خب رضا تو مد هایی که ریختی رو لینکش رو بذار که RoyalFalcon 1994 عزیز هم دانلود کنه یکم از اگزوز ماشین این دوستمون هم دود در بیاد که خوشحال بشه![]()
خب رضا تو مد هایی که ریختی رو لینکش رو بذار که RoyalFalcon 1994 عزیز هم دانلود کنه یکم از اگزوز ماشین این دوستمون هم دود در بیاد که خوشحال بشه![]()
بعد ازاین کرک ریختم این مشکل دارهجدیدا اینطوری شده یا نه واسه اولین بار که بازی رو میخوایید بازی کنین ارور میده؟؟
دنده مرده و دنده اسكلت مرده و دنده فسيل هم جواب نداد...
ولش كن بابا،ماشين هاي بازي ما طبق استاندارد هاي حفاظت از محيط زيست ساخته شدن،تو كار دود نيستن...!![]()
پس کرک بازی خرابه شرمنده دوست عزیز این کرک اولش که گذاشتیم امتحان کردیم سالم بوده تازه خراب شده تا الان کلی دنبال کرک گشتیم ولی سالم نبود اگه میشه همون لینک ورژن1.04 رو دانلود کنیدبعد ازاین کرک ریختم این مشکل داره
شما کی بازی رو دانلود کردی از کدوم لینک دانلود کردی?
چون الان لینک سالم توی صفحه اول ورژن 1.04 هست که به کرک هم احتیاجی نداره با حجم 415mb
اولا که شانس تو هست که اینجوری شده
حالا به رضا میگم که مد هایی که خودش دانلود کرده ور بزاره اینجا تو هم دانلود کنی یکمی دود از اگزوز بدی بیرون
ثانیا حالا یه بازی هم که پیدا شده که به محیط زیست صدمه نمیزنه تو میخوای دود توی بازی ایجاد کنی که به محیط زیست صدمه بزنی؟![]()
من حجم ام در حال تموم شدن یه ساعت دیگه اون مد رو آپلود میکنم میزارم یه کم دود بدین بیروناولا که شانس تو هست که اینجوری شده
حالا به رضا میگم که مد هایی که خودش دانلود کرده ور بزاره اینجا تو هم دانلود کنی یکمی دود از اگزوز بدی بیرون
ثانیا حالا یه بازی هم که پیدا شده که به محیط زیست صدمه نمیزنه تو میخوای دود توی بازی ایجاد کنی که به محیط زیست صدمه بزنی؟![]()
تو که حجمت داره تموم میشه چه جوری یه ساعت دیگه مد رو آپلود میکنی
بعدشم چرا آپلود میکنی خب تو خودت از هر جا دانلود کردی فقط لینکش رو بده چرا میخوای اپلود کنی دیگه؟
یه ساعت دیگه مفتیهتو که حجمت داره تموم میشه چه جوری یه ساعت دیگه مد رو آپلود میکنی
بعدشم چرا آپلود میکنی خب تو خودت از هر جا دانلود کردی فقط لینکش رو بده چرا میخوای اپلود کنی دیگه؟
بعدش لینکش رو ندارم یادم نیست از کجا گرفتمی باید همون آپلود کنم![]()
آره پس صفا میکنی تا ساعت چند مفتیه؟
دستت درد نکنه بزار که این RoyalFalcon از اینکه محیط زیست رو نمیتونه آلوده کنه ناراحته
بزار یکمی دود تولید کنه خوشحال بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)