کسی جواب ما رو نمیده یا الکی همه اینجا هستن و کسی این گوشی رو نداره و بحث الکی می کنید ؟![]()
کسی جواب ما رو نمیده یا الکی همه اینجا هستن و کسی این گوشی رو نداره و بحث الکی می کنید ؟![]()
سلام عزیز!
برای وبگردی میخوای بیخیال این شو، برو دنبال گوشی با صفحه نمایش بزرگتر! مثل E7، یا گالاکسی!
من چند ساعتی دستم بود، صداش به 5800 و X6 نمیرسه!
چینی؟ عزیز کم کم خودمونم داریم ساخت چین میشیم!همه چیز چینی هست دیگه، مگه ساخت جای دیگه ای هم پیدا میشه؟
پس بنظر شما سونی اریکسون واسه برنامه و اینترنت خوب هست ؟ صداش به ان 8 میرسه ؟
بنظر من بهترین گزینه سامسونگ i9000 و گوشی های مشابه هست مثل I9003 !
و از نوکیا فقط E7 برای وبگردی خوبه چون خود من با N97 که صفحه 3.5 اینچی داره به هیچ عنوان راحت نیستم و هیچ چیز رو راحت نمیشه دید!
منم تأیید میکنم. خودم N8 دارم اما دوره ی N8 رو به پایانه و منتظر بودن برای گالاکسی S2 با سیستم عامل آینده دار،فیلمبرداری Full HD ! و نمایشگر بزرگ و با کیفیت تر و امکاناتی مثل USB OTG و باتری بسیار قوی و.... ظاهراً عاقلانه تره.فقط چند ماه صبر لازم داره.
چون بحث galaxy s2 پیش اومد این رو اینجا مطرح می کنم. وگرنه بهتره تو تاپیکش بحث بشه !
مثل اینکه صفحه نمایش نمونه های تولیدی به یه مشکلی برخورده. هر کی اطلاعات بیشتری داره بگه.
اینم لینک خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامممممم
اقا ما یه دکل وایرلس توحیاط زدیم و داریم به ملت اینترنت (یوزر نیم پسورد) ماهیانه میدیم.حالا واسه اینکه با گوشی ان8 خودم بتونم به اینترنت وصل شم باید یه جایی این یوزر نیم پسورد رو وارد کنم.در اصل به آنتن وایرلس وصل میشم ولی واسه اینترنت داشتن باید یوزر نیم پسورد وارد کنم.کسی میدونه کجای گوشی باید وارد کنم یا برنامه خاصی داره؟(نوع کانکشن pppoe هست.)
من عکسهایی که در رابطه با مشکل نمایشگرش هست رو در گوگل جستجو کردم.خیلی نباید جدی باشه.برای آیفون4 هم همین ایراد مطرح بود ولی به تاریخ سپرده شد.برای بعضی N8 ها هم بنفش نشون دادن مطرحه الان.
توی تاپیک گالاکسی S II فعلاً صحبت از گرم شدن زیاد و کیفیت عکس پایینتر و رابط کاربری ضعیفش هست!
هیچ گوشی یی نیست که کامل و بی نقص باشه.
دوستان بلندی صدای اچ تی دیزایر با اون صدای کم بیشتر ان 8 هست ؟
سلامممممم
اقا ما یه دکل وایرلس توحیاط زدیم و داریم به ملت اینترنت (یوزر نیم پسورد) ماهیانه میدیم.حالا واسه اینکه با گوشی ان8 خودم بتونم به اینترنت وصل شم باید یه جایی این یوزر نیم پسورد رو وارد کنم.در اصل به آنتن وایرلس وصل میشم ولی واسه اینترنت داشتن باید یوزر نیم پسورد وارد کنم.کسی میدونه کجای گوشی باید وارد کنم یا برنامه خاصی داره؟(نوع کانکشن pppoe هست.)
کسی نیست یه کمکی کنه کارم بدجور گیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)