سلام.
ببينم اينکه ميگن يو اس بي ميخوره، يعني ميشه همين فلشهاي معمولي رو مستقيم زد به گوشي؟ يا سيم رابط خاصي ميخواد؟
سلام.
ببينم اينکه ميگن يو اس بي ميخوره، يعني ميشه همين فلشهاي معمولي رو مستقيم زد به گوشي؟ يا سيم رابط خاصي ميخواد؟
خوب باید رابط بهشه چون گوشی microUSB داره ولی فلش مموری ها USB معمولی دارند! یک رابط لازم هست که اینارو به هم تبدیل کنه!
چیز خاصی هم نیست فقط یه تیکه سیم هست!
تو پکش هست ...خوب باید رابط بهشه چون گوشی microUSB داره ولی فلش مموری ها USB معمولی دارند! یک رابط لازم هست که اینارو به هم تبدیل کنه!
چیز خاصی هم نیست فقط یه تیکه سیم هست!
تبدیل usb و hdmi به اندازه معموملی تو عکس بالا مشخصه
سلام
من دیروز علاءدین بودم
شاید باورتون نشه ولی ان 8 رو تو ویترین یه مغازه دیدم
خودم کف کردم.رفتم قیمت کردم گفت 880 هزار تومن
اگه ادرس مغازش رو هم بخواین میتونم تقریبا بهتون بدم
99% کپی هست! 1% هم از اون نسخه های اولیه هست!
هنوز تو بازار جهانی ریلیز نشده چه جوری اومده ایران؟ یا تقلبیه و کپیه یا از اون نمونه های اولیه یا هندزآن هستش!
بچه ها یه سایتی لینکی جایی معرفی کنید که عکسهای توپ و باحال ان 8 رو بشه دانلود کرد؟
Last edited by Help118; 27-09-2010 at 00:27.
1.فیلتر ND که از ویژگی های دوربین این گوشی هستش چیه؟
2.قابلیت گئو تگینگgeo-tagging که میگن زیر عکس مشخصات جغرافیایی محل عکس رو نشون میده چیه؟ بهتر بگم طریقه استفادش چه جوریه؟ باید حتما جی پی اس گوشی فعال باشه ؟ یکم بیشتر توضیح بدین
3.سایز سنسور که یک یه یک ممیز هشتادوسه 1/1.83 هستش دقیقا یعنی چی؟
4.در مقابل اس ام اس از عبارت (threaded view), استفاده شده این یعنی چه؟
5.A-GPS همون اتصال به اینرتنت برای کمک به جی پی اس هستش؟ که استفاده از آنتن های بی تی اس و موقعیت تقریبی اونا با ماهوارس؟
6.Anodized aluminum casing این عبارت اولی چیه؟
7.ممنون
تو بخش نقد و بررسی موبایل یه نظرسنجی راجع به ان8 و ای 7 راه اندازی کردیم خواهشا شرکت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Help118; 27-09-2010 at 01:39.
کسی از دوستان می دونه این گوشی کی وارد بازار دبی می شه ؟
اگه نمایندگی ایران این گوشی رو بیاره بر اساس قیمت جهانی می دن یا هر چقدر خودشون خواستن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)