داداش بی زحمت اگه میتونی یه قیمت بگیر پ.خ کن اینجا اصلا ازش نیست
از همین مدل790cc
ممنون
داداش بی زحمت اگه میتونی یه قیمت بگیر پ.خ کن اینجا اصلا ازش نیست
از همین مدل790cc
ممنون
سلام دوستان
به نظر شما پاناسونیک ES-GA20 بهتره یا فیلیپس AT890 ؟تا چه حد سفید میکنند؟.اینکه میگن تیغه و توری پاناسونیک عمر مفید داره و بعد از یه مدتی باید عوض بشه،این مدت چقدره؟قیمتش چطوریه و گیر میاد یا نه؟
ریش من تقریبا زبره و صورتم تقریبا حساسه.
دو مدلی که نام بردید هر دو اصل کشورهای هلند و ژاپن و هر دو زیر دوشی هستند.پاناسونیک قدرتش خوبه و فیلیپس هم همینطور.فقط صدای فیلیپس خیلی خیلی کمتره!!!! شما با توجه به نکات نوشته شده در صفحات قبل،باید ببینین پوست صورتتون به کدوم سیستم آلرژی کمتری نشون میده،خطی یا چرخشی!؟فیلیپس چون از روش بلند کردن و بریدن مو استفاده میکنه و خیلی نزدیک به تیغ هست کارش.پاناسونیک و براون بصورت سطحی ریش رو کات میکنن برای همین فردای روزی که اصلاح کردین صورت یکم تیره بنظر میاد چون نوک موها در میان.با فیلیپس این مدت به تقریبا یک و نیم تا دو روز افزایش پیدا میکنه
اما من خودم به شخصه اگه بودم،تحمل صدای پاناسونیک رو نداشتم!!!مخصوصا اگه یه روز که همه خوابن بخوام شیو کنم!!!
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
دوستان من ریش هام زبر و ریش هام پره و پوستم حساسه!!!
به نظر شما خطی برای من مناسبه (مثل پاناسونیک) یا مثل فیلیپس؟
من زیاد نمی تونم هزینه کنم
دو تا ماشین مدنظرمه:
(Panasonic) مدل: ES-RT30 و فیلیپس هم مدل HQ 8440
به نظر شما کدوم رو بگیرم!!!
من تا الان ماشین استفاده نکردم و با ژیلت فیوژن یا مچ3 توربو میزدم صورتم رو
به نظر شما گرفتن این دو مدل کارم رو راه میندازه، یا برای من که ریش هام پره و پوستم حساس گرفتن این دو مدل پول هدر دادنه!!!
پیشنهاد دیگه هم اگر به جز اینها دارید لطفا بدید تا رنج همین 280
پیشاپیش سپاسگذارم
سلام
من توي بازار که گشتم فيليپس مدل AT890/20 بود اما توي اينترنت که سرچ زدم ظاهرا AT890/22 هم هست حالا دوستاني که اين مدل رودارند لطف کنند ببينند کف کارتون 20 نوشته يا 22 چون نميدونم چه فرقي با هم دارند.
و اينکه اينها مثل گوشي بايد شارژ اوليه طولاني داشته باشند؟پيشاپيش ممنون
Last edited by E-Masood; 29-11-2013 at 12:33.
دوستان اصلاح dry wetچه فرقی دارند؟
واینکه میشه با bruan 790 ccاصلاح با کف داشت؟
wet=تر
dry=خشک
وقتی ماشین شما از نوع wet&dry باشه یعنی میتونین هم بصورت خشک صورتتون رو اصلاح کنین و هم با ژل یا کف ریش.
ریش تراشی هم که dry تنها باشه شما فقط باید بصورت خشک اصلاح کنین.اگر روی بدنه ریش تراش علامت یک شیر آب کشیده باشه و یا نوشته باشه washable یعنی میتونین برای تمیز کردن و شستشوی اون از آب استفاده کنین و بگیرینش زیر شیر آب.براون 790 از نوع خشک هست و با ژل نمیتونین اصلاح کنین اما سری اون رو میشه زیر آب شست.روی بدنه هم علامت شیر آب داره و با ریختن آب روش،مشکلی نداره.اگر میخواین از همین خانواده براون بگیرین و خشک و تر باشه،باید صبر کنین مدل 799cc بیاد.منم میخواستم همین کار رو بکنم اما 790 رو خریدم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.این رو هم بدونین که اختلاف قیمت این دو حدود 300 تا 400 تومنه!!! بنظر من که توجیح اقتصادی نداره!! 790 الان چندین ساله که مدل برتر براون هست و خط تولیدش هنوز بسته نشده
موفق باشین
...............
Last edited by desirehd; 30-11-2013 at 11:10.
داداش دمت گرم بببخشید زیاد سوال میپرسم.
میگم این مدل ست تیغ و فویلش چقدر قیمتش هست؟چه مدت میگذره تا کند شده؟بجز اون چه قطعه ایش ممکنه خراب شه؟تمیز کردنش سخته؟
سلام
من دو ماهی هست ریش تراش گرفتم .اولا خوب بود و 4-5 دفعه می تونستم با شارژش صورتمو بزنم اما الان حتی یک دفعه هم نمیشه و شارژش تموم میشه
با کابل هم کار نمیکنه .یعنی باز باید 1ساعت بزنم شارژ تا بتونم بقیه صورتمو بزنم
به نظرتون چه مشکلی واسش پیش اومده.راه داره بدم مستقیمش کنن و بدون شارژ هم کار کنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)