تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 174 از 221 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

از این شنیده ها زیاده توجه نکنید!!!
    تخم مرغ بهترین حالتش آب پز هستش.

برای افراد عادی به ازای هر کیلو گرم از وزن ، یک گرم پروتئین روزانه و برای بدنسازان دو گرم پروتئین باید مصرف بشه (در پنج یا شش وعده تقسیم کنید)
    هر عدد تخم مرغ چند گرم پروتئین داره؟؟؟ اگه به ازای هر کیلو 2 گرم بخوایم مصرف کنیم کسی که مثلا 68 کیلو باشه روزی چندتا تخم مرغ باس بخوره؟
    زرده هاشو اصلا نباید خورد؟ روزی یه زرده هم زیاده؟
    یبار اقای سرابی توی TV داشت صحبت میکرد گفت فقط تخم مرغ و سیب زمینی مصرف کردم هیچ مکملی استفاده نکردم ! یعنی واقعا بدون مکمل هم میشه بدن قابل قبولی پرورش داد که چندین بار قهرمان جهان بشه؟!!! ( منظورم اقای سرابیه )

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

هر تخم شصت گرمی هفت و نیم گرم پروتئین داره با ارزش بیولوژیکی 100 که از این مقدار 2 و نیم گرمش در زرده و چهار و نیم گرمش در سفیده هست (حدودا)

روزانه حد اکثر یک زرده تخم مرغ مجاز هست که خورده بشه.

بله میشه ، مکمل غذایی برای کسیه که غذاش کامل نیست ، کسی که غذاش کامله نیازی به مکمل نداره.

3. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

12 عضله سازی در بدنسازی بدون دارو!

عضله سازی در بدنسازی بدون دارو!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به قلم: ریچ گاسپاری
    به آن گروه از بدنسازان که برای افزایش حجم دارو مصرف می کنند و از همان اولین قدم ها همواره به نیروی دارو و تاثیر آن متکی بوده اند توصیه می کنم هر چه سریعتر مصرف دارو را قطع کنند. باید به پیامدهای مصرف دارو هم فکر کنید، ضمن اینکه نباید فراموش کنید عضله ای که با دارو ساخته می شود هرگز سالم نیست. بدنسازانی که فکر می کنند بدون دارو نمی توانند عضله بسازند کاملا اشتباه می کنند. البته افزایش حجم عضلات وساخت بدنی عضلانی آسان نیست، اما چنانچه برای تمرین و تغذیه خاص افزایش حجم،برنامه ای مناسب داشته باشید می بینید که بزرگ کردن عضلات زیاد هم سخت نیست. همه چیز به تلاش شما بستگی دارد. برای شما که دوست دارید بدن مصرف دارو عضلاتی بزرگ و حجیم و سالم بسازید چند توصیه دارم:
    1. برای تمرین در مرحله افزایش حجم بیشتر از وزنه های آزاد استفاده کنید.با این وسایل انرژی ذخیره شما کمتر به کار گرفته می شود و شما می توانید حداکثر فشار را در عضله ایجاد کنید. البته تمرین با دستگاههای مختلف هم از ویژگی های خاص خود برخوردار است. بعنوان مثال استفاده از سیمکش ها گاهی بسیار ضروری است، اما باید مراقب باشید در تمرین افراط نکنید و انرژی ذخیره را حفظ کنید.
    2. منظم تمرین کنید و روی برنامه تمرینی و حرکات آن تمرکز داشته باشید.رشد عضلا از همین جا شروع می شود. به آن بی توجه نباشید.
    3. تمرین را با حرکات سنگین تر شروع کنید و برای کار روی هر گروه عضلانی از حرکاتی استفاده کنید که بهتر وو راحت تر عضله را تحت فشار می گذارد و بیشترین پاسخ و واکنش عضله را موجب می شود. به عنوان مثال در میان حرکاتی که روی عضلات ران انجام می دهیم اسکوات اگر درست و بدون اشتباه انجام شود بیشترین بازدهی ممکن را دارد، تاثیر این حرکت روی فیبرهای عضلانی فوق العاده است یا در میان حرکاتی که روی سینه انجام می دهیم پرس ها بیشترین فشار را ایجاد می کند، بنابراین در انتخاب حرکات و برنامه ریزی تمرینات مرحل افزایش حجم دقت داشته باشید.
    4. در سیستم هرمی در هرست با وزنه های سنگین تر تمرین می کنید.در این شرایط فشار بیشتری به عضله وارد می شود. افزایش تدریجی فشار و واکنش متقابل عضله یعنی تسریع روند رشد. تارها و فیبرهای عضلانی در برابر این افزایش تدریجی فشار و در نهایت فشاری که به حداکثر می رسد کاملا آرامش خود را از دست می دهند. سیستم های هرمی کاملا عضله را فعال می کند و در رشد آن بسیار موثر است.
    5. در طول تمرینات سنگین به سلامت عضلات،مفاصل،استخوان ها و تاندون ها خیلی بیشتر از بازدهی تمرین فکر کنید و اهمیت بدهید. این از احتمال آسیب دیدگی کم می کند و از سوی دیگر باعث می شود در انجام هر حرکت دقت کافی داشته باشید و تمرین را بدون اشتباه یا با حداقل اشتباه ممکن تمام کنید. پرهیز از هرگونه اشتباه بازدهی و سطح تمرینات شما را افزایش می دهد.
    6. تغذیه مناسب نیز مانند تمرین در افزایش حجم نقشی کلیدی دارد. برای اینکه ذخیره پروتئینی را حفظ کنید باید در کنار پرتئین در رژیم غذایی خود مقدار زیادی کربوهیدرات داشته باشید. فراموش نکنید کالری های که در طول روز دریافت می کنید در موفقیت شما بسیار موثر است. اصل انرژی را همواره به یاد داشته باشید. وقتی می توانید در رشد عضلات موثر باشید که روزانه انرژی کافی را برای تمرین دریافت کنید.
    7. برای اینکه یک رژیم غذایی کامل داشته باشید می توانید از مکمل ها کمک بگیرید. مکمل های پروتئینی به ویژه وی و کازئین روند رشد عضلات را سرعت می بخشد. می توانید از کراتین وگلوتامین نیز استفاده کنید. این دو مکمل در ساخت عضله دخالت می کنند، اما توصیه می کنم زیا د چربی ذخیره نکنید.
    8. در طول روز بیشتر از ۱۲ لیوان آب بنوشید. آب غیر مستقیم به افزایش حجم کمک می کند. عضلات برای بکارگیری گلیکوژن و پروتئین ذخیره به آب نیاز دارند. از نوشیدن آب نترسید. هیچ مشکلی ایجاد نمی کند. مشکل زمانی به وجود می آید که جذب پروتئین به خاطر کم آبی بدن در حد لازم نباشد و کم شود.
    9. یک بعدی به افزایش حجم فکر نکنید.انعطاف پذیر باشید. چنانچه از یک برنامه تغذیه و تمرین نتیجه نمی گیرید به دنبال برنامه ای بهتر باشید. حتی به نوصیه های عمل کنید. هرگز برای ادامه یک سیستم تمرینی و روش تغذیه ای که نتیجه نمی دهد اصرار نداشته باشید.

برای افزایش حجم برنامه تمرینی زیر پیشنهاد می دهم: روز اول – سرشانه و پشت بازو روز دوم – زیر بغل روز سوم – استراحت روز چهارم – سینه و جلوبازو روز پنجم – پا روز ششم – استراحت روز هفتم – سرشانه و پشت بازو برای تمرین روی عضلا سرشانه از سه حرکت پرس سرشانه هالتر،پرس سرشانه دمبل نشسته ونشر روبرو با دمبل استفاده می کنم و هریک از این حرکات را در ۴ ست ۱۰ تا ۱۲ بار انجام میدهم. برای تمرین روی عضلات پشت بازو هم تریجح می دهم سه حرکت داشته باشم. پشت بازو هالتر(خمیده) نشسته،پشت بازو دمبل نشسته و پرس دست جمع. هر حرکت را در ۴ ست ۱۰ تا ۱۲ بار انجام می دهم. برای تمرین روی عضلا پشت از چهار حرکت استفاده می کنم.ددلیفت،زیربغل هالتر خم،تی بار و زیر بغل دمبل تک خم. هر حرکت را در ۴ ست سنگین با سیستم پیرامید انجام میدهم. ست اول ۱۲ یا ۱۰ حرکت.در ست آخر به سختی می توانم حرکت را ۶ بار تکرار کنم. تمرین روی عضلات پا یکی از سنگین ترین تمرینات من به حساب می آید. اما فکر می کنم این سطح تمرین برای افزایش حجم عضلات پا، به ویژه عضلات چهار سر ران لازم است.
    حرکت
    ست
    تکرار
    کشش پا
    ۳
    ۱۵
    اسکوات
    ۳
    ۱۰-۶
    هاگ
    ۳
    ۱۰-۶
    پرس پا
    ۳
    ۱۲-۱۰
    پشت پا دستگاه
    ۳
    ۱۲-۱۰
    لیفت پشت پا
    ۳
    ۱۲-۱۰
    ساق پا ایستاده
    ۲
    ۱۲-۱۰
    ساق نشسته
    ۲
    ۱۲-۱۰
    منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

فیله کمر نمرکزی چیست؟

کمک کنید

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوست عزیز شما که این مطب رو گذاشتی حداقل عکس یه نفرو میذاشتی که دارو نخورده باشه و هیکلشم قشنگ باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    عضله ای که با دارو ساخته میشه سالم نیست؟؟ بستگی دارخ دارو رو چی قلمداد کنی! اگه منظورتون از دارو پروتئینه که باید عرض کنم ساختار عضلات از پروتئینه که اگه موقع فشار سنگین به عضله بش پروتین نرسه عضله میسوزه...
    به نظر شما تو غذاهای ما ایرانیا در طول روز که استفاده میکنیم چقدر پروتئین وجود داره که یه فرد ورزشکار رو بتونه ساپورت کنه؟!!
    ما باید دیدمون رو به استفاده از مکملها درست کنیم!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

رفته بودم باشگاه بدنسازی دنبال یکی از دوستام ، تو بوفه دیدم یه یارو 8 تا قرص رو عین اسمارتیز با آب خورد ، خودش فهمید من چقدر تعجب کردم گفتش تازه اینکه چیزی نیست داداشم 12 تا قبل تمرین میخوره 12 تا هم بعد تمرین
    اسم قرصه فکر کنم آلومی بود ، دوستان این همه مواد شیمیایی اولا لازمه که ایجوری خورده بشه ؟ عوارض نداره ؟ حالا گیریم هیکلش 10 برابر آرنولد بشه ، اینکه همش مواد شیمیایی میشه نه ماهیچه
    این همه باشگاه رزمی رفتم خداروشکر تا حالا یکبارم ندیدم کسی ازین کارا بکنه درسته ماهیچه های بزرگ برای رزمی کارا مناسب نیست ولی حتی برای موقع هایی که تمرین سخت داشتیم اسم یکی ازین مواد شیمیایی ها رو هم نمی آوردیم .

8. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

دوستان دقت کنید منظور از دارو در بدنسازی ، مکمل ها و پروتئین ها و... نیستند!!!

=-=-=-=-=
    رفته بودم باشگاه بدنسازی دنبال یکی از دوستام ، تو بوفه دیدم یه یارو 8 تا قرص رو عین اسمارتیز با آب خورد ، خودش فهمید من چقدر تعجب کردم گفتش تازه اینکه چیزی نیست داداشم 12 تا قبل تمرین میخوره 12 تا هم بعد تمرین
    اسم قرصه فکر کنم آلومی بود ، دوستان این همه مواد شیمیایی اولا لازمه که ایجوری خورده بشه ؟ عوارض نداره ؟ حالا گیریم هیکلش 10 برابر آرنولد بشه ، اینکه همش مواد شیمیایی میشه نه ماهیچه

اشتباه به عرضتون رسوندن! تنها قرصی که تو بدنسازی به این تعدادی که گفتید میخورن قرص آمینو اسید هست یا به زبون خودمونی همون قرص پروتئین! این قرص دارو نیست بلکه مکمل غذایی پروتئینی هستش یعنی از اسمارتیز هم کمتر عوارض داره!

خیلی ها همین اشتباه رو میکنن. یه بار من پنج تا قرص آمینو رو پشت سر هم خوردم یکی با تعجب اومد گفت الان میمیری...

=-=-=-=-=-=-=-=

دوستان یه لطفی بکنید قبل از اظهار نظر درباره ی مطلبd یا بپرسید یا تحقیق کنید. برای من کم و زیاد نداره ، خودتون مضحکه میشید وقتی جایی از اینجور حرفای نسنجیده بزنید.
    Last edited by Havbb; 27-07-2013 at 12:17.

10. 9 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان تایید میکنید این مکمل رو یکی از حرفه هامون خورده بود جواب گرفته بود حدود 14 ساله بدنسازی میکنه و قهرمان پاورلیفتینگ هست خودشم هیکل خیلی نابی داره توی شیراز و شهرستان ها هم پخش میکنه یعنی خودش عمده فروشه بعد از مصرف انواع مکمل ها که خودش استفاده کرده بود اینو پیشنهاد کرد به منم توصیه کرد قیمتشم 250 تومنه 3 کیلوییش اینم سایتش.
    راه حلی دارین که از پودرش بفهمیم اصله یا نه.تا جایی که من میدونم مکمل هایی که زیاد معروف نیستن چون همه از برندشون خبر ندارن تولید کننده های چینی و ایرانی هم به سراغشون نمیرن.
    راستی مکملش خیلی خشکه یعنی واقعا خشکه من که میخورم وانیلی هست ولی کمی مزه وانیل میده و خیلی کم هم شیرینه.مزه دلچسبی نداره

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی سریال نامبر و تاریخ مصرف هم داره
    راستی میخواستم بدونم این پروتئینه یا کربوپروتئینه.
    من که توی سایتش خودنم مثل یه کربو پروتئین هست.
    و پروتئینشم ماله تخم مرغ و سویا هست و البته گلوتین هم داره.
    راستی آرژنین و گلوتامین هم داره
    کیفیت خوبی داره به نظرتون
    Last edited by mehdi speed 700; 31-07-2013 at 15:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب بستگی داره مارکش چی باشه مال کدوم شرکت باشه محتویاتش از کدوم نوع پروتئین باشه
    چند تا قاعده به شما میگم اولا محصولی که داروخونه ایه توی اصل بودنش شکی نیست (این از حسنش)

ولی نمیدونم اطلاع دارید از تحقیقی که روی مکمل های وارداتی انجام میشه یا نه. اکثر مکملهایی که به سمت ایران میاد حاوی موادی عقیم کننده هست (جدای از هورمونهای خوراکی که توی مکملها میریزن برای اینکه ورزشکار احساس کنه بهتر نتیجه گرفته)

من خودم به شخصه دیگه حاضر نیستم از غذا یا مکمل غیر ایرانی استفاده کنم مخصوصا پروتیئن.
    عزیز من داروخونه معتبره اما نه در این حد. همین الان میبرمتون یه داروخونه که داره ماسل فارم تقلبی میفروشه. خودش هم خبر نداره تقلبیه.
    در ثانی کدوم شرکت مکمل سازی ایران رو آدم حساب میکنه که حالا مثلا بیاد واسه محصولاتی که به ایران میرن افزودنی بزنه؟!
    در آمریکا هم که تولید میشن کاملا تحت نظر هست و نمیتونن هرچیزی رو بهش اضافه کنن.
    در ضمن شما مکمل ایرانی مصرف میکنید؟ احتمالا چیزایی شبیه pnc؟ والا کارخونش همین شهرک صنعتی یزده. دیگه بهترین چیزی که توش میریزن شیرخشکای دسته چندم ایرانیه. کیفیت زیر صفر!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •