دوستان من شنیدم هنوزم احتمال تعجیل برا اردیبهشت وجود داره
به نظرتون من بمونم تیر که شاید بتونم پذیرش سپاه بگیرم یا سعی کنم اگه بشه تعجیل بگیرم؟
مدرکم هم فوق لیسانسه
مرسی
دوستان من شنیدم هنوزم احتمال تعجیل برا اردیبهشت وجود داره
به نظرتون من بمونم تیر که شاید بتونم پذیرش سپاه بگیرم یا سعی کنم اگه بشه تعجیل بگیرم؟
مدرکم هم فوق لیسانسه
مرسی
نیازی به بزرگ نوشتن نیست ! کوچکتر هم بنویسید دیده میشه !
ببینید چه مدارکی نیاز هست و چطوری می تونید تهیه کنید . به هر حال سربازی و ازدواج و ... ثبت میشه . از پلیس +10 هم می تونید کمک بگیرید .
مشکل جالبی دارید !
احتمال اينكه بتوني تعجيل بگيري خيلي كمه
اگه بتوني سپاه پذيرش بگيري مي ارزه تا تير صبر كني ( آموزشي هم احتمالا سپاه كرج بيفتي)
دوره قبل من سیرجان بودم ( بهمن )نیرو دریایی سیرجان کسی نیست؟!؟
بد نیست ولی خوب اول اینکه مدرکت چیه دوم اینکه اگه رفتی سعی کن هرچی فرمانده میگه گوش کن تا بازداشتی نخوری!
بدک نیست ولی هواش یکم بد بود واسه ما. شبا سرد در حدی که کلاه و دستکش باید دستت میکردی ، روزا گرم گرم که همینطوری عرق میکردی!
خوراکی یکم با خودت ببر. بار زیاد هم اصلا با خودت نبر که به دردت نمیخوره. فوق فوقش لباس زیر! همین!
اگه میتونی جوراب هم با خودت ببر( چیزی که خودم خیلی میگفتم کاشکی برده بودم. جوراباش بدرد نمیخوره . پات هم که همیشه تو پوتینه و جوراباش زود داغون میشه!!
Last edited by Milad4171; 09-04-2011 at 21:44.
سعی کن بیوفتی سپ
به نفعته حال میکنی مخصوصا که مدرکت هم بالاست
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
باید کارت پایان خدمتشون باشه فکر کنم![]()
دوستان یه سوال داشتم.
یه شخصی پسر چهارم خانوادست و سه تا برادر بزرگتر داره که دو تا از برادرای بزرگترش خدمت کردند و کارت پایان خدمت دارن که یکی از اونا هم زمان خدمتش در زمان جنگ بوده
و برادر سوم هم سربازیش رو خریده بوده
حالا پدرشون فوت کرده
حالا در این حالت پسر چهارم کفیل مادرش میشه و از خدمت معاف میشه؟
تو بعضی سایت ها شنیدم میگن اخیراً پدیرش های سپاه رو قبول نکردن وکد مازاد زدن!!!!![]()
کسی خبری نداره در این مورد؟
سلام
يكي به من بگه با اين نمره چشم من معافم يا نه
مدركم : ديپلم
اينم عكس اسكن شده معاينم توسط پزشك
![]()
سلام دوستان چند سوال داشتم
1- برای دیسک کمر آیا معاف پزشکی یا معاف از رزم میدن ؟
2- معاف از رزمی رو توی کارت پایان خدمت درج می کنن ؟ (جایی خوندم یک کد می زنن روی کارت که یعنی معاف از رزم)
3- معاف از رزمی مشکلی برای استخدام توی ادارات ایجاد می کنه ؟
4- افتتاح حساب تو بانک سپه اجباریه ؟ اگه امریه بگیریم باز هم باید بانک سپه حساب باز کنیم یا اون سازمان با بانک دیگه ای کار خواهد کرد ؟
خیلی خیلی ممنون.
Last edited by mortez maya; 10-04-2011 at 00:01.
معاف از رزم هیچ مشکلی بوجود نمیاره واسه استخدام
نیازی به افتتاح حساب نیسن اونا خودشون بهت عابر بانک میدن البته اگه بیوفتی سپ![]()
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)