مراحل کرک کردنتون رو بگید تا بگم اشکالی تو نحوه کرکتون هست یا نه
مراحل کرک کردنتون رو بگید تا بگم اشکالی تو نحوه کرکتون هست یا نه
بعد از اینکه سه تا دی وی دی نصب شد رفتم تو دی وی دی 3 تو فایل driver هر چی بود نصب کردم مثل game luncher و direx و یه فایل که نوشته بود setup و یه فایل دیگه که اسمش رو یادم نیست همین
خوب شما از این کرک استفاده کن حل میشه
اینم راهنماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین نسخه های سه دی وی دی چیز جالبی نیستن معمولا دی وی دی اخر رو الکی اضافه میکنن تا پول بیشتری بگیرن و گرنه نسخه های دو دی وی دی کامل و بدون مشکل هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من اولای بازی گیر کردم اینجا که پدر اتزیو میگه یه چیزی رو باید واسه Lorenzo ببرم وقتی قبول میکنم باید کجا برم ؟ هیچ چی تو نقشه نیست .
اینم نقشم :
![]()
واقعا موتجه نشدید تو نقشه یه علامت تعجب هست همون عکس که خودتون گذاشتید برید اونجا
سلام بچه ها من تو سکانس 4 اونجا که دنبال اون گارد می کنم فرار می کنه میره پیش 4 تای دیگه که دارن پاسور بازی میکنن درو رومن می بینده منم از راه فرعی می پرم تو همشونو میکشم بعد یه درو نشون می ده که از همون کله ی اسکلت ها(دستگیره در) روشه اما اما وقتی می رم جلوش اون حالت براقی رو که باید داشته باشرو نداره و هرچی شیفت رو می زنم کاری نمی کنه.نقطه ی سبزم تو نقشه یه کم اونطرف ترش هست که سر کاریه هیچی اونجا نیست(نقطه سبز اون دری می شه دقیقا که گارد وارد اونجا شدو رو من درو بست)
دوستانم اگه به من بگن که داستان این یه تیکه ی بازی چیه ممنون میشم.من چند تا ولیو هم امتحان کردم که آخریش 1900 بود اما هیچ اتفاقی نیفتاد.خواهشا کمک کنید
من به این مرحله نرسیدم ولی معمولا وقتی علامت تو نقشه رو پیدا نمیکنید بالای اون مکان رو هم بگردید چون ممکنه بالاش باشه اینه که تو نقشه نمیگه این ولیو هم که تو چند پست قبل دادم رو هم امتحان کنید
کرک جدید؟
همه مطالب لازم در پست اول همین تایپیک هست.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
شما فایل values ات مشکل داره. این فایل رو باید عوض کنی . values های جدید رو هم می تونی تو این تایپیک پیدا کنی یا این که تو اینترنت یه سرچ کنی پیدا می شه. فایل value جدید را باید تو فولدر سرور با value که الان داری جایگزین کنی.
من این تیکه رو با value 1844 انجام دادم. همون سروری که تو پست اول بود رو دانلود کردم و با همون value که توش بود دارم بازی رو ادامه می دم.
سلام
پس از نصب بازی، یک Error _ Don't Sent میاد و بعدش هم مسیری به این نام وجود نداره:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)