خیر.........باید برید و اون پل های خراب رو تعمیر کنید تا اب بیاد و بریزه تو این محوطه و شما بتونید برید تو![]()
خیر.........باید برید و اون پل های خراب رو تعمیر کنید تا اب بیاد و بریزه تو این محوطه و شما بتونید برید تو![]()
دوستان این سوال من رو جواب ندادند. اصلا اگه این Flag ها رو همش رو بگیریم چی میشه ؟
ضمنا اون مرحله تو سکانس 8 که گوی رو بدست میاریم ، چه جوری باید ازش استفاده کرد ؟ آخه وقتی ازش استفاده می کنم جون خود اتزیو هم کم میشه و باعث میشه اون مموری 100 درصد نشه.
Last edited by amirpers; 20-05-2011 at 20:44.
این روشی که گفتم رو خودم انجام دادم و رفتم .
هنوز هم اون پل هارو درست نکردم همشو با اینکه بازی تموم شده!!
توی PS3 که یه تروفی نقره ای داد
اون به قول شما گوی همون Apple of Eden هستش که اتزیو داشت از اول بازی برای داشتنش زجه میزد،اون باعث میشه دشمنا به جون خودشون بیافتن و به قولی روی بقیه تاثیر میذاره...........
اگه زیاد استفاده کنی اینجوری میشه،سعی کن کمتر ازش استفاده کنی و فرار کن............
دیگه اون روش ماورا طبیعه ی شماست: دیاین روشی که گفتم رو خودم انجام دادم و رفتم .
هنوز هم اون پل هارو درست نکردم همشو با اینکه بازی تموم شده!!
روش علمی فرهنگی بازی همینه: دی
منم بعد از اتمام ترمیم پلها و اخرین ماموریت گرگها اینجا رفتم
سیو بازیهام پریده و بازم اینجا را میرم
ولی این لباسها خیلی حال میده
سلام
یه چیزی تویShop Quesها هست،به اسمsharken head(املای درستشو نمی دونم)من هرچی می گردم از اینا پیدا نمی کنم،توی صندوقای زیادی رو هم گشتم ،ولی حتی یکی هم پیدا نکردم.
از اینا کجا هست؟
کسی این فیلم که از رو بازی ساخته شده رو دیده؟
به نظر من که افتضاحه!
کلا فقط دوتا از اینا تو بازی هست که باید امیدوار باشی هیچ کدومشونو اشتباهی نفروخته باشی یه سری به guide این بازی تو ign بزنی میتونی محل تمام صندوقچه ها و محتویات داخلشون رو ببینی
دوستان این ماموریتهای Thief اگه اشتباه نکنم کجا هستن ؟ رو نقشه چیزی نیست اما تو DNA که میرم خیلی مونده تا 100 درصد بشه.
ضمنا بازی رو روی 86 درصد تموم کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)