شما به خودت نگیر ... با یونایتدی ها بودمخوب تولدش هست که هست.........چی کار کنیم ؟!
آرسنالو عشقـــه
شما به خودت نگیر ... با یونایتدی ها بودمخوب تولدش هست که هست.........چی کار کنیم ؟!
آرسنالو عشقـــه
نتایج نظرسنجی گل: سمیر نصری، بهترین بازیکن لیگ برتر تا اینجای فصل
سایت گل – سمیر نصری، هافبک آرسنال از سوی خوانندگان سایت گل بینالمللی به عنوان بازیکن برتر لیگ برتر تا این جای فصل 11-2010 شناخته شد.
رافائل فاندرفارت از تاتنهام به رده دوم رسید و دیمیتار برباتوف از منچستریونایتد سوم شد.
این نظرسنجی در سه روز گذشته برقرار بود و نصری در تمام این سه روز حاکم مطلق آن بود. او به آمار فوقالعاده 39.57 درصد آرا (4503 رأی) دست یافت.
فاندرفارت، نفر دوم 13.07 درصد آرا (4503 رأی) را از آن خود کرد. برباتوف هم 12.13 درصد رأی آورد (1380 رأی).
بازیکن دیگری به آرای دورقمی نرسید. نمانیا ویدیچ از منچستریونایتد با تنها یک رأی بیشتر از گرث بیل چهارم شد. بیل 959 رأی آورد در حالی که ویدیچ 960 رأی آورده بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحمایت آبراموویچ از آنچلوتی
سایت گل – رومن آبراموویچ، مالک میلیاردر چلسی آمادهسازی جشن سال نو در جزایر دریای کاراییب را رها کرد تا از کارلو آنچلوتی حمایت کند.
گفته میشود جلسه هیئت مدیره پس از شکست سه بر یک چلسی مقابل آرسنال برگزار شد تا نمایشهای اخیر تیم بررسی شود و البته در این جلسه صحبتی از آینده مربی چلسی نشد.
با این حال این صحبتها سهشنبه هم ادامه یافت و آبراموویچ در جلسه اعلام کرد که نظرش درباره مربی سابق میلان عوض نشده و پای او میایستد.
او همچنین گفت که باید در نقل و انتقالات زمستانی از مربی تیمش حمایت کند و همچنین اعلام کرد که اشتباهاتی وجود داشته، مانند برکناری ری ویلکینز، کمکمربی سابق تیم.
آنچلوتی پیش از این هم گرفتار شرایط سخت بوده، به ویژه در میلان، اما توانسته اوضاع را دگرگون کند. گفته میشود او به دنبال خرید یک مدافع میانی است، که گری کیهیل از بولتون یکی از گزینههاست. او یک مهاجم هم میخواهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارش روز: احتمال اخراج هاجسون در ساعات آتی
]
سایت گل- منابع خبری انگلیسی با اطمینان از برکناری قریب الوقوع روی هاجسون، مربی لیورپول صحبت می کنند. طبق گزارشهای منتشره در انگلیس، هاجسون تا 48 ساعت آینده برکنار و فرانک ریکارد، مربی سابق بارسلونا جانشین او خواهد شد لیورپول در آخرین دیدارش مقابل ولورهمپتون با نتیجه 10- مغلوب حریف شد و بدین ترتیب بحران در این تیم شدت گرفت.این تیم الان تنها 3 امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد ودر این برهه زمانی از رقابتهای لیگ برتر، لیورپول در 8 دیدار از 18 دیدار برگزار شده،تن به شکست داده است. بحران ورزشی این تیم از یکسو و اظهارات اخیر مربی لیورپول از سوی دیگر باعث شده تا گمانه زنی ها در مورد برکناری او شدت یابد.
هاجسون اخیرا در صبحتهایی هواداران این تیم را متهم کرده که به اندازه کافی از لیورپول حمایت نمی کنند.این صحبتها روسای باشگاه را که شرایط موجود را نامناسب می دانند، به شدت ناراحت کرده است. در حالی که جان هنری،رئیس باشگاه لیورپول نمی خواهد تصمیماتش در مورد بازار نقل و انتقالات زمستانی را اعلام کند، گمانه زنی ها در مورد کنارر فتن هاجسون بیشتر می شود. این درحالی است که لیورپول روزهای اول و پنجم ژانویه دو بازی مقابل بولتون و بلکبرن خواهد داشت و مسئولان این باشگاه نمی دانند که باید این دو بازی را هم به هاجسون فرصت دهند یا همین الان، ریکارد را که سابقه هدایت بارسلونا و گالاتاسرای را در کارنامه اش دارد، روی کار بیاورند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروی هاجسون: هواداران حق دارند اعتراض کنند
سایت گل- روی هاجسون، سرمربی لیورپول، تاکید کرد که از حمایت بازیکنان تیم برخوردار است، حتی اگر هواداران انتقادهای شان را نسبت به او آغاز کرده باشند. بعد از شکست چهارشنبه شب قرمزها مقابل وولوز، این سرمربی سابق فولام با سیل انتقادات هواداران تیم مواجه شد. آنها خواستار حضور کنی دالگلیش در این تیم به عنوان سرمربی شدند.
هاجسون هم تایید کرد که مستحق سرزنش هواداران تیم است. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از زمانی که به تیم لیورپول آماده ام، هواداران حمایت فوق العاده ای از من کردند. آنها از نتایج تیم در سال 2010 اصلا راضی نیستند و از زمانی که من به اینجا آمده ام، برای خوشحالی آنها، به اندازه کافی پیروزی به دست نیاورده ام. این کاملا قابل درک است که آنها انتظار داشتند با حضور من، تیم دوباره اوج بگیرد و نتایج ضعیف فصل قبل به فراموشی سپرده شود. این اتفاق رخ نداد و به عنوان یک مربی، بیشترین انتقادها متوجه من می شود اما این کار را ساده تر نمی کند زیرا موجب عصبی تر شدن هواداران می شود." هاجسون ادامه داد:" من تمام تلاشم را به خرج می دهم و تیمی که در حال حاضر در اختیار دارم، بهترین تیمی است که می توانم روانه میدان کنم، البته به جز دانیل اگر که مصدوم است."
یه سوتی دیگه سایت گلاین نظرسنجی در سه روز گذشته برقرار بود و نصری در تمام این سه روز حاکم مطلق آن بود. او به آمار فوقالعاده 39.57 درصد آرا (4503 رأی) دست یافت.
فاندرفارت، نفر دوم 13.07 درصد آرا (4503 رأی) را از آن خود کرد. برباتوف هم 12.13 درصد رأی آورد (1380 رأی).
بابا سایت گل داره چرت و پرت میگه دیگه رو اعصاب منه هاا....نوشته پیشنهاد 40میلیونی رئال واسه قابرگاس که گفته خون من کاتالانه عشق من بارساست!!!!یکی نیست بگه اخه اگه رئال هم بیاد جای اوزیل یا کاکا بازی کنه؟؟؟!!!!3ستاره تو 1 پست داشته باشه؟؟مگه همین فابرگاس نبود جام جهانی لباس بارسلونا رو تنش کردند ضرت ضرت میخندید؟؟!!!
اصلا سایت گل رو ول کنید....نبهترین بازیکن فصل به نظرم یا نانی هست یا بربا...چون بربا اقای گل هست و نانی اقای پاس گل...
در ضمن سایت گل گفته کاکا 90%میره چلسی!!!!!بیاد جای لمپارد؟؟؟!!!!اخه اینم شد خبر؟؟!!!
من نمیدونم ... برباتوف اینجا بوقه که سمیر نصری میاد میشه بهترین بازیکن لیگ ؟!
زرشکمن نمیدونم ... برباتوف اینجا بوقه که سمیر نصری میاد میشه بهترین بازیکن لیگ ؟!
بهترین بازیکن سال انگلیس فقط گرت بیل
Gareth Bale
دیوید بکام هفته آینده به صورت قرضی به لیگ برتر برمیگردد
سایت گل – گفته میشود دیوید بکام، کاپیتان سابق انگلیس در دو ماه گذشته به دنبال بازگشت به لیگ برتر بوده و میخواهد همان طور که در دو فصل گذشته به صورت قرضی به میلان رفت، حالا به لیگ برتر برگردد.
منچستریونایتد ظاهرا علاقهای به او ندارد، و به این ترتیب او پیراهن تیم دیگری را به تن خواهد کرد.
دوران حضور قرضی او کوتاه خواهد بود و هرچه سریعتر برگردد میتواند بیشتر بازی کند.
وستهم، ساندرلند، نیوکاسل، بلکبرن، اورتون و تاتنهام که در لیگ قهرمانان حضور دارد به دنبال انتقال قرضی او هستند و جذابترین پیشنهادها را ارائه دادهاند.
هری ردنپ، مربی اسپرز گفته بود از گزینههای تیمش در سمت راست خط میانی راضی است، اما مقامات باشگاه به خوبی از سود مالی انتقال بکام آگاهند.
برنامه بازیهای هفته 21 لیگ برتر- مصاف سخت برای چلسی
سایت گل- هفته بیست و یکم رقابتهای لیگ برتر امشب با برگزاری 8 دیدار آغاز می شود. در مهمترین دیدارهای امشب،منچستریونایتد میهمان وست بروموویچ خواهد بود و لیورپول در خانه به مصاف بولتون خواهد رفت. حساس ترین دیدار هفته نیز یکشنبه شب میان دو تیم چلسی و استون ویلا برگزار خواهد شد. این در حالی است که در پایان هفته بیستم این رقابتها،منچستریونایتد با 18 بازی و 38 امتیاز صدرنشین جدول است. منچسترسیتی هم با 2 بازی بیشتر و 38 امتیاز دوم است. آرسنال ، چلسی و تاتنهام، هر سه با 19 بازی و 36، 34 و 33 امتیاز در رده های بعدی هستند. برنامه دیدارهای این هفته لیگ برتر بدین ترتیب است:
شنبه 11 دی (1 ژانویه) *وست بروموویچ – منچستریونایتد *لیورپول – بولتون *منچسترسیتی- بلکپول *استوک سیتی – اورتون *ساندرلند – بلکبرن *تاتنهام – فولام *وستهم – ولورهمپتون *بیرمنگام- آرسنال یکشنبه 12 دی (2 ژانویه) * چلسی- استون ویلا * ویگان - نیوکاسل
.
![]()
اقا من دیگه تسلیم،امسال هم مال چلسی...
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
خدا لعنت کنه باعث و بانی این نتایج رو...
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
خدا لعنت کنه باعث و بانی این نتایج رو...
جدول لیگ برتر بازی گذشته بازی آینده
حتما چلسی قهرمانه
میلاد عجی عکسی از گرت بیل ساختی دمت گرم...چه بهش میاد...
![]()
Last edited by shutdown; 01-01-2011 at 14:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)