کسی نبود که درباره مشکل بنده توضیح بده ؟؟؟؟؟
میشه لینک جاوا برا 32 بیت رو بدین ؟
فکر کنم واسه این بلو اسکرین دارین و با IDM مشکل دارین که سی پی یو رو اورکلاک می کنین و یکی از ورژن های IDM رو دارین که سی پی یو رو 100 درصد میگیره . شما یه نسخه جدید از IDM 6.17 رو از سافت گذر بگیرین شاید مشکل پر شدن سی پی یو رو حل کرد. توی سایتش هم همینو نوشته . مشکل 100 درصد شدن سی پی یو حل شده!
Last edited by mosayeb.heydari; 07-07-2013 at 12:08.
همین لینک که گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
32 بیت رو هم داره . فقط توجه کنید که 32 یا 64 در مورد مرورگره نه در مورد ویندوز یعنی ممکنه ویندوزه شما 64 بیت باشه ولی مرورگراتون 32 بیت باشن . در این صورت شما باید جاوا 32 بیتی رو دانلود کنید .
شما درایورهای اصلیتون رو آپدیت کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه : درایور گرافیک، بایوس، صدا، شبکه ، وایرلس و هر وسیله جانبی دیگه ایی که به سیستم متصل کردید . فقط توجه کنید که درایورها رو از سایت رسمیشون آپدیت کنید . در مورد سیستم هم توضیح بیشتری بفرمایید :
آیا سخت افزار جدیدی نصب کردید ؟
آیا نرم افزار جدیدی نصب کردید که باعث این مشکل شد؟
وضعیت درایورها رو از دیوایس منیجر چک کردید؟ کدوم یک از درایورها علامت تعجب دارند؟
اورکلاک کردین ؟
از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید؟
بیشتر در چه مواقعی بلو اسکرین دارین؟
و ... هر چیز غیر معمول دیگه ...
شما مورد اول رو که خدمتت عرض کردم رو کامل انجام دادی و باز مشکل داری؟؟؟ :
1- آپدیت های که همراه ویندوز نصب میشن که اگه اینطور باشه بایستی :
آپدیت های شماره های KB2670838 و KB 2823324 ویندوز رو اگه داری پاک کن از مسیر زیر :
Control panel>Programs and Features> View Installed Updates
اگه مشکل حل نشد همه آپدیت ها رو پاک کن و اگه باز مشکل حل نشد از یه دی وی دی ویندوز دیگه استفاده کن .
لپ تاپ دست خودم نبوده و اطلاع دقیقی از آخرین تغییرات نرم افزاری ندارم... این چندبار آخر که بلو اسکرین داد بعد از ولکام بود
آنتی ویروس آویرا و مایکروسافت اسنشل که البته فکر میکنم مشکل از همیجا باشه
اورکلاک نشده
یه درایور بلوتوث ناشناس دارم ولی بلوتوث کار میکنه
سخت افزاری تغییر نکرده
همون طور که گفتم ویندوزش rtm هست
میخوام ویندوزش رو عوض کنم ... فقط خواستم مطمعن بشم
در صفحه اول این تاپیک نوشته شده :
"فرض کنید یک برنامه در حافظه ی سیستم در حال اجراست و برنامه ی جدیدی باز میشه و در همون آدرس قبلی در حافظه اجرا میشه. این یک تداخل بزرگه و باعث مشکل بزرگ در مدیریت حافظه ی سیستم میشه و BSOD نمایش داده میشه و ... "احتمالا مشکل از همونیه که گفتین : نصب همزمان دو آنتی ویروس .
همچنین درایورهایی رو هم که علامت تعجب دارند آپدیت کنید مخصوصاً همون درایور بلوتوث رو . درسته که بلوتوث کار میکنه اما اگه درایورش درست نصب نشده باشه و علامت تعجب داشته باشه اختلال ایجاد میشه.
Last edited by mosayeb.heydari; 07-07-2013 at 21:49.
خب جاوا نصب شد سرچ کرد اما بایوس جدیدی پیدا نکرد ... الان ورژن بایوس 1.05 هساش اما توو سایت acer ورژن 1.23 هم هست ...
باید اپدیت کنم اما نمیشه ..........
چه اروری میده که آپدیت نمیشه؟
راستی از اون وقت که درایور گرافیک و وایرلس رو آپدیت کردی بلواسکرین کمتر نشده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)