تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 320 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

سلام.
    برد بسیار شیرین رو تبریک میگم.
    بازی سختی بود یعنی بهتر بگم خودمون سختش کردیم. نیمۀ اول بد بودیم ولی نیمۀ دوم با تعویض های به موقع (دیگه دقیقۀ 62 هر سه تعویض انجام شده بود) بازی رو برگردوندیم. از وقتی کاکا و کوئینترائو به زمین اومدن، سیستم تیم هم تغییر کرد و خیلی هجومی تر شد به طوری که تقریباً میشه گفت بدون دفاع راست بازی کردیم.
    البته فکر میکنم دلیل اون ترکیب اولیه تیم قصد مورینیو برای تقسیم نیروی تیم هست. یعنی قشنگ از صحبت هاش مشخصه که میخواد به همه بازی بده تا بازیکن ها دچار خستگی مفرط نشن. برای همین تو بازی امشب ترکیب کامل تیم رو به زمین نفرستاد که با توجه به بازی نه چندان خوب رونالدو و اوزیل در نیمۀ اول، مجبور شد دست به ریسک بزنه و دیگه ه چی داشت و نداشت رو به زمین بفرسته.
    بازی نسبتاً برخورد های محکمی داشت. داوری در نهایت قابل دفاع هست. یه صحنه آخرای بازی پیش اومد که برام جالب بود. توپ به شکم راموس خورد که همه اعتراض کردن و یه درگیری بین یه بازیکن اونا و اوزیل پیش اومد که بنزما سریع ازش حمایت کرد و کوتاه هم نمیومد. در کل حرف زیاد داشتم که الان یادم نمیاد. فعلاً از پیروزی لذت میبریم تا بعد.

2. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یعنی بازی تیمهایی مثل مایورکا رو میبینم، بخودم فحش میدم که طرفدار فوتبال هستم!
    یعنی اگه بارسا هم جلوشون بود، دوست داشتم تا بارسا ببره!
    مسخره ها..

داور هم که خدا! (البته نه در حر جوات!)
    اینا هی توپ رو پرت میکردن اونور، هیچی نمیگفت..
    بعد کوئنترائو صبر کرده تا تعویض انجام بشه(بازیکن کنار زمین و هنوز نیومده تو)، داور کارت میده!!!! یعنی منم مثل کوئنت رائو، چشام 4تا شده بود!!
    +
    سوپر شوت کریس حیف بود واقعا..
    +
    من نمیدونم چرا اوزیل اون اعتماد فصل قبل رو برای دریبل زنی نداره؟!
    نیمه دوم تازه شروع کرد خودش شدن و خیلی خوب شده بود..همون نیمه اول هم 1-2 بار تکنیک رفت و رئال تا آستانه گل زدن رفت!
    باید یه کاریش کرد..حیفه این تکنیک..

نکته مهم برای بازی با بارسا : لاس وسط افتضاح بود و آربلوآ سمت راست افتضاح! با توجه به نبود خدیرا، من فکر کنم اخر خواسته سروش بشه و پپه بیاد وسط و لاس سمت راست!
    یا اینکه، کوئنت رائو بیاد وسط چون دوندگی عالی داره...
    نکته اینه که آربلوآ اگه راست باشه، بدبختیم!!: دی

4. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سه امتیازی که سکته کردم تا آخرش تونستیم بگیریم
    توصیه میکنم کسانی که بیماری قلبی دارن هرگز بازی های رئال رو نگاه نکنند ولی عالی شد
    کاکا هم خداییش با ورودش به زمین موتور تهاجمی تیم رو روشن کرد و هیگواین و کایخون کار رو تموم کردند
    اوزیل هم خوب بود
    آخ آخ اگه اون شوت رونالدو که خورد به تیرک گل شده بود چی میشد خیلی قشنگ بود
    خوزه رو دیدید رفت تو زمین
    هیگوائین ، زننده گل اول به مایورکا گفت :" خوشحال هستم که گل زدم تا تیم به یک برد مهم برسد و فاصله اش را حفظ کند . " در مورد علت تغییر شیوه تیم در نیمه دوم گفت :" چیزی که مربی در رختکن گفت ، بین خودمان می ماند اما راست است که او یک انگیزه دهنده ذاتی است و وقتی نیمه اول ناکام ماندیم به ما روحیه داد تا به لطف خدا ، در نیمه دوم ببریم . "
    در مورد بازی مایورکا گفت :" می دانستیم که می تواند بازی مشکلی باشد . مایورکا با سال گذشته فرق کرده بود و کار را برای ما مشکل کرد . " در مورد بازی با بارسا گفت :" فعلا می خواهیم استراحت کنیم و از بردن لذت ببریم.

6. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان گرامی ضمن دعوت برای شرکت در این تاپیک مکمل تاپیک رئال یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برد بسیار با ارزشی بود و نزدیک بود مثل فصل پیش مقابل مایورکا امتیاز از دست بدیم ( و همون یک امتیاز فصل پیش هم گیرمون نیاد )

1- گل مایورکا چرا مردود اعلام شد ؟ ظاهرا ایرادی نداشت گلشون /

2- ژابی آلونسو محشر بود ! و نشون داد چطور میتونه یک تیم 11 بازیکن داشته باشه ولی عملا 10 نفره بازی کنه !!!

3- مارسلو هم که فقط بالا و پایین می پرید اون وسط ، بدون هیچ بازده مفیدی /

4- با فرم بدی داریم به استقبال الکلاسیکو میریم ، همیشه با فرم خوب میرفتیم و اونجا بد بازی میکردیم ، اینبار با فرم بد میریم امیدوارم رابطه ی عکس وجود داشته باشه /

5- به نظرم کریس این بار در الکلاسیکو خوب ظاهر بشه ، ظاهرا انگیزه ی زیادی داره تا از خجالت طرفداران ! در بیاد /

8. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مایورکا 1– رئال مادرید2/ شکار3 امتیازی ازجهنم

در یکی از سخت ترین و پر مشقت ترین بازیهای رئال مادرید در لالیگای این فصل ، تیم توانست که در آستانه الکلاسیکو ، فاصله پنج امتیازی خود با بارسلونا را حفظ کند

سایت گل – رئال مادرید توانست در دیداری دشوار در خانه مایورکا دو بر یک پیروز شود و به صدرنشینی قاطعانه خود ادامه دهد. رئال در حالی این پیروزی را به دست آورد که تا بیست دقیقه مانده به پایان بازی شکست خورده بود ولی انگیزه بالای مردان مورینیو آنها را در این دیدار پیروز کرد.
    مایورکا در نیمه اول مقابل حملات مادرید عالی دفاع کرد و موقعیت‌های بسیار خوبی هم برای گل‌زنی داشت که تنها از یکی از آنها بهره برد. تومر حمد در دقیقه 39 برای این تیم گل زد. چوری کاسترو روی یک ضربه کرنر و پس از یک و دو توپ را روی دروازه ارسال کرد و حمد آن را با ضربه سری شیرجه‌ای به گوشه دروازه رئال زد.

در آخرین لحظات نیمه اول چیزی نمانده بود که سرخیو راموس گل بزند اما ضربه سر او روی ضربه ایستگاهی ژابی آلونسو به تیر دروازه برخورد کرد.
    مایورکا باز هم در دقیقه 59 گل زد اما گل ویکتور را داور به دلیل آفساید بودن مردود اعلام کرد؛ آنچه که تصاویر آهسته نشان می‌داد تصمیمی بسیار سخت‌گیرانه بوده است.
    مادرید سرانجام در دقیقه 72 به گل تساوی رسید. مسعود اوزیل پس از همکاری با کریم بنزما توپ را به گونسالو ایگواین سپرد و او هم توپ را از روی سر دودو آواته رد کرد و توپ با تکل فرناندو تیسونه وارد دروازه مایورکا شد.
    اندکی بعد ضربه دیدنی کریستیانو رونالدو از فاصله‌ای دور به تیر دروازه مایورکا برخورد کرد.
    در دقیقه 85 بود که مادرید پیش افتاد. دفاع مایورکا روی حرکت ایگواین تعلل کرد و توپ پس از دفع ناقص به خوسه کایخون رسید و او با شوتی تماشایی توپ را از میان چندین بازیکن مایورکا وارد دروازه کرد.
    رئال با این برد فاصله را در صدر جدول موقتا به هشت امتیاز افزایش داد و مایورکا با 19 امتیاز فعلا چهاردهم است.

مورینیو:مایورکا خیلی خوب و بدون اشتباه دفاع کرد

مربی تیم مادریدی از دیدارشنبه شب تیمش می گوید

سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید شنبه شب شاهد برد 1-2 شاگردانش مقابل مایورکا بود.

درپایان این مسابقه مورینیو به خبرنگاران گفت:« بازیکنان مایورکا دقیقا می دانستند که سبک بازی ما به چه ترتیب است و خیلی خوب به دفاع پرداختند و حتی یک اشتباه را هم مرتکب نشدند. تمام بازیکنان آنها در عملکرد دفاعی منسجم بودند و در انتظار آن بودند که از ضد حملاتشان بهترین بهره را ببرند. آنها خیلی خوب این کار را انجام دادند و درنیمه اول خیلی خوب بودند.»

مربی پرتغالی درمورد تغییرتاکتیکی درنیمه دوم بازی در ترکیب تیمش گفت:« من مارسلو را تعویض کردم چون می خواستم با سه مدافع بازی کنیم. برای بازی رودر رو من سه بازیکنی را انتخاب کردم که می دانند چطور باید بدین ترتیب بازی کرد. به همین خاطر فابیو را در کنار په په و راموس قرار دادم چون بازیکنان سرعتی و باکیفیتی هستند و در دفاع سه نفره به خوبی بازی می کنند. من درانتظار این بودم که از من بپرسید که تیم درنیمه اول چندان با فشار بازی نکرد ولی من ترجیح می دهم به تیم مایورکایی اشاره کنم که بازی کاملی را در خط دفاع انجام داد. آنها همیشه منسجم و سازماندهی شده بودند و می دانستند که مقابل ما باید چه کنند. »

مورینیو درادامه هم دست از تمجید از تیم خواکین کاپاروس برنداشت و گفت:«بازیکنان مایورکا خیلی متمرکز بودند هر 11 بازیکن تیم با هم بازی می کردند و درانتظار ضدحملات بودند. آنها در نیمه اول فوق العاده بودند.»

دربرخی از دقایق بازی مورینیو توصیه هایش را به په په می گفت تا او به بازیکنان تیم این نکات را یادآوری کند:« با توجه به تجربه ای که دارم می دانم که لحظات کلیدی بازی چه لحظاتی است. از نظر احساسی ارتباط بازی کردن با بازیکنان در این لحظات کار سختی است. از همین رو من توصیه هایی برای تعویض سبک بازی داشتم.چون در آن دقایق ما خیلی ریسک می کردیم.و درآن موقع تصمیم گرفتم تا از کمک کایه خون بهره ببریم. »

گزارش روز:ستاره مادرید،ژوزه ماریا کایخون

در حاليكه بازي رئال –مايوركا تا دقيقه 85 1-1 مساوي دنبال مي شد و استرس در چهره همه مادريدي ها نمايان بود كاري را كه كريس رونالدو موفق به انجام ان نشد را كايخون به سرانجام رساند

سایت گل - بي شك با شنيدن نام كايخون بي اختيار كولي دادن او به مورينيو را به ياد مي آوريم. بازي والنسيا-رئال مادريد بود كه رئال 2-1 از والنسيا جلو بود و زير حملات خوفاش ها قرار داشت كه رئال روي ضد حمله گل سوم را به ثمر رساند و مورينيو كه كاملا زير فشار جوي استاديوم بود شادي عجيبي از خود نشان داد او به سمت كايخون دويد و به پشت او پريد. بعد از اين اتفاق البته شهرت كايخون چند برابر شد.

كايخون بازيكن محبوب مورينيوست و در اين فصل هر وقت بازي كرده عالي بوده چه در كوپا دل ري وچه در لاليگا. مورينيو در مورد او مي گويد ژوزه كايخون در تمرينات آنقدر خوب كار مي كند كه انسان را شيفته خود مي كند و بيرون گذاشتن او بسيار سخت است.

امشب كايخون براي رئال گل كاشت . در حاليكه بازي رئال –مايوركا تا دقيقه 85 1-1 مساوي دنبال مي شد و استرس در چهره همه مادريدي ها نمايان بود كاري را كه كريس رونالدو موفق به انجام ان نشد را كايخون به سرانجام رساند. او با يك شوت زيبا از يك توپ برگشتي توانست دروازه سنگربان اسرائيلي مايوركا را باز كند.با اين گل اختلاف در صدر جدول بين رئال و بارسا حداقل براي 1 روز به 8 امتياز رسيد.

ژوزه ماريا كايخون متولد 11 فوريه سال 1987 در موتريل اسپانيا ست. اين بازيكن 24 ساله كه محصول باشگاه رئال مادريد است اولين بازي هاي حرفه اي خود رادر سال 2006-7 براي رئال ب انجام داد. او در اين سال توفيق چنداني نداشت و فقط در 4 ديدار توانست بازي كند. اما سال 2007-8 سال كايخون بود او در 38 بازي به ميدان رفت و امار خيره كننده 21 گل را از خود به جاي گذاشت و اين يعني 1.7 گل در هر بازي.

بعد از درخشش او پيشنهاد هاي زيادي دريافت كرد اما در نهايت در سال 2008 او مادريد را به مقصد ايالت كاتالان ترك كرد و با قراردادي 4 ساله پيراهن ابي و سفيد اسپانيول را به تن كرد. كايخون 3 فصل در اسپانيول بازي كرد و از سال 2008 تا 2011 توانست در 106 بازي 11 پاس گل و 12 گل براي اين تيم بارسلوني به ثمر برساند.

در سال 2011 كايخون طبق يك قرارداد 5 ساله و به ارزش 5.5 ميليون يورو به مادريد بازگشت تا به آرزوي دوران كودكي خود كه بازي با لباس رئال در لاليگا بود رسيده باشد.او انگيزه زيادي داشت و توانست در اولين بازي خود براي رئال در برابر لوس انجلس گالكسي در دقيقه 30 گل بزند.

در ابتدا كمتر كسي فكر ميكرد كه به كايخون بازي برسد ولي او آنقدر در تمرينات ممارست بخرج داد تا مورينيو نتواند از او براحتي بگذرد.او در اين فصل 10 بار در لاليگا به ميدان رفته كه قبل از بازي با مايوركا 3 گل زده بود وحالا 4 گله شده البته او در جام حذفي هم درخشش داشته وثمره ان در 5 ديدار جام حذفي 3گل و 1 پاس گل بوده است.

با گل امشب او در بين طرفداران مشكل پسند و سخت گير مادريدي محبوبيت زيادي كسب خواهد كرد و مشخص است كه علاقه مورينيو نيز به او بيشتر مي شود و امكانش زياد است كه چهارشنبه شب در مقابل بارسا او فيكس باشد.

10. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راجب اون صحنه ای که افساید نبود و داور افساید اعلام کرد و رئال گل خورد نظرتون چیه؟واقعا داوری داره شورش رو در میاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خوب این هم از بازی دیشب.یک سری نکات تو بازی دیشب بود که واقعا آدم رو به فکر فرو میبرد.اولین نکته اینکه کاش یک دفاع کناری خوب مثل اورا یا مایکون تو نقل و انتقالات زمستانی میخریدیم و حتی اگه میشد هم مارسلو و هم آربلوا رو به اضافه مقادیری پول به عنوان بهای اون بازیکن ها میدادیم باور کنین ارزش داشت نکته بعدی ضعیف بودن اوزیل بود که واقعا با اون اوزیلی که در جام جهانی بازی میکرد خیلی فاصله داره و امیدوارم که بتونیم همون اوزیل رو شاهد باشیم.دیشب با خودم میگفتم کاش زیدان هنوز هم بازی میکرد دیگه هیچ غمی نداشتیم.بگذریم تو سایت گل هیگواین بهترین بازیکن میدان شناخته شد و مارسلو هم ضعیف ترین بازیکن.البته دفاع خوب مایورکا هم که نمیگذاشت به هیچ وجه نزدیک بشیم از نکات قابل توجه بود.ژابی هم که همونجور که دوستان گفتند باز هم یک بازی ضعیف رو ارائه داد که تو این پست هم اگه ژابی رو فرم نباشه بازیکنی در حد و اندازه های اون نداریم چون نوری شاهین هنوز جا نیفتاده و امیدوارم ژابی باز هم به روزهای اوجش برگرده.لاسانا دیارا هم بازی بدی رو ارائه نکرد و امیدوار کننده بود.په په بسیار کند بود و واقعا به قول دوستمون امیدوارم بزارنش هافبک دفاعی وگرنه هر دفعه توپ تو منطقه په په بیاد باید منتظر یک گل باشیم اونم جلوی مهاجمهای بارسا که دیگه خدا رحم کنه در خط حمله هم هیگواین واقعا خوب بازی کرد و کاش بیشتر تو ترکیب ثابت قرار میگرفت.کاکا هم که دیشب تا حدودی امیدوارمون کرد و شوت خیلی قشنگی هم زد که حیف گل نشد.کریس هم که همچنان به نظر میرسه مشکل روحی داره و انتظارات بالایی که هواداران ازش دارن باعث میشه نتونه به راحتی اون بازی خودش رو ارائه کنه.کنترائو هم که مثل همیشه بسیار موثر و خوب بود و واقعا نعمتی واسه تیم.میشه گفت هرکول جیبی تیم ماست کالخون هم که واقعا من حس کردم اگه بیشتر از کاسیاس غیرتی بازی نمیکرد کمتر هم بازی نمیکرد خیلی با تعصب بازی میکرد و با روحیه و واقعا لذت بردم از تعصب بالاش.راموس هم که مثل همیشه مطمئن بازی کرد و گلش هم به نظرم صحیح بود که به اشتباه آفساید اعلام شد.و میرسیم به بنزما که واقعا داره میشه همون بنزمای لیون جنگنده و در خدمت تیم.مورینیو هم که عالی بود هم در تعویض هاش و هم در انگیزه دادن به بازیکن ها واقعا تکه این مورینیو.این هم از تحلیل بنده امیدوارم مفید باشه.

13. 5 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیشب اتفاقی بازی رو دیدم! رئال چرا اینطوری بازی می کرد؟ احساس می کردم با کارای ترکیبی و پاس های ریز و سرعتی و البته تو عمق آشنایی ندارن! یه بارم این کارو کردن هیگوآین گلش کرد! البته دفاع حریفشون هم لایه لایه و فشرده بود... ولی از رئال بیش از این توقع می رفت!
    +
    از گزارش خیابانی هم بعد از مدت ها تا حد زیادی خوشم اومد! شاید چون طرفدار تیم های بازی نبودم برایم خوشایند بود... هر چند یه چند تایی سوتی داد(طبق معمول) ... یه تیکه از گزارشش ترکیدم از خنده! جایی که ضد حمله شد برای مایورکا، چند بار پشت سر هم گفت: حالا بببینیم ماروین کجاست، باید بندازه به ماروین، ماروین کجایی!!
    یاعلی
    پ.ن: رونالدو چه شوتی زد به دیرک!!

15. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا سلام.منم به نو به خودم این برد شیرین را تبریک میگم.وای که وقتی گل دوم را زدیم دلم میخواستبرم بالا پشت بام خودم را بندازم پایین.نیمه اول بد بودیم ولی مثل این چند بازی اخیر نیمه دوم ترکوندیم.....به به.....
    دوستان تاریخ دقیق ال کلاسیکو کی است؟

17. 5 کاربر از artist5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

دیشـب پس از مدت هـا یـه بـازی رو کـامل تونسـتم از رئـال ببـینم .
    نیمـه ی اول تـیم خیلی بـه گلـزنـی اهمیت نمیداد گویـا ، قصـد داشتن بـازی رو در دست بگـیرن که کـار دستشـون داد و چنـدتـا موقعیـت بـرای مـایورکـا سـآخت ،کلـاً مـا یک برتـری که نسبت بـه بـارسـا داریـم اینـه که از سـر زدن استفـاده میکنـیم ، امّـا دیشب مـایورکـا از لحـاظ سـرزنـی بـرتـر از رئـال بـود کـه گلشـون هـم روی همـین عنصـر بـود !
    نـیمه ی دوم بـا تعـویض هیگوایـن بـا لـاس یـه مقـدار هجـومی تـر شـد تـیم کـه هیگوایـن Free Role شـد ، و نقـشش رو خوب اجـرا کـرد .
    تعـویض هـا خوب بـودن ، یکـم تهـاجمـی شـد بـه طوری کـه بـا 3 دفـاع داشتـیم بـازی میکـردیم امـا همـون 3 دفـاع خـط دفـاعی عمیقـی داشـتن .
    بعـد از گـل هـا هـم دقیقـاً همـون کـاری کـه خودشون وقتی برنـده بودن رو انجـام میدادیـم کـه شـاکـی هـم بـودن : دی
    داوری خوب نبـود ، یک گـل ـه سـالم بـرای مـایورکـا نگرفت ، البتـه قبلـش یـه صحنـه ی مشکـوکــ بـه پنـالتـی برای رئـال بـود ،
    کـارت هـا اشتبـاه زیـاد داد ،یکـی بـه کوئنتـراوو !!
    البتـه دوتــا تیرکــ خیلی خطـرنـاک هـم داشتـیم : دی

ایـن صحنـه ی بـالـا هـم که اصلـاً پنـالتـی نبـود !
    ==
    کـاکـا هـم شـوت زن ـه خوبیـه خوب هـم پـاس میـده ، امـا خیلی کنـده ، و خیلی بـا تـوپ لـاس میزنـه کـه خیلی دیشب اشتبـاه داشت .

19. 3 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •