[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دموي pes 2011
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
دموي pes 2011
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
دوستان باگ ها و نقاط ضعفی رو که به چشمتون میخوره فقط تو یوتیوب اپلود کنید.چون برای مشاهده ایرادات کونامی فقط به یوتیوب میره. من خودم الان دوتا مشکل دیدم که فیلم گرفتم و تو یوتیوب آپ کردم
اولی:داور سوت رو به نشونه خطا میزنه ولی بازیکن به صورت دنده عقب به حرکتش ادامه میده!
دومی:این یکی باگ نیست ولی به نظرم از باگ بدتره.عمل کرد ضعیف سی پی یو در دفاع و همچنین دروازبان که منجر به گل به خودی سی پی یو میشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان فیلمها رو تو یوتیوب دیدید امتیاز فراموش نشه!![]()
ميشه يگيد ارزش داره دمو رو دان كنيم يا نه؟؟؟؟
من هم بازی رو دانلود کردم. از همون 6 پارت ی که گذاشتم. سبک بازی کلاً تغییر کردهتحول اساسی داده به خودش کونامی !
کسایی که این بازی رو دیدن میشه بگن گرافیکش چقدر فرق کرده
آخه من که نمیتونم ۱۷۳۳ تا پست رو برم بخونم
مطمئنا برای یک ماه بازی کردن ارزشش رو داره ولی دانلودش خیلیم راحت نیست چون حجمش 1.3 ولی اگه مشکل گیگ ندارید که مشکلی نیست وگرنه وایسی توی مغازه ها بیارن بگیری بهتره (البته شاید.)
گرافیکش طبق گفته ی دوستان تغییر خاصی نکرده ولی تغییر اساسی ای که به نظر میاد تغییر نورپردازی و گیم پلی و افزایش انیمیشنه.
چه خبره اینجا
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 20 (20 کاربران و 0 مهمان) [
این هم اضافه کننده تیم های اسپانیا و ژاپن
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد كه دوباره ميپرسم هركي كه بازي كرده لطفا از حاشيه هاي بازي (انيميشن ها و .....)بگه،ممنون
پشت محوطه شوت بزنی راحت تر میره تو گل تا تک به تک یک نکته جالب برای خودم من تو بازی واقعی فوتبال از پاس های ژاوی لذت می برم اینجا هم با پاس دستی میشه خیلی پاس های زیبا داد همکاری های جالبی میشه کرد یک نکته جالب توی بازی من چند پاس دادم بازی تیمی بعد هم تک به تک خراب کردم بازیکن تیمم تشویقم کرد نکته جالب دیگه بازی پاس که میدی یک بازیکن از روی توپ میپره بعد به بازیکن تو اون مسیر است میرسه البته همه پاس ها اینجور نیست دیگه نمیشه مثل 2010 خطا بیرون محوطه جریمه راحت گل زد بعد چند روز خیلی از تاکتیک ها دستمون میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)