تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 182 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 1816

نام تاپيک: اینترنت استان کرمان

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

پس حیف که خطم فیبر نوریه ... من قبلا دو سال از دیده بان نت داشتم خیلی راضی بودم .

2. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پس حیف که خطم فیبر نوریه ... من قبلا دو سال از دیده بان نت داشتم خیلی راضی بودم .
    حاجی خط منم فیبر البته تو خود اون مرکز نه تا خونه البته من دقیق نمی دونم چی جوریه ولی فقط دیدی با مخابرات می تونن رو فیبر بدن من مرکز مخابراتی الغدیر هستم و فقط هم از همیت دو تا می تونم سرویس بگیرم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

حاجی خط منم فیبر البته تو خود اون مرکز نه تا خونه البته من دقیق نمی دونم چی جوریه ولی فقط دیدی با مخابرات می تونن رو فیبر بدن من مرکز مخابراتی الغدیر هستم و فقط هم از همیت دو تا می تونم سرویس بگیرم
    رو فیبر فقط مخابرات و اسیاتک می دن برای همین هم من از دیده بان نت نتونستم بگیرم و مهاجرت کردم به اسیا .

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

رو فیبر فقط مخابرات و اسیاتک می دن برای همین هم من از دیده بان نت نتونستم بگیرم و مهاجرت کردم به اسیا .
    شما مطمئنی که آسیاتک رو فیبر میتونه نت بده؟ چون من دو سال پیش رفتم پارس آنلاین که گفتن خطت فیبره و فقط مخابرات میتونه بهت نت بده
    اگه واقعا آسیاتک میتونه رو فیبر نت بده که من برم مخابراتو تخلیه کنم آسیاتک بگیرم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

شما مطمئنی که آسیاتک رو فیبر میتونه نت بده؟ چون من دو سال پیش رفتم پارس آنلاین که گفتن خطت فیبره و فقط مخابرات میتونه بهت نت بده
    اگه واقعا آسیاتک میتونه رو فیبر نت بده که من برم مخابراتو تخلیه کنم آسیاتک بگیرم
    اره من خودم الان چند ماهه از اسیا تک دارم ، اونموقع به یکی دوتا شرکت معروف زنگ زدم سرویس نمیدادن البته الان شاید شرکتهای دیگه هم بدن ، شما کلا از هر شرکتی می خواهی یا تو سایتشون بزن یا تماس بگیر .

7. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اره من خودم الان چند ماهه از اسیا تک دارم ، اونموقع به یکی دوتا شرکت معروف زنگ زدم سرویس نمیدادن البته الان شاید شرکتهای دیگه هم بدن ، شما کلا از هر شرکتی می خواهی یا تو سایتشون بزن یا تماس بگیر .
    پس دوستان مثل اینکه سرویس دادن هم روی فیبر منطقه به منطقه فرق می کنه عجیبه هاا؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

پس دوستان مثل اینکه سرویس دادن هم روی فیبر منطقه به منطقه فرق می کنه عجیبه هاا؟؟؟؟
    من که فیبر نوری هستم و تمام شرکت های کرمانم زنگ زدم ... بجز مخابرات هیچ جا سرویس نمیده ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

هیچ راهی نیست که بشه اینترنت رو قبل از عید تخلیه کرد و یه اینترنت جدید گرفت؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

هیچ راهی نیست که بشه اینترنت رو قبل از عید تخلیه کرد و یه اینترنت جدید گرفت؟

بستگی به شرکتش داره ، بعضی شرکت ها تلفنی هم زنگ بزنین براتو ن تخلیه میکنن ، از وقتی پول میگیرن بابت رانژه خیلی بهتر شده شما یهو میبینین مثلا ساعت 5 بعد از ظهر که همه خوابن خططون رانژه شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

بستگی به شرکتش داره ، بعضی شرکت ها تلفنی هم زنگ بزنین براتو ن تخلیه میکنن ، از وقتی پول میگیرن بابت رانژه خیلی بهتر شده شما یهو میبینین مثلا ساعت 5 بعد از ظهر که همه خوابن خططون رانژه شد
    مخابرات اینجوری نیس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •