مرسی از کمک دوستان
نسخه 4.2.1 رو چطور جیلبریک کنم؟
من از ایکس پی استفاده میکنم
مرسی از کمک دوستان
نسخه 4.2.1 رو چطور جیلبریک کنم؟
من از ایکس پی استفاده میکنم
Last edited by hussain; 05-03-2011 at 00:39.
نسخه ويندوز green poison رو از سايت زير بگير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش طبق مراحلي كه ميگه گوشي رو تو حالت dfu ببر و دكمه جيلبريك رو بزن بعد از اين كه كارش تموم شد تو گوشي يه لودر نصب ميكنه كه بايد به اينترنت نصب شي(با واي فاي بهتره)
بعد از اون سيديا رو دانلود ميكنه و نصبش ميكنه بعد از اينكه مطمئن شدي سيديا درست باز ميشه از تو خود برنامه لودر uninstall كنش.
دستت دردنکنه دوست عزیز از کمکی که میکنید
برنامه رو گرفتم ولي هنوز جلبريك نكردم
آيا براي نصب برنامه جيلبريك كردن لازمه؟
الان من با برنامه آيتونز نمي تونم برنامه توش بريزم به نظر شما مشكل از چيه؟
Last edited by hussain; 05-03-2011 at 12:18.
اگه ميخواي برنامه هاي كرك شده رو گوشيت نصب كني بايد جيلبريك كني اگه ميخواي برنامه ها رو بخري جيلبريك نميخواد بعد از اينكه گوشي رو جيلبريك كردي بايد appsync ورژن گوشيت رو از تو سيديا نصب كني اگه اين كارو نكني حتي اگه جيلبريك هم كرده باشي فايده اي نداره تو همين انجمن يه تاپيك با عنوان:بعد از نصب سايديا چكار بايد كرد هست اونو بخون طبق اون برو جلو خلاصه بدون جيلبريك يه كاربر قانونمند هستي و بايد برا همه چي پول بدي.
مرسی دوست عزیز تونستم با برنامه آیتونز کار کنم
قسمت اس ام اس دلیوری نداره؟
برنامه کرک شده چطور میشه روی گوشی اجرا کرد؟
درمورد جیلبریک اون برنامه گفته که دکمه home و play رو بگیرم این دکمه play کجاست؟
Last edited by hussain; 05-03-2011 at 23:47.
خود برنامه گوشي دليوري نداره شما بعد از اينكه گوشي رو جيلبريك كردين از توي cydia يه برنامه به اسم iphone delivery هست كه بعد از نصبش تو قسمت اس ام اس دليوري اضافه ميشه.
براي برنامه كرك شده هم گفتم باز از توي cydia appsync ورژن گوشيتون رو نصب ميكنين.
براي جيلبريك ما دكمه home داريم كه همون گرده هست و دكمه power نه play كه همون دكمه بالايي هست بايد يكم حوصله به خرج بدي چون اگه دكمه ها رو درست نگيري به حالت dfu نميره رو حالت dfu صفحه خاموشه شما اول گوشي رو جيلبريك بكن قدم به قدم بهت توضيح ميديم.
مرسی دوست عزیز از جوابی که میدید
اون برنامه جیلبریک -- فکرکنم برای اپل تیوی باشه
چ.ن توی دستور عمل که به حالت dfu بره نوشته که دکمه home و play/puse رو بگیرید.
2.مشکلم با آیتونز حل شد.الان گوشی فقط برنامه های فری که از آیتونز گرفتم نصب میکنه
چطور میتونم برنامه های داخل کامپیوتر رو نصب کنم؟
با تشکر از کمک دوستان![]()
یک سوال دیگه
آیا میشه بدون چیز پی ان از ایتونز دانلود کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)