البته هنوز هم که نوزه pes نسبت به فیفا بد نیست
منظور کلا سلیقه ای هست
و خیلیها از pes خوششون میاد
منم این اواخر عادت کرده بودم بهش
ولی فیفارا به خاطر بازی آنلاینش مجبورم نصبش کنم
و بازیشهم که خوبه
و نسبت به قبل پیشرفتش زیاد بوده
البته هنوز هم که نوزه pes نسبت به فیفا بد نیست
منظور کلا سلیقه ای هست
و خیلیها از pes خوششون میاد
منم این اواخر عادت کرده بودم بهش
ولی فیفارا به خاطر بازی آنلاینش مجبورم نصبش کنم
و بازیشهم که خوبه
و نسبت به قبل پیشرفتش زیاد بوده
خیلی ممنون که جواب دادید.
نمیدونم
فقط کامپیوترو دیدم که میاره جلو
کسی از بچه های گیم رنجرو ندیدم که بیاره![]()
ما که آخرش نتونستیم توی این منجر مود یه بازیکن بخریم . هر چی هم پیشنهاد و میبریم بالا تاثیر نداره.
منظورت اینه که هر وقت دوست داشتی بیاری جلو ؟!! اگه منظورت اینه که نمیشه . برای اینکار باید حتما دقایق آخر بازی باشه و از حریفت عقب باشی . اونوقت این امکان رو داری که با زدن کلیدی که پایین صفحه نشون میده (یادم نیس متاسفانه) دروازه بانت رو بیاری تو محوطه جریمه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من فقط تو موقعیت کرنر دیدم این صحنه رو . کسی میدونه که موقع ضربه آزادم میشه اینکارو کرد یا نه ؟
.
چطور نتونستی بخری؟! تعجب میکنم...
یه مثال میگم برات شاید کمکت کرد.
خوب قسمت اول بازیکن خریدن اینه که شما پول انتقال رو به باشگاه بدید و هر بازیکنی هم یک ارزش بازار داره Market value .مثلا کولو توره بازیکن منچستر سیتی 9 میلیون پوند ارزش داره که شما اگه این مبلغ رو تا 12 میلیون بالا ببرید باشگاه این بازیکن به راحتی میپذیره.
اما قسمت بعدی خرید بازیکن پیشنهادی هست که شما باید برای حقوق هفتگی بازیکن بدید.که وقتی توافق با باشگاه انجام شد اتوماتیک اون قسمت میاد و میگه که باشگاه پول رو قبول کرد و بازیکن و حقوق قبلی توی باشگاهش رو نشون میده اونجا شما باید با رفتن بر روی مبلغ دریافتی او این مبلغ رو حدود 10 یا 15 هزار بالا ببربد:
فقط حواستون باشه که تا پول پیشنهادی رو بالا نبردید این پیشنهاد رو نفرستید.
و بعد هم بازیکن پیشنهاد رو قبول میکنه و یک پیغام برای شما میفرسته که شما باید پیغام رو باز کنید و بازیکن رو قبول کنید.
اما گاهی وقت ها بازیکن از شما درخواست بالاتری داره که باید عینا همون حقوق رو بهش پیشنهاد بدید...
شما این مراحل رو کامل انجام بدید و 100% موفق خواهید بود.
آقا یه سوال
این پچی که خود ea گذاشته (تو بازی هر چی که بخوای دانلود کنی میگه اول باید این رو دانلود کنی) مطمئن هست
من شنیدم بعدش نباید به اینترنت وصل شد
کسی هست که دانلود کرده باشه مشکلی داشته یا نه
بازی فیفا 11 رو نصب کردم کرکش رو هم جایگذین کردم آنتی ویروس و فایروال رو هم خاموش کردم اما بعد از اجرای بازی یک صفحه میاد که برای اجرای بازی و تنظیمات میباشد با زدن کلید شروع بازی عکس کاکا میاد و از بازی میاد بیرون
سیستم من هم با این مشخصات می باشد
cpu:pentume R Duol Core E5200 2/50GHr
Ram: 2G
NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
MatherBourd:Gigabyte
windows xp sp3
فضای خالی درایو هم 12 گیگ می باشد
کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by vahidami; 30-12-2010 at 11:21.
والا برا من که اصلا اینجوری نیس!!!! شما احیانا برا کنسول رو نمیگی ؟.
ببین میخوام بازیکنی که باشگاه گذوشته تو لیست فروش بخرم . تو بخش خریدش یه قسمت داره برای پولی که به باشگاه میدی و یه قسمتم برای حقوق خود بازیکن . من همه ی اینا رو بالاتر از حدی که خودش گذوشته میزارم . ضمنا چون من با اوساسونا دارم میرم و نمیخوام بودجم رو الکی خرج کنم خیلی زیاد پیشنهاد نمیدم .
ولی تالا همه ی پیشنهادام رو رد کردن . یکیشون میگه مطمئن نیستم تو ترکیب ۱۱ نفرت باشم . یکیم میگه میخوام با بازیکنای سطح بالاتر باشم و ....
جالبه که یدفعه یه بازیکنی رو که تو لیست فروش بود خواستم بخرم . یه باشگاه گمنام هم بش پیشنهاد داده بود . اون باشگاه ۹ میلیون برا باشگاه و ۸ هزار تا برا بازیکن پیشنهاد داده بود . منم چون بازیکنای خط دفاعم سن بالا هست و یه مصدومم داشتم اینجوری پیشنهاد دادم . ۱۰.۵ برای باشگاهش و ۹ هزار برای حقوقش . ۵ درصد پاداشم برا گل نخوردن . ولی بازم رفت به همون تیم سطح پایینه .
خلاصه ما که فعلا نتونستیم کسی رو بخریم . این یارو مدیر مذاکره کننده ی نقل و انتقالاتم ارتقا دادم ولی باز اثر نکرد .
امیدوارم تو فیفا ۱۲ یخورده منطقی تر شه روند خریدن بازیکنش .
اگه پچ 101 منظورتون هست که نه چیزی نیس . با خیال راحت دانلود کن . هیچ مشکلی برای اتصال به اینترنت هم نیس . فقط اگه اهل آنلاین زدنی (با گیم رنجر) ، فقط میتونی با کسایی که همین پچ رو ریختن(و تعدادشونم زیاده) آنلاین بزنی .
![]()
Last edited by OSEN; 30-12-2010 at 20:10.
سلام
من بازی فیفا وقتی رو high تنظیم میکنم بازی افت فریم پیدا میکنه رو medium هم اینجوریه رو low خوب کار میکنه .چرا اینجوریه سیستمم هم قویه ویندوزم سون 32 بیتی .بیشتر بازیهای کامپیوتری جدید رو نصب کردم خوب هم کار میکنه.یه سوال دیگه رو high و low فرقش چیه کیفیت بازی پایین میاد یا چیز دیگه ای هست؟ ممنون میشم یکی به سوالهام جواب بده.
والا من هم با پی سی فیفا می زنم ولی می تونم بازیکن ترانسفر کنم البته من همیشه با آرسنال بازی می کنم شاید یه دلیلش این باشه که چون تیم شما ضفیف هست (ناراحت نشو) بازیکن ترجیح می ده به یه تیم دیگه بره چند تا مثال می زنم شاید مؤثر باشه
اولا شما نمی تونی از تیمی که حریف شما شناخته می شه بازیکن بخری مثلا اگر آرسنال هستی نمی تونی لمپارد رو بخری یا با رئال نمی تونی پویول رو بخری من خودم با رئال سعی کردم فابرگاس رو بخرم تمام بودجه باشگاه رو پیشنهاد دادم نیومد (نا مرد)
دو- باید بازیکنای هم سطح باشگاه رو بخری از هر دو جنبه بازکن باید به کلاس باشگاه بخوره مثلا با اوسا نمی تونی رونالدو رو بخری همچنین نمی تونی یه بازیکن ضعیف (مثلا با اورال 20) بخری (مگر اینکه بازیکن جوونی باشه)
امید وارم به درد خورده باشه و بتونی بازیکن بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)