سوال من جواب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال من جواب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شبانش از 1-7هست توی طرحهای جدی سرعت،دانلودتون تو روز و شب چقدره فک کنم فعا روزشو بتونید بگید .
از 1 تا 7 نامحدود
روزا 180 و شباش هم بین 150 تا 180 اگه کانکشن ها زیاد باشه.
از ساعت 3 به بعد سرعت هر کانکشن افزایش پیدا میکنه.
خب هم قیمتش هم سرعتش وسوسه میکنه از مخابرات نرم!
شما شبی چند گیگ میگری؟ یعنی شما یک فایلو که خود آی دی ام تنظیم کردی به 16 قسمت دانلودش کنه بزاری سرعت اون قدر میده یا نه؟کلا این حالتی که من میگم چقدره؟
بعدشاز حجمت کم میکنه و باز صبح اضافه میکنه درسته؟
نمیشهکاریش کرد که کم نکنه >؟آخه این اواخر اینجوری شدش بعثت در صورتی که قبلا نبود اینجوری؟شما به پشتیبانی زنگ زدی پرسیدی چی گفتن واسه این مشکل؟
دیشب 3500 مگابایت دانلود کردم با 32 تا کانکشن تازه یکم دیر گذاشتم دانلود.
بله سیستم حجم کم شده رو محاسبه میکنه بعد ساعت 7 حجم بر میگرده.
ولی در کل به مخابرات اعتمادی نیست هر وقت تو حالشه سرعت کم و زیاد میشه بعضی وقتا هم کلا سرعتش . . . . . در کل بد نیست.
Last edited by frozen01; 03-04-2013 at 15:20.
سلام کسی هست که با pppoe وصل شده باشه و در قسمت status pppoe up باشه؟ و از wifi مودم بتونه استفاده کنه آخه من اول bridge وصل بودم یارو گفت pppoe وصل شو حالا که گذاشتم تصلا نه اتومات وصل میشه و نه wifi کار میکنه گوشی وصل میشه 192.168.1.1 رو هم باز میکنه ولی اینترنت نداره .یارو میگه تو سیستم ما که شما pppoe وصل هستی و میگه تنظیمات wireless مودم شما خرابه.
یک عکس از دو قسمت status و wireless بذارید ممنون میشم![]()
![]()
مخابرات خراسان برای خودش خود مختاره من رفتم امور مشترکین یه کاغذ از تعرفه ها گرفتم که توش فقط طرح الماس نامحدود هست ولی یکمی دقت کردم دیدم زیرش همونتعرفه کشوری هستش که اومدن دوباره روش چاپ کردن حیف که نمیشه عکس خوبی ازش گرفت وگرنه میزاشتم
منم سه روز پیش رفتم مخابرات منطقه خودمون.
گفت مخابرات مشهد خود مختاره.به بقیه استان ها کاری نداره.هرچی بخوان میذارند و هیچ ارتباطی با مخابرات ایران ندارند.
مودم رو ریست کن تنضیمات رو دوباره انجام بده pppoe رو انتخواب کن و vpi رو بزار 0 و vci رو بزار 35 بعد درست میشه .
فقط 1 کانکشن درست کن الان توی این عکس 2 تا درست کردی.
فکر کنم مودمت tplink هست از wizard برو.
من تعداد کانکشنارو رو16قرار دادم وهنگام دانلود دو فایل رو همزمان دان میکنم تا سرعتش بیشتر بشه ایا باید سرعتشم مشخص کنم یا نه نمیخواد ؟
من که بیشتر از1.8گیگ نتونستم دانلود کنم طرح نقره ای 10گیگ ماهانه
Last edited by mr1987; 03-04-2013 at 20:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)