تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 309 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام در نصب رام جديد همه برنامه ميپره؟ميشه از برنامه ها بك آپ گرفت و دوباره رستور كرد؟؟؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

با سلام منم 2.2.2 نصب كردم .خيلي راحت بود . فقط فونت فارسيش زياد جالب نيست چطوري مي تونم فونتش رو عوض كنم
    با این فنتت رو عوض کن...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام در نصب رام جديد همه برنامه ميپره؟ميشه از برنامه ها بك آپ گرفت و دوباره رستور كرد؟؟؟

من اول با نرم افزار از تمام اطلاعاتم بكاپ گرفتم و بعد آبديت رو شروع كردم آبديت در سه مرحله صورت ميگيره مرحله اول نصب گوشي به كامپيوتر كه خيلي طول نمي كشه مرحله دوم دانلود نرم افزار كه براي من حدود 4 ساعت طول كشيد و در آخر هم نصب و راه اندازي كه حدود 15 دقيقه طول كشيد و بعد از بالا آمدن گوشي تمام نرم افزار هام سرجاش بود ولي من ترجيع دادم ريست فكوري كنم و بعد از بالا آومدن گوشي تمامي اطلاعاتم رو ريستور كردم ( جالب اينجا بود كه تمام sms - log - contacts و عكس ها و ... سر جاش برگشت ) .موفق باشيد
    Last edited by hamid1436; 19-06-2011 at 17:02.

5. 2 کاربر از hamid1436 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

كدوم نرم افزار؟؟همين كه براي آپديته؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

من اول با نرم افزار از تمام اطلاعاتم بكاپ گرفتم و بعد آبديت رو شروع كردم آبديت در سه مرحله صورت ميگيره مرحله اول نصب گوشي به كامپيوتر كه خيلي طول نمي كشه مرحله دوم دانلود نرم افزار كه براي من حدود 4 ساعت طول كشيد و در آخر هم نصب و راه اندازي كه حدود 15 دقيقه طول كشيد و بعد از بالا آمدن گوشي تمام نرم افزار هام سرجاش بود ولي من ترجيع دادم ريست فكوري كنم و بعد از بالا آومدن گوشي تمامي اطلاعاتم رو ريستور كردم ( جالب اينجا بود كه تمام sms - log - contacts و عكس ها و ... سر جاش برگشت ) .موفق باشيد
    براي من ميزنه آپديتي نيست.....نبايد روت باشه؟؟؟

داره خودمونی میشه ahmad97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی رام 2.3 لیک رو نصب کرده ؟ منظورم رامی به غیر از سیانوژن
    اگه نصب کردین از خوبی ها و بدیهاش بگین چون میخوام بدونم میشه فلش بزنم یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی به من نمیگه تو سیانوژن برا همه فیلمبرداریشون پرش داره بعد از گرفتن.؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یکی به من نمیگه تو سیانوژن برا همه فیلمبرداریشون پرش داره بعد از گرفتن.؟؟
    برا منم اینجوری بود بیخیال سیانوژن شدم

11. این کاربر از BOROAMOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام منم 2.2.2 نصب كردم .خيلي راحت بود . فقط فونت فارسيش زياد جالب نيست چطوري مي تونم فونتش رو عوض كنم
    چطوری این کارو کردی؟؟
    مبارکه داش حمید

13. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

فونت فارسی با نام droidsansarabic.ttf توی فولدر system/fonts قرار داره که میتونی با فونت دلخواهت عوضش کنی. اما بهتره از نرم افزاری که دوستمونن معرفی کرد استفاده کنی چون اگه فونت اشتباه بریزی امکان بالا نیومدن گوشیت هست

خدا رو شکر دعوا تموم شد سر اون سایته
    البته همونطوری که توی توضیحاتتون هست بایستی 5-6 ساعت اینترنت مطمئن داشت و وقت و .. و فکر کنم دانلود کردن رام 2.2.2 رسمی که تازگی اومده یکم معقول تر باشه. من دیشب این 2.2.2 رو ریختم عالیه ها
    system version: version .34.177.3.MB525.retail.en.GB
    android version: 2.2.2
    Baseband: EPU93_U_00.59.01
    Build number: JOREM_U3_3.42_177-3
    +اس ام اس فارسی میگیره
    +فلش پلیر 10.3 هم ساپورت میکنه همونطوری که دوستان گفتن و وب گردی باهاش جذاب تر خواهد بود
    +سرور اپرا رو دوباره شیلپر شده و نتونستن اینستال کنم (اگر اساتید میتونن کمک کنن: واسه اولین بار که بخواد صفحه بروزر باز بشه میره وصل میشه به سرورش دیگه مگه نه؟ الان 1 ساعت هم بذاری وصل نمیشه و توی همون حالت اینستال میمونه) ولی بروزر خودش و فایر فاکس میتونه پیج های فارسی رو بازر کنه (و ل ی ک ل م ا ت ا ی ن ج و ر ی ه س ت)
    +قطعا میتونم بگم باگ نداره و هیچ جاش به مشکل بر نخوردم (توی این 7 ساعتی که یه پشت باهاش ور رفتم) اساتید خنده نکنن لطفا! همه که نمیدونن رام اصلی باگ نداره
    +باطریش هم میشه گفت بهتر شده (واسه من که اینجوریه) گفتم 7 ساعت باهاش ور رفتم و باطریش اومد روی 70% به جرات توی این 7 ساعت یک لحظه هم صفحه خاموش نشد
    +گرچه هنوز نتونستم با وایر لس لپتاپ بهش اینترنت adsl تزریق کنم ولی با هم pair میشن (اینجا هم اساتید کمک کنن لطفا: وایرلس رو که روشن میکنم روی لپتاپ، میتونم روی یک لپتاپ دیگه که وایرلس داره اینتر نت رو pair کنم ولی الان با گوشیم نمیتونم این کار رو بکنم. وایرلس گوشی رو که روشن میکنم scannig wi-fi... میاد و وایلس لپتاپ رو پیدا میکنه و میزنه pair to pair ولی بعدش میگه آپی ها مچ نمیشه! چه آی پی دستی بدم چه روی اتوماتیک باشه!!! )
    -ظاهرش همونه مثل 2.1 و چیز عجیب غریب نداره و اگه دنبال تفاوت باشین بهتری از این رام صرفه نظر کنین
    -یکسری نرم افزار هایی که اضافه شده که تقریبا به درد نمیخورن چون هم اینترنت خوب میخواد هم شیلپرینگ نمیذاره
    +لوگوی موتورولا توی بالا اومدن خوشکل تر از قبلیه
    +دوربینش 5ایکس زوم میکنه (گرچه یادم نیست 2.1 چندتا زوم میکرد)

و اینطوری بود که از شر cm7 نجات پیدا کردم آقا اینو چطوری تحمل میکنین؟ وای فای که کلا نداره. آنتنش هم که با دنگ و فنگ و کلی انگولک فیکس میشه و نمیپره. رادیو اف ام هم نداره (واسه اونایی که اهلش باشن، ما که نیستیم) ضبط ویدیوشم که همون کیفیت قبلیه و 720 نشده تازه اگه دایم نپره بیرون. اپرا مینی 6 هم که روش نصب نمیشه و بدین ترتیب به صورت دایمی توی شیلپرینگ غرق خواهی بود!!!! آخه چی داره این؟(بجز قیافه ش) به هر حال کلا نظرات شخصی بود. ممکنه واسه من اینجوری بوده[COLOR="Silver"]
    ایا این رام موتوبلور داره؟ واگه داره آیا skippable هست یا نه؟
    بهتره حتما IP دستی بهش بدی. مثلا 192.168.10.1 برای لپتاپ و برای گوشی فقط رقم آخر رو مثلا 2 بکن. البته من تا حالا نتونستم گوشی رو کانکت کنم
    رام سیانوژن درسته هنوز باگ داره ولی روش خیلی کار شده ومزایای زیادی داره. اول از همه چون بر مبنای 2.3.4 هست از لحاظ امنیت. بعدش مصرف باطری بهتر شده. سرعتش خیلی بیشتری نسبت به سایر رامهای افیشال و غیر افیشال داره. ....

براي من ميزنه آپديتي نيست.....نبايد روت باشه؟؟؟
    توی xda خوندم که گوشی نباید روت باشه

در ضمن این رام MIUI هم ظاهرا رام جالبیه و معمولا هر یک هفته هم یه اپدیت میدن. البته با این اینترنت زپرتی من تا حالا نتونستم دانلود کنم.

15. 2 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •