دوستان بالاخره سیستم کی پاک شده
بگه چکار کرده ما هم اون کار رو بکنیم(البته به جز کسپر اسکای ه)
دوستان بالاخره سیستم کی پاک شده
بگه چکار کرده ما هم اون کار رو بکنیم(البته به جز کسپر اسکای ه)
من سیستمم دچار ویروسی به اسم
P2P-Worm.Win32.Malas.c شده که به هیچ وجه نتونستم پاکش کنم خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار من در مورد این ویروس و نحوه از بین بردنش بده
با محصولات کسپرسکی ميتونی پاکش کنی,اين هم صفحه توضيحاتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Markus; 20-01-2008 at 05:29.
دوباره سلام!
كامپيوتر من با يك ويروس ناشناخته(براي من) آلوده شده. اين ويروس:
1-پنجره ها را مي بندد
2- براي رفتن در ويندوز بايد از ويندوز اكسپلورر استفاده كنم
3- وقتي روي ماي كامپيوتر كليك مي كنم پنجره ي جديد باز مي شود و تعداد پنجره ها با هر كليك افزايش مي يابد!
با ورژن جديد و آپديت شده ي Nod32 و ايمن هم كشته نشد...
چه جوري ميتونم از شرش خلاص بشم!!
ببخشيد![]()
اگه راهی پیدا کردید منو فراموش نکنید!منم همین مشکل و مشکل زیر رو دارم ولی هنوز جواب نگرفتم:
من سه تا ویندوز با سه تا ضد ویروس به روز شده (کاسپر اسکی ،nod32 ،avg ) دارم.
پوشه های یکی از درایوهام به صورت فایل ناشناخته نشون داده میشن.حجمشون 32کیلو شده و باز نمیشن.در عوض پوشه هایی مخفی با اسمهای found.000 و found.001 و.... به وجود اومدن که هر کدوم چند گیگ هستند.اطلاعاتم مهم هستند.
مشکل من:صفحه 161 پست شماره 1605
جوابهای مربوط به مشکل من(ممنون از :vtn54) : پست 1625 و1626 و 1631 و 1635 و 1648
سلام
يكی از دوست های من چند وقت پيش موقعی كه به اينترنت وصل بود،كامپيوترش ويروسی شد مشكلش اين بود كه وقت و بی وقت كامپيوترش restart ميشد مثلا وقتی كامپيوتر روشن بود و داشت يك كار خيلی معمولی مثل تايپ انجام ميداد كامپيوترش restart ميشد در ضمن اين مشكل اصلا به طور متناوب پيش نمی يومد مثلا يه موقع كامل كاراش رو انجام ميدادو يه موقع وسط كارها كامپيوترش restart ميشد
اونو به يه خدمات كامپيوتری نشون داده اون گفته كه تروجان هستش و ترو جاه رفته رو باياس سيستم نشسته و اونو دستكاری كرده خلاصه طرف با يه آنتی ويروس مشكلشو حل كرد ولی بعد يه مدت دوباره روز از نو روزی از نو!
مخلص كلام! ما تا حالا از هر كسی كه دستمون اومده راه حل اين مشكل رو پرسيديم ولی جواب نگرفتيم اينه كه خواهش می كنم اگه كسی با هم چين مشكلی برخورد كرده و راه حلشو ميدونه بيان كنه
در ضمن ببخشيد كه اينقدر پرحرفی كردم![]()
اخه یه مشکلی هستش اونم این که وقتی من کسپر نسب میکنم سیستم بد جور به هم میریزه و وقتی بازش میکنم پروسسش تو تسک منیجر میبینم ولی خوده نرم افزار بالا نمیاد مشکلات سیستمم بیشتر میشه تنها مطلبی که من در موردش پیدا کردم این هستش اینم لینکش که متاسفانه زبانش رو من نمیفهمم اگه اطلاعات جدید پیدا کردی لطف کن کمکم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
spyware
من بعدا این سایت رو چک میکنم ببینم که همینطوره یا نه
اما مشکل شما:
شما اول فایل pskill.exe رو به وسیله ی سایت زیر چک بکنید ببینید میتونه چیزی پیدا کنه
یا برای کاسپرسکی بفرستینش تا آنالیزش کنند شاید چیزی نباشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
این هم ویروس کش این بد افزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)