمشون دارن همچین حرفی نمیزنن؟ ایشون فقط به مشکل برخورد؟بنده خدا مگه چی گفته
به نظرم که برای پوشوندن ضعفهای مربیگری خودش بهانه ای بهتر از این پیدا نکرد؛ کاملا واضحه مورینیو دیگه اون مورینیوی چلسی نیست.
یعنی شما میگید روزه گرفتن یه بازیکن در مسابقه با اون همه دوندگی تاثیری روی بدنش نمیزاره؟
اینو مطمئنی؟ اولا اون موقع یه ابراموویج داشا هزچی میخواست واسش جور میکرد
الانم تیم اینتر هم قویه شما بازی های اینتر رو میبینی؟ اگه ببینی اینجوری نمیگی اینتر خیلی خوب بازی میکنه مورینیو هم خوب تسلط داره به تیم فقط چون 60 درصد تیم عوض شده یکم کارش سخت شده ولی بازم اینتر با مورینیو تیمیه که حداقل تو ایتالیا رقیب نداره با عرض معذرت از یووه ای ها و میلانی ها
چرا، تاثیر میذاره؛ ضمنا تواناییهای افراد مختلف با هم متفاوته؛ البته من میخواستم نظر چند تا از پزشکان تیمهای ورزشی و متخصصانو بذارم؛ نمونه ش اظهار نظر پزشک باشگاه پرسپولیس:
ولی اون چیزی که مورینیو مطرح کرده اساسا یه چیز دیگه س. اون میگه چرا ماه رمضون الآن شروع شده؟ ضمنا هر مشکلی هم که پیش اومده بود نیازی نبود توی بوق و کرنا بکوبتش. این جنجال سازی البته از ویژگیهای لاینفکشه که برای همه چی اینطور حاشیه میسازه.روزه در عملکرد بازيکنان بي تاثير نيست اما با رعایت موارد گفته شده آنها مي توانند با افت کمتري روبه رو شوند.
زرينه اظهار کرد: به عنوان پزشک تنها مي توانم در خصوص مسائل غذايي با بازيکنان صحبت کنم و شيوه تمرينات را بايد مربيان طوري طراحي کنند که بازيکن کمترين آسيب را ببيند.
حالا جالبه که اونجا مسلمونا در اقلیتن و با این حال اینا نمیتونن با شرایطشون کنار بیان.
عجب اعتقاد پولادینی داره این غنایی ...
بحث من سر قوت و ضعف اینتر نبود،برد و باختش هم برام هیچ فرقی ندارن، وقتی مربی به مشکل برمیخوره نباید از این جور استدلالهای بی منطق بکنه، بحث سر شخصیت و خصوصیات مورینیو بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)