كسي نيس بتونه كمكم كنه؟؟
كسي نيس بتونه كمكم كنه؟؟
از قضا من خودم به تلویزیون lg وصلش کردم...اولا اینکه مسلما بعد از اتصال کابل باید روی همون inputی که کابلو وصل کردی بری. باید بصورت خودکار ارتباط برقرار بشه. واسه من که اینجوری بود. اگه نشد با یکم دستکاری توی قسمت screen resolution باید حل بشه.
...
باسلام
ببخشید می خواستم ببینم میشه از این درایورها توی ویندوز xp service pack3 استفاده کرد؟
اگر جواب منفی است از کجا می تونم درایور های این لب تاپ را برای xp دانلود کنم؟
با تشکر
البته دوست من این رو هم ذکر کنم که زیگورات اینطور نبود از وقتی تعریف زیاد ازش شد رنگ باختن .. تیم خوبی تو مجموعشون دارن .. اوایل انصافا کارشون عالی بود و تک .
در کل بحث گارانتی در ایران معنا نداره و یه واقعیت غیر قابل انکاره
بحث دستکاری به طور صد در صد مطرح نیست ..
چون دل در ایران نمایندگی مستقیم و نظارت نداره زیگورات و هر شرکت دیگه ای دستش بازه و میتونه سرویس تگ الکی بزنه مخصوصا از زمانی که تحریمها زیاد شده فشار زیادی رو دولت امارات وارد اومده که اجازه فروش لپتاپها هم داده نمیشه به همین خاطر این لپتاپها ممکنه از طریق چند واسطه دست به دست بشه ..
اما بهرحال چون زیگورات ادعا داره باید جوابگو باشه و دلیل و سند بیاره که در لپتاپ شما دستکاری انجام نداده (که البته معمولا زیاد نمیتونی به طریق مراجع قضایی تکیه کنیمطمئن باش کسی حرف شما رو خریدار نیست )
بچه ها با همتونم خیلی خیلی باهالید مخصوصا درایور کارت گرافیک.![]()
سلام بر تمامی دوستان بازدید کننده و متخصصان P30World
بنده هم قصد خرید Dell Inspiron N5010 رو دارم اما بین دو کانفیگ با مشخصاتی که درج میکنم دو دل موندم :
Dell Inspiron N5010 - A
Processor : 2.53 Core i5 M430 Quad
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 500 GB SATA
Graphic : ATI HD 5470 1 GB - Up To 2.8 GB
Dell Inspiron N5010 - B
Processor : 2.4 Core i3 M350 Quad
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 320 GB SATA
Graphic : ATI HD 5470 1 GB - Up To 2.8 GB
اختلاف قیمت : 90000 تومان
کارایی که میخوام انجام بدم : اینترنت - بازی - فوتوشاپ و خلاصهه اینکه سرعتش خوب باشه
لطفا راهنمایی بفرمایید ...
ميشه يكم راهنمايي بكنين؟
اونهمه تنظيمات داره
كدومو دستكاري كنم؟!![]()
سلامدوستاني كه 5010 با كانفينگ من دارن لطف كنن يه نگاه به رم لپتاپشون بندازن ببينم مال اونا هم 1333 هست؟ يا 1066؟؟؟ نتيجه رو اعلام كنن.
كانفينگ لپتاپ من:
CPU: CORE I5 -460 M
RAM: 4 G DDR3 (2 G: 1333 --- 2G : 1066)
VGA: 1 G - 550 V
HDD: 500
مال منم دقیقا مثل کانفیگ شماست .
4 گیگ رم هر دو با باس 1333
توی سرویس تگش هم همینو زده
خوب معلومه که باید اولی رو بگیری.منم اولی رو دارم.فوق العاده هست.
بخاطر 90تومن سیستم ضعیف تر نگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)