تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 451 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا مهران من اگه برم این مدلی که هارد 500 با دور 5400 داره رو بگیرم . ..... و اگه ناراضی بودم میتونم براش یک اکسترنال با پورت esata بگیرم؟ یعنی ویندوزمو روی اون وصل کنم؟ کلا با همین esata کار کنم . میشه؟ قیمتش که خیلی بالا نیست؟ ما مثل شما مایه دار نیستیم اصلا esata سرعتش چطوری هست؟

دوستان کسایی که این مدل 500 با دور 5400 رو دارند میشه بگید که راضی هستید یا نه /؟ مشکل خاصی؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اقا مهران من اگه برم این مدلی که هارد 500 با دور 5400 داره رو بگیرم . ..... و اگه ناراضی بودم میتونم براش یک اکسترنال با پورت esata بگیرم؟ یعنی ویندوزمو روی اون وصل کنم؟ کلا با همین esata کار کنم . میشه؟ قیمتش که خیلی بالا نیست؟ ما مثل شما مایه دار نیستیم اصلا esata سرعتش چطوری هست؟

دوستان کسایی که این مدل 500 با دور 5400 رو دارند میشه بگید که راضی هستید یا نه /؟ مشکل خاصی؟
    من هم مشکل دارم نقریبا آخه این سرعتش من رو کشته. تو پی سی یه 500 7200.12 سیگیت دارم. اون با 40 50 تا از هاد به هارد کپی میکنه و تقریبا سرعتش 2 برابر لپ تابه. تازه هارد اینترنال خفن تر از اون هم زیاده. البته اس اس دی رو نمیگم.

من راضی نیستم اما مشکل خاصی نداره. فقط صبر نوح میخواد.

منم میخوام بدونم هارد لپتاپ با چه قیمتایی و چه حجم هایی داریم و واسه تعویضش چه باید کرد ؟
    هر کی میدونه کمک کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما میتونی هاردت رو عوض کنی و و هارد فعلی رو بفروشی یا یه کیف (10 تا 15 هزار تومن) براش بگیری و به عنوان هارد اکسترنال از هارد فعلیتون استفاده کنی

در مورد خرید هارد شاید اینجا بتونن بهتون کمک کنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میتونی تست های hdtune رو هم یه نگاهی بندازی واسه سرعت

4. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. من به نظرم سرعت USB3 خیلی پایینه .در حد USB2.باید برنامه ی خاصی نصب کنم؟راهنمایی کنید.

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام. من به نظرم سرعت USB3 خیلی پایینه .در حد USB2.باید برنامه ی خاصی نصب کنم؟راهنمایی کنید.
    شما مگه وسیله ای دارین که USB3 باشه؟

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

شما مگه وسیله ای دارین که USB3 باشه؟
    مگه اگه دستگاهمون USB2داشته باشه و ما وصل کنیم به USB3 سرعتش بیشتر نمیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

4

مگه اگه دستگاهمون USB2داشته باشه و ما وصل کنیم به USB3 سرعتش بیشتر نمیشه؟
    سلام نه دوست عزیز جفتشون باید usb3 ساپورت باشند مثلا فلش usb3 با پورت usb3 اگه یکیشون usb3 نباشه کار میکنه ولی نه با سرعت usb3 باید صبر کنی تا چند وقت دیگه دستگاهای usb3 ساپورت بیاد

9. 2 کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست عزیز, البته که بهتره از همون اول یک لپ تاپ بگیری با هارد 7200rpm . اما اگر پست های منو خونده باشی متوجه میشی که لپ تاپ منم از اول هاردش 5400 بود چون اگر میخواستم همین مدل رو با هارد 7200 بر میداشتم اونوقت لپ تاپ فقط جای 1 دونه هارد داشت. اما کانفیگی که هارد 5400 داشت 2 هارده بود یعنی 2 تا 500 گیگ.

من به این موضوع فکر کردم که هارد لپ تاپ رو هر موقع خواستی میتونی عوض کنی که الان هم یدونه از هاردهای 5400 رو یعنی همونی که ویندوز و برنامه ها رو توش نصب میکنم عوض کردم. سرعت 5400 اینقدر پایین نیست که شما رو اذیت کنه و راحت میتونید کار خودتون رو بکنید. یک هارد 5400 دور برای کسی میتونه اذیت کننده باشه که یا توی کارهای گارفیکی باشه و روزانه بخواد ده ها فولدر رو که بیشتراز هزاران عکس توشه رو باز کنه و یا کسی باشه که کارش رندر کردن و این کار ها باشه...

اما کسی که فوقش میخواد چند برنامه معمولی نصب کنه و نهایت شاید یدونه Office هم نصب کنه و کارش هم چت کردن و توی اینترنت گشتن, فیلم دیدن و یا بعضی مواقع بازی کردن باشه همون هارد 5400 هم جوابگو هست و مشکلی رو برای این اشخاص بوجود نمیاره چون اگر این اشخاص به هارد 7200 هم کوچ کنند تفاوتی رو احساس نخواهند کرد به دلیل اینکه برنامه های مورد استفاده این اشخاص برنامه هایی نیست که بخواد به دور سریع هارد احتیاج داشته باشه. البته سریع بودن هارد هم نه اینکه بی تاثیر نیست اما تاثیرش آنقدری نیست که این دسته از افراد بخوان هاردشون رو با کلی هزینه عوض کنند.

اگه ناراضی بودم میتونم براش یک اکسترنال با پورت esata بگیرم؟
    چرا هارد اکسترنال بگیری؟ اینطوری هم گرونتره و هم دردسر استفاده کردنش بیشتر. هاردهای اینترنال در اکثر مواقع ارزونتر از هاردهای اکسترنال هستند مگر در شرایطی که هارد مخصوصی مورد نظرتون باشه مثلا Momentus XT و یا هاردهای SSD . اما در بقیه موارد هاردهایی با دور 7200 که اینترنال باشند همیشه از هاردهای همنوع خودشون یعنی 2.5 اینچی ارزونترند.

اگر روزی خواستید هارد رو به خاطر سرعتش عوض کنید بهتره اینترنال نصب کنید و از هارد خودش که 5400 هست بعنوان هارد اکسترنال استفاده کنید.

راستی اگر هم روزی خواستی هارد اکسترنال با سرعت بالا بگیری هاردی بگیر که از پورت USB 3.0 استفاده کنه. به شرطی که لپ تاپ و یا پی سی هم این پورت رو داشته باشه. هاردهایی که پورت USB 3.0 رو دارند از نسخه USB 2.0 هم اتوماتیک پشتیبانی میکنند. سرعت USB 3.0 رو نسبت به eSata میتونید در عکس زیر ببینید.

Last edited by M E H R A N; 29-08-2010 at 15:13.

11. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از دیروز تا حالا از کلیه دوستان و اشنایانی که تو کار لپ تاپ بودند(چه مصرف کننده،چه فروشنده و چه تعمیرکار) تحقیق کردم و نتیجه همونی بود که گفتم.در ضمن دوستان دیگه درباره این مسئله لطف کنند و سوال نپرسند.

کلیه مدلهای سری N61jq و Pro64jq بلوری رایتر نداره.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب تو بازیا چطوره؟
    کم نمیاره؟مثلا gta iv رو چجوری اجرا میکنه؟
    تو کل بازیهایی که الان تو بازار هست کم نمیاره. البته بعضی هارو که از موتور گرافیکی Cry Engine استفاده میکنند باید AA و AF رو بزاری روی Off، مثل Crysis Warhead .در ضمن این GTA IV رو هم روی Hi حدود 25 فریم میده و خیلی راحت میتونی از گرافیکش لذت ببری.

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

با سلام
    من دنبال یه لپ تاپ هستم برای کار گرافیکی (photoshp, 3d max ,auto cad )
    قیمت تا حدود 1700 ...
    هر کسی یک مارک رو میگه و از مارک های دیگه بد حرفی میکنه ... واقعا گیج شدم..
    dell,asus,vaio,hp ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید..
    اگه اهل بازی هستی همین N61jq بهترین گزینه است.اما اگر اهل گیم نیستی من Sony Vaio F115 رو به شما پیشنهاد میکنم.اما در کل از مجموع کلیه برندها فقط Asus یا Sony.

14. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •