بابا خاوکیل اون سیو رو روش دوباره سیو کردم الان تبدیل شده به سال پنجم...! والا به جون خودم بابا حسن جان خوب کاری نداره ترینرو فعال کن بعدشم هی تند تند بگیر بخواب تا سه سال تموم شه دیگه به همین راحتی...!موفق باشی...!
بابا خاوکیل اون سیو رو روش دوباره سیو کردم الان تبدیل شده به سال پنجم...! والا به جون خودم بابا حسن جان خوب کاری نداره ترینرو فعال کن بعدشم هی تند تند بگیر بخواب تا سه سال تموم شه دیگه به همین راحتی...!موفق باشی...!
میگم دوستان کسی بازی مثل این بازی سراغ نداره؟...! اگه سراغ دارید اسمشو بنویسید ممنون میشم ...!
فكر كنم از بس بازي كردي خسته شدي به فكر يه بازي ديگه افتادياره؟
آره به خدا...! یه بازی دیگه بگید رفقا...!
بازی زیاده ولی هیچ کدوم به پای این نمیرسه ! ( از نظر گیم پلی و موضوع )آره به خدا...! یه بازی دیگه بگید رفقا...!
![]()
Last edited by FerineFast; 21-08-2007 at 22:37.
سلام به همه
اول از همه به زهره خانم خوش آمد میگم، امیدوارم استفاده کنن !![]()
بعد از mooli70 جان هم ممنون که فعالن !![]()
آقا بهنام هم که ما کوچکیشونیم !!!!![]()
دوباره دعوا نشه(لطفا) (حیف وقت نیست ) ( نبست به HARVEST MOON_HA SAN جان و hassan_mojtahedi)(به عنوان یه دوست !)
ما هم منتظر آقا ایمان گل می مونیم !
خبری از سعید جان نیست انگار !!!![]()
بازم از همه ممنون !![]()
سلامآره به خدا...! یه بازی دیگه بگید رفقا...!
من یه بازی دیگه برای mooli صراغ دارم sims 2 اما باور کنید هیچکدوم مثل این harvest moon نیست.
واقعا از لطف شما ممنونم.اول از همه به زهره خانم خوش آمد میگم، امیدوارم استفاده کنن !![]()
![]()
سلام
بالاخره 100% بايد بشه يا ابزارات كامل شن يا تو يه سال همه جشن ها رو برنده شي نميدونم فلوت بگيري يا....................................؟
ميشه يه نفر راه رسيدن به شهر رو درست و درمون بگه من كه قاطي كردم
![]()
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سنم رو اشتباها زدم سال 68 هستم اگه سواد داري ببين چند سال ميشه
براي پيامت هم برات مطئسفم چون آشغال تر و هرزه تر از تو نديدم..
من كه پيامت رو نخوندم به دليل اينكه تو شركت بودم تا چشم افتاد سريع پاك كردم ..اگه چيزي هم نوشته اي همش خودتي خودتي خودتي ...از اين به بعد هم به من پيام يا درباره ي من پست بدي بلايي به سرت ميارم كه مرغاي آسمون به حالت زار زار گريه كنن ...از اين به بعد هم هر چي بگي خودتي خودتي خودتي البته ديگه نمي توني پيام بدي من حواسم به اين نبود كه ما داريم تو تهران زندگي ميكنيم يعني جايي كه نصف عقده اين نصف وحشي به خاطر همين الان كه يادم افتاد ديگه پيام رو غير فعال كردم
من رو از عكسهاي زشت ميترسوني منم مي تونم يه حرفها و عكسهاي زشت بفرستم كه تا شش ماه خوابت نبره ...
پس به پر و پاي من نپيچ و من رو بيشتر از اين كفري نكن و گورت رو گم كن چون حالم ازت بهم مي خوره![]()
حالم از كسايي كه مثل تو بي شخصيت و بي شئورن بهم مي خوره
ديگه هم تو اين تاپيك نميام پس زر نزن و خفه شو....
هرچي هم درباره من بگي همش خودتي.
بابا تو چه زود خسته ميشي من 2 يا 3 بازر با كامپيوتر(مبدل) رفتم تا سال سوم و 2يا 3 بار هم با پلي1
اقاي Hassan mojtahedi چرا مياي تو تاپيك هاروست موون حرفاتو ميزني؟![]()
Last edited by pentoriko; 22-08-2007 at 10:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)