درایور اکس پی برای این لب تاپ وجود نداره.(تا جایی که من میدونم)
درایور اکس پی برای این لب تاپ وجود نداره.(تا جایی که من میدونم)
Acer BIOS
1.29
برای دانلود به بخش دانلود سایت ایسر مراجعه کنید
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
دوست عزیز میشه داریورها تک تک از سایتهای سازنده برای os یا ویندوز xp دانلود کرده
مثل داریور کارت گرافیک
مثل داریو صدا + وای فای + لن
کل داریورهای اینتل
سخته ولی ممکنه
تو سایت سازندش درایوراش نیست.از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟
من درایور xp رو دارم ولی حجم زیاده که برات اپ کنم بگرد پیدا میشه
نه اقا دستت درد نکنه من احتیاجی بهش ندارم.فقط خواستم جواب یکی از دوستان رو بدم که دنبال درایورش بود.
من قبلا که دنبال درایور ویندوز سونش بودم تو سایت رسمیش درایور اکسپیش نبود به خاطر همین فک کردم وجود نداره![]()
بچه ها من یه مشکلی دارم چند وقت پیش بایوس رو آپ دیت کردم رو 1.29 و الانم 2روزه رو لپ تاپم _ cpu i5-480m _ بازی کال آف WM3 رو نصب کردم اما موقع بازی دما تا 100 درجه هم بالا میره !!!!!!!!!! در حالی که قبلآ با بلک اوپس و بایوس 1.23 همچین مشکلی نداشتم و دما فوقش رو 85 درجه بود !!!!!!!! توی هر 2حالت هم کولپد قوی دارم از وقتی بایوس رو آپ دیت کردم و قتی دما بالا میره دیگه فنش مثل سابق خفن کار نمیکنه و سرعتش انگار کم شده _ اینم بگم فن کاملآ سالمه _ حالا هرچی میخوام بایوس رو برگردونم رو ورژن قبلیش اجازه نمیده و میگه ورژنش قدیمیه حالا
1. کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
2. ممکنه این مشکل از بازی یا ویندوز غیر اصل باشه؟
3.چجوری میتونم بایوس رو ببرم رو ورژن قبلیش؟
4.اگه ممکنه بیاید شماها هم این بازی رو نصب کنید ببینید برنامه Core Temp حداکثر دما رو رو چند درجه بهتون نشون میده؟
اقا usb3 رو لب تاپتون جواب میده؟باید درایورشو دانلود کرد؟
من بازی رو ندارم، شما بده ما نصب کنیم ببینیم دماش چجوری میشه
این لپتاپ usb3 نداره دوست من.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادا راهنماییت تو حلقم بابا من یزدم چجور بازی و بدم بهت نصب کنی
اون بازی رو هم تمام کردم هیچ اتفاقی نیافتاد
حالا جالب ترین اتفاقی که برام افتاده اینه که بازی sniper elit v2 رو دانلود کردم نصب کردم اونوقت با گرافیک اینتلش بالا میارتش _ البته فریم فریم و افتضاح_ اما وقتی میندازم رو گرافیک جیفرس 540 اصلآ بازی رو اجرا نمیکنه!!!!!!!!!! کسی تا الان همچین مشکلی داشته ؟ چجوری حل میشه![]()
منم بیشتر شوخی کردم خو !
ضمنا این دمای زیاد رو کلا کاریش نمیشه کرد. لپتاپه دیگه
مگر این که یه کولینگ اساسی براش پیاده کنی !
پ.ن: مطمئن نیستم اما تعویض خمیز سیلیکون با یه نوع مرغوب هم میتونه موثر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)