گزینهinstalبعد از ری استارت کردن گوشی هم فعال نمیشه برای نصب برنامه؟
خب لانچری که نصب کردی uninstal کن ببین مشکلت حل میشه
گزینهinstalبعد از ری استارت کردن گوشی هم فعال نمیشه برای نصب برنامه؟
خب لانچری که نصب کردی uninstal کن ببین مشکلت حل میشه
Last edited by clau; 06-07-2014 at 11:58.
شاید تو ستینگ تیک unknown source رو برداشتی
سلام
برای نصب برنامه روی گوشیم از برنامهAndroid_Injector استفاده کردم اما وقتی فایل رو انتخاب کردم میگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید درصورتی که گوشی وصله و unknown source و usb debugigng هم تیک خورده گوشی رو هم تازه خریدم آیا مربوط به نصب نبودن درایور گوشیه؟تو اینترنت طریقه نصب درایور گوشی رو برای ویندوز7 خوندم گفته بود وقتی گوشی رو وصل میکنید یه پیغام میاد و... ولی من وقتی وصل میکم هیج پیغامی نمیاد
ممنون میشم اگه کمک کنید خیلی واجبه خدانگهدار
سلام.
بله باید درایور گوشیتون نصب باشه.شما درایور گوشیتون رو بگیرید ونصب کنید.بعد از نصب گوشی رووصل کنید ومنتظر بمونید تا کامپیوتر گوشیتون رو بشناسه.![]()
اصلا از لانچرم نیست !!از هرکی میپرسم می گه همچین چیزی نشنیدم و ندیدم تا حالا!!
چندبارم ریستارت کردم درست نشد!!
البته دیروز یک لحضه install فعال شد ولی دباره خاموش شد
می خواستم بدونم برنامه ای نیست که با اون بتونم برنامه های اندرویدمرو نصب کنم؟؟؟(روی گوشی)
البته با یک محیط نصب دیگه
سلام.
منظورتون از ری استارت همون ریست فاکتوری هست ؟ یه بار از طریق ریکاوری وابپ دیتا و کش رو انجام بدید ببینید درست میشه یا نه.:۱۱:
سلام
سونی اریکسون لایو ویت واکمن دارم که اندروید 2.6 روشه. دو سال و نیمه که استفاده می کنم تا حالا هیچ مشکلی نداشته،
به جز اینکه اخیراً یه مدته یه کم کند شده. آلارمش هم بعضی وقتا ارور میده و آلارم نمیزنه ولی وقتی ریستش میکنم درست میشه.
ارور آلارم هم همون ارور معروف "force close - wait" هست.
به نظرتون چیکارش کنم؟
شما باید یه بار وایپ کنید برای کند شدن کلی. البته ظاهرا گوشی شما قدیمیه و اپ های جدید عموما رم زیادی اشغال می کنن... ممکنه از کمبود رم هم باشه.
برای ارور آلارم، برید به setting>apps
اونجا اپ clock یاalarm رو پیدا کنید روش تپ کنید. تو صفحه جدید clear data رو بزنید
Last edited by malkemid; 08-07-2014 at 14:51.
سلام دوستان
گوشیم sony z2 است رمز گوشی رو فراموش کردم ایا راهی هست بتونم قفل رو باز کنم![]()
اگه قبلا اکانت gmail بهش معرفی کردی با وصل شدن به اینترنت رمز رو برات میفرسته به ایمیلت، اگه نه گمون نکنم راهی باشه جز factory reset .
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)