تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 507 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من سعی میکنم چیزی رو که تجربه نکردم رو نگم!
    مشکلم چیه که دم به دم بدنم هر تغییری میکنه بیام اینجا به عنوان تجربه بنویسم؟
    آخه تجربه کردم چقد کاره خزیه.اصلا بحث تاپیک و قوانینش به کنار . چیزی بنویسید که فردا پس فردا وقتی نوشته هاتونو دوباره میخونید احساس خجالت نکنید. مثلا تو این انجمن تو بعضی از تاپیکهای قدیمی من چیزایی نوشتم که اون زمونا فکر میکردم حرف فیلسوفانه ای زدم اما الان که میخونم خجالت میکشم و میگم کاش میتونستم اونارو پاک کنم.

الانم دوستان یا بهتر بگم روانشناسان عزیز دارن اینجا از آینده حرف میزنن. از روی تجربه که چی عرض کنم آسیب شناسی هم میکنن

کلی عرض میکنم .اگه میخواید مثل من تو جمع دوستان کم نیارید ، مطالعاتتون رو بیشتر کنید ( یه وقت برندارید کتابای بیربط بخونیدا) و در کنارش کتابی در مورد مغرور بودن بخونید تا خدایی نکرده با بالا رفتن معلوماتتوت مغرور تر هم نشید که واقعا اخلاق بدیه

باتشکر

داره خودمونی میشه majid_98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    پایتخت قدیم

پيش فرض

دوستان هیچ وقت برای تحقیق در مورد مشاغل به افراد فامیل که اون شغل رو دارن مراجعه نکنین
    چون اکثرشون دوست ندارن کسی از کارشون سر در بیاره
    به همین خاطر حرف هایی میزنن که شما رو منصرف کنن
    اما ممکنه که اون شغل یا کار واقعا مناسب شما و شرایط شما باشه
    اما غریبه ها چون شما رو نمیشناسن بیشتر واقعیت رو بیان میکنن
    زود تصمیم نگیرین زود هم جا نزنین.
    موفق باشین.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ضمن تصدیق حرفای دوست عزیزمون majid_98 میخواستم بگم که در هیچ کاری با فامیل مشورت نکنید چون دوره زمونه عوض شده و اطرافیان صلاح آدم رو نمیخوان .

مشاوره با غریبه ها حدقل 50% آدم رو به نتیجه میرسونه ولی با فامیل و نزدیکان 90% آدم منحرف میشه .
    ( این چیزایی که گفتم واقعا تجربه کردم )

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه به مشکلی بر خوردید برنگیردی به گذشته و دنبال دلیل و توجیه نباشید و گناهان و اشتباهات خودتون رو بپزیرید

اینطوری نه عذاب وجدان میگیرید و نه حرص میخورید و نه از کسی کینه به دل میگیرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

ضمن صحبتایی که دوستمون henepi he کردن من ازشون تشکر میکنم که نظرشونو گفتن.با حرف شما که کتاب بخونید کاملا موافقم.من در اینباره مغرورانه عمل نکردم بلکه حقیقتی رو گفتم که همه ی ما تجربه کردیم.و ضمن اینکه من به موضوعات روانشناسی علاقه مند هستم در اینباره مطلبی رو گفتم که تایید شده هست نه اینکه چیزی رو از جایی بشنوم بیام ذکر کنم.چون اثرشو در خودم میبینم و سعی میکنم که برطرفش کنم.و این تجربه من از این موضوع بود.البته دوست نداشتم کلمه روانشناسی رو به کار ببرم که موضوع روانشناسی بشه. از توجه شما سپاس گذارم

6. 4 کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با جناب Переклад не موافقم

آقا خیلی وضع این تاپیک بهم ریختههههه
    ببینید معمولا صفحه آخر تاپیک خونده میشه وقتی کسی بیاد تو یه صفحه چند تا پست بذاره یا پست بیهوده بذاره هم ارزش تاپیک میاد پایین ، هم حق کسانی که تو اوون صفحه پست گذاشتن ضایع میشه...

مسلما هرکس که تجربه ای میذاره میخواد که بقیه اونو بخونن و استفاده کنن... میخواد بعدا برگرده ببینه چند نفر باهاش موافقن، اگه کسی موافق نبود تجدید نظر کنه و ...
    تو یه روز چند تا تجربه از یه نفر زیاد نیست؟

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

این که اسم طرفم نوشته بشه بعد نظرتونو راجعش بگید همون نقل و قول میشه....مثل همین پست من

8. 9 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه تو آپارتمان زندگی میکنید سعی کنید همیشه با همسایه ها مدارا کنید

تو کارهایی که مشترکه مثل عایق بندی و یا لوله کشی و رنگ زدن آپارتمان شرکت کنید

تو اپارتمان دنبال باند بازی نباشید.مثل با همسایه طبقه پائینی خوب باشید و با هم علیه همسایه بالای برنامه برزید

اگه به یه آپارتمان جدید میرید قوانین اونجا رو حتما مطالعه کنید شاید با آپارتمان قبلیتون فرق داشته باشه

تو راپله ها از لامپهای کم مصرف و زماندار استفاده کنید

سعی کنید کنتور اب و برق و گاز رو جدا کنید

به بچه هاتون نحوه زندگی کردن تو آپارتمان رو یاد بدید

همیشه برای آپارتمان مدیر انتخاب کنید

برای تذکر خودتون اقدام نکنید و جریان رو به مدیر اپارتمان اطلاع بدید تا ایشون مشکل رومطرح کنند

10. 12 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند. (کوروش کبیر)

12. 9 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

هیچ وقت همه رازهاتون رو به کسی نگید ... هر چقدر یه دوست بهتون نزدیک باشه یه روز رابطتتون بهم خورد اون روی سکه رو میبینید

با کسی سریع خودمونی نشید ... باعث میشه دیگران یه فکر دیگه ای رو شما باز کنند (+ اصلا مغرور نباشید )

برای عقاید خودتون احترام قایل شید و از بیان اونا اصلا" نترسید تا جایی که بی احترامی به بقیه نباشه

رفیق بازی در حد معمول خوبه ... از حد که بگذره هم مدام فکرتون درگیره هم به زندگیتون زربه بزرگی میخوره

14. 13 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

به هیشکی اعتماد نکنید.
    دوره زمونه بدی شده. اکثر آدم ها کلک و حقه باز شدنه.

یه زمانی توی 10 تا آدم میگفتن شاید یکی شون بد باشه و 9 تای بقیه خوب بودن. حالا بر عکس شده. توی 10 تا آدم ممکنه فقط یکیشون خوب باشه.

الآن خیلی ها دنبال سوء استفاده از آدمن. تا به کسی رو میدی سریع سوارت میشه.

همون که اول گفتم به هیشکی اعتماد نکنید.

بهترین دوست انسان خانوادشه.

غیر از خانواده بقیه رو سگ و سوتک حساب کنین و اعتماد نکنین.

16. 13 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •