تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 1185 اولاول ... 741241641701711721731741751761771781842242746741174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کلا ادکلنایی که تو بازاره 90 درصد اصل نیستن.ولی خب بوشون خیلی شبیهه اصلیه.

آزارو هم که تقلبیش به خاطر اینکه خیلی ها میشناسنش زیاد شده.کلا دنباله کارهایی باشید که خز و خیل نشده

باشن.
    درسته بیشتر عطرهای تو ایران اصل نیست..حتی اونهایی که از فروشگاهها معتبر خریداری میشه و به عنوان اصل فروخته میشه معمولا از این دوحالت خارج نیست
    1-کپی درجه یک که در سوییس یا امارات یا یه سری از کشورهای اروپایی دیگه پر میشه و کیفیت بوش نزدیک به عطر اصلی هست منتها معمولا در تاپ نوت متفاوت هستش و همینطور در پخش شوندگی و ماندگاری(البته همیشه اینطور نیست که عطر کپی ماندگاری کمی داشته باشه گاها دیده شده ماندگاریش حتی از نوع اصلی بیشتره ولی فاقد اصالت هستش)

2-عطرهای مانده در انباری ها که توسط واسطه ها در امارات وارد کشور میشن..این عطر ها دارای بچ نامبرهای قدیمی هستند و به علت مانده بودن ارزون تر فروخته میشن...البته حتی گفته شده که این عطرها دوباره با بچ نامبرهای جدید وارد بازارهای کشورهای جهان سوم میشن..

بسیاری از کارهای مارک های معروف در ایران مثل ورساچه و ایفوریا و غیره شامل دو مورد بالا هستند ..برای همین هست که حتی زیر قیمت ارزون ترین ریتیلر های اروپایی و آمریکایی در ایران فروش میرند..
    Last edited by mhek; 29-09-2011 at 23:13.

2. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کارای ترکیه ای

آقا چند وقت پیش یه ادو پرفیوم ترکیه ای ml 25 گرفتم .جالب اینجا بود که سایت اینترنتی هم داشت . for men بود ولی آنقدر به طور افتضاح بوش زنونه بود که اگه تو اتوبوس میزدی همه مسخرت می کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!
    منم یه مدت رو تلویزیونم واسه دکور گذاشتمش و بعد به دختر بچه فامیلمون دادمش .
    راستی اسمش nedenes بود.

4. این کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آقا چند وقت پیش یه ادو پرفیوم ترکیه ای ml 25 گرفتم .جالب اینجا بود که سایت اینترنتی هم داشت . for men بود ولی آنقدر به طور افتضاح بوش زنونه بود که اگه تو اتوبوس میزدی همه مسخرت می کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستی اسمش nedenes بود.
    ندنز مگه ادکلن هم داره؟من اسپری هاشو دیده بودم

6. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

راستی اسمش nedenes بود.
    متاسفانه اخیرا تقلبی جنس های ترکیه هم خیلی زیاد شده.مخصوصا عطر و ژل.عطرها بوی الکل و پرتقال گندیده میدن.ژل ها رو هم بیشتر از 20 ثانیه تو دستت نگه داری سفت میشه.هزار جور غلط املایی انگلیسی هم روش هست.یه نفر میگفت که اینارو تو کردستان پر میکنن ولی من فکر میکنم چینی باشن.چون اکثرا رو جنس های چینی غلط املایی دیده میشه.

اگه منظورتون nedens باشه شرکت تولید کنندش برای مقابله با جنس های تقلبی بسته بندی محصولاتش رو عوض کرده.

8. 4 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

سلام دوستان امروز یه clinique happyرو خریدم 30000نمیدونم اصله یا نه؟ شاید ارزونیش به این خاطر باشه که ما نزدیک بندر هستیم و مناسب تره نظرتون در مورد بوش چیه آخه اینقدر تست کردم که هنوز گیجماگه دستم تو جیب خودم بود بیشتر از اینا هزینه میکردم
    با قیمت 30 تومن به نظر نمیاد اصل باشه . چون من زیر 55 تومن جایی ندیدم(البته 100 میل و گرنه 50 میل قیمتش همینه). ولی به هر حال مبارکه چون خیلی خوشبو و Fresh هستش

10. 3 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

با قیمت 30 تومن به نظر نمیاد اصل باشه . چون من زیر 55 تومن جایی ندیدم(البته 100 میل و گرنه 50 میل قیمتش همینه). ولی به هر حال مبارکه چون خیلی خوشبو و Fresh هستش
    نه100میلشه،بوی خوبی داره ولی انچنان که من میخواستم سرد نیست،همیشه دوست داشتم یه ادکلن با بوی سرد سرد سرد یخکی داشته باشم که نفس ادمو باز کنه،نمیدونم تقلبی هست یا نه ولی دقیقا جعبش همینه که تو عکسه بار کدش رو که تست کردم نوشته بودusa canada

12. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

12

ندنز مگه ادکلن هم داره؟من اسپری هاشو دیده بودم
    بله یه شیشه گوشتکوب مانند کوچولو داشت . (nednes)
    راستی جناب cyber861 ببینم ادکلن udv musk در ایران پیدا میشه ؟ و چه بویی داره ؟ تو سایتای خارجی مثل base notes تولیدشو سال 2005 زده.
    از اونجا طلبه شدم که اونجور که از اسمش پیداست اگه واقعا ته بوی ملایم مشک با پراکندگی خوب داشته باشه واقعا معرکه خواهد بود !!!!!!!!!!!

14. این کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نه100میلشه،بوی خوبی داره ولی انچنان که من میخواستم سرد نیست،همیشه دوست داشتم یه ادکلن با بوی سرد سرد سرد یخکی داشته باشم که نفس ادمو باز کنه،نمیدونم تقلبی هست یا نه ولی دقیقا جعبش همینه که تو عکسه بار کدش رو که تست کردم نوشته بودusa canada
    تا اونجایی که من یادمه من اشانیتونش رو داشتم بویه شیرین و خوشمزه ای داشت ولی امسال تو اهواز 100 میلش

رو تست کردم احساس کردم بوش شبیهه جیو بود.نمیدونم حالا تقلبی بود یا من اشتباه کردم.

بویه خنک میخوای کول واتر و دانهیل دیزایر آبی

16. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا نظرتون در مورد ادکلن epohuria از کمپانی CK چیه؟مردونش
    ما تعریفش رو از چندتا از دوستان شنیدیم

18. این کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه deadfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا نظرتون در مورد ادکلن epohuria از کمپانی CK چیه؟مردونش
    ما تعریفش رو از چندتا از دوستان شنیدیم
    EDT اش رو دارم و به هیچ وجه توصیه نمیکنم EDT بخرید، خیلی خوشبو هست ولی موندگاری در حد 20 دقیقه و پخش در حد 30 سانتی متر ولی میگن تو ورژن EDP که اسمش Euphoria Men Intense هست ماندگاری و پخشش خیلی بهتر شده

20. 3 کاربر از deadfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •