پس حیف که خطم فیبر نوریه ... من قبلا دو سال از دیده بان نت داشتم خیلی راضی بودم .
پس حیف که خطم فیبر نوریه ... من قبلا دو سال از دیده بان نت داشتم خیلی راضی بودم .
حاجی خط منم فیبر البته تو خود اون مرکز نه تا خونه البته من دقیق نمی دونم چی جوریه ولی فقط دیدی با مخابرات می تونن رو فیبر بدن من مرکز مخابراتی الغدیر هستم و فقط هم از همیت دو تا می تونم سرویس بگیرم
رو فیبر فقط مخابرات و اسیاتک می دن برای همین هم من از دیده بان نت نتونستم بگیرم و مهاجرت کردم به اسیا .
شما مطمئنی که آسیاتک رو فیبر میتونه نت بده؟ چون من دو سال پیش رفتم پارس آنلاین که گفتن خطت فیبره و فقط مخابرات میتونه بهت نت بده
اگه واقعا آسیاتک میتونه رو فیبر نت بده که من برم مخابراتو تخلیه کنم آسیاتک بگیرم
اره من خودم الان چند ماهه از اسیا تک دارم ، اونموقع به یکی دوتا شرکت معروف زنگ زدم سرویس نمیدادن البته الان شاید شرکتهای دیگه هم بدن ، شما کلا از هر شرکتی می خواهی یا تو سایتشون بزن یا تماس بگیر .
پس دوستان مثل اینکه سرویس دادن هم روی فیبر منطقه به منطقه فرق می کنه عجیبه هاا؟؟؟؟
من که فیبر نوری هستم و تمام شرکت های کرمانم زنگ زدم ... بجز مخابرات هیچ جا سرویس نمیده ....![]()
هیچ راهی نیست که بشه اینترنت رو قبل از عید تخلیه کرد و یه اینترنت جدید گرفت؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
بستگی به شرکتش داره ، بعضی شرکت ها تلفنی هم زنگ بزنین براتو ن تخلیه میکنن ، از وقتی پول میگیرن بابت رانژه خیلی بهتر شده شما یهو میبینین مثلا ساعت 5 بعد از ظهر که همه خوابن خططون رانژه شد
مخابرات اینجوری نیس؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)