سلام در نصب رام جديد همه برنامه ميپره؟ميشه از برنامه ها بك آپ گرفت و دوباره رستور كرد؟؟؟
سلام در نصب رام جديد همه برنامه ميپره؟ميشه از برنامه ها بك آپ گرفت و دوباره رستور كرد؟؟؟
با این فنتت رو عوض کن...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اول با نرم افزار از تمام اطلاعاتم بكاپ گرفتم و بعد آبديت رو شروع كردم آبديت در سه مرحله صورت ميگيره مرحله اول نصب گوشي به كامپيوتر كه خيلي طول نمي كشه مرحله دوم دانلود نرم افزار كه براي من حدود 4 ساعت طول كشيد و در آخر هم نصب و راه اندازي كه حدود 15 دقيقه طول كشيد و بعد از بالا آمدن گوشي تمام نرم افزار هام سرجاش بود ولي من ترجيع دادم ريست فكوري كنم و بعد از بالا آومدن گوشي تمامي اطلاعاتم رو ريستور كردم ( جالب اينجا بود كه تمام sms - log - contacts و عكس ها و ... سر جاش برگشت ) .موفق باشيد
Last edited by hamid1436; 19-06-2011 at 17:02.
كدوم نرم افزار؟؟همين كه براي آپديته؟؟
براي من ميزنه آپديتي نيست.....نبايد روت باشه؟؟؟
دوستان کسی رام 2.3 لیک رو نصب کرده ؟ منظورم رامی به غیر از سیانوژن
اگه نصب کردین از خوبی ها و بدیهاش بگین چون میخوام بدونم میشه فلش بزنم یا نه
یکی به من نمیگه تو سیانوژن برا همه فیلمبرداریشون پرش داره بعد از گرفتن.؟؟
برا منم اینجوری بود بیخیال سیانوژن شدم
چطوری این کارو کردی؟؟
مبارکه داش حمید![]()
فونت فارسی با نام droidsansarabic.ttf توی فولدر system/fonts قرار داره که میتونی با فونت دلخواهت عوضش کنی. اما بهتره از نرم افزاری که دوستمونن معرفی کرد استفاده کنی چون اگه فونت اشتباه بریزی امکان بالا نیومدن گوشیت هست
ایا این رام موتوبلور داره؟ واگه داره آیا skippable هست یا نه؟
بهتره حتما IP دستی بهش بدی. مثلا 192.168.10.1 برای لپتاپ و برای گوشی فقط رقم آخر رو مثلا 2 بکن. البته من تا حالا نتونستم گوشی رو کانکت کنم
رام سیانوژن درسته هنوز باگ داره ولی روش خیلی کار شده ومزایای زیادی داره. اول از همه چون بر مبنای 2.3.4 هست از لحاظ امنیت. بعدش مصرف باطری بهتر شده. سرعتش خیلی بیشتری نسبت به سایر رامهای افیشال و غیر افیشال داره. ....
توی xda خوندم که گوشی نباید روت باشه
در ضمن این رام MIUI هم ظاهرا رام جالبیه و معمولا هر یک هفته هم یه اپدیت میدن. البته با این اینترنت زپرتی من تا حالا نتونستم دانلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)