پوشه img رو کات کن ببین اصلا مشکل حل میشه .
پوشه img رو کات کن ببین اصلا مشکل حل میشه .
حسین فکر کنم این همون مشکلیه که من توی لیگ قبلی داشتم.یعنی موقع انتخاب لباس سریع صفح رو رد میکردم و منتظر نمیشم انیمیشن ها کامل اجرا بشن.آرمین شما اینجوری امتحان کن و صفحه هارو با حوصله رد کن.احتمالا درست میشه.ضمنا یه پیشنهاد هم داده بودم.اونو جواب بده.مرسی
حسین جان کدوم پوشه img رو کات کنم , و کجا ؟
ادامه صحبتمو هم خوندی :
وحید جان بابا من چطوری بهت بگم اگه قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها رو همین حدود 8 تا 10 واحد کم نکنیم بازی میشه گردو بازی باز شما داری حرف خودتو میزنی که فقط دو واحد کم کنیم .حالا شما حساب کن اختلاف سرعت 99 که ماکسیمم سرعته با بازیکنی که سرعتش حدود 75 هستش چقدر کمه . الان چند تا از بازیکنای خودت سرعتشون کمتر از 75 هستش ؟ پس لطفا اینقدر ایراد نگیر .
با وجود اینکه من 9 واحد از قدرت تیم محمد کم کردم اما میگفت توی یک بازی با همین تیم ضعیف شده بازم 4 تا به منچستر قدرتمند زده باز شما بگو قدرت تیمها رو کم نکنیم . بازی تو ضعیفه تقصیر من و بقیه چیه آخه ؟
من منظورت رو نفهمیدم . اصلا قبل از اینکه به اونجا برسه دونت سند میده . زمانی که تایتل اسکرین رو نشون میده و آپشن فایل رومیخواد بارگزاری کنه.
حسین جان نمیشه 10م بدهی داشته باشه باشگاهم
بابا کمی به من تخفیف بده درسته حرفه خوبینیست و با علاقه خودم گالاتا رو برداشتم اما اون یکی تیم ها مثلا از ذخیره هاشون یکیشو مثلا 20 م میفروشن اما من چی حالا نظر نظره تو هست![]()
آرمین جان شما اول کیت سرور رو کلا غیر فعال کن تا ببینیم مشکل از آپشن فایله یا چیز دیگه بعد اگه مشکل حل شد برو سراغ پوشه img که توی پوشه کیت سروره اونو از اونجا کات کن یک جای دیگه توی کامپیوترت که داشته باشیش اما توی این پوشه نباشه . اگه مشکل حل شد بعد برو فقط سراغ پوشه کیتها یعنی dt0c و اونو کات کن یک جای دیگه .
اصلا توی پیام خصوصی این صحبتو ادامه بدیم بهتره که مزاحم بقیه بچه ها نباشیم .
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
من همون اول بهت گفتم تیم قوی بردار که اینکار رو نکردی دیگه میگی چیکار کنم آخه ؟
نگرفتی چی گفتم.منظورم این بود که از دیفالت تیمهای بزرگ 2 واحد کم کنی.اون واحدهایی کم کردی که سر جای خودش.فهمیدی چی گفتم؟وحید جان بابا من چطوری بهت بگم اگه قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها رو همین حدود 8 تا 10 واحد کم نکنیم بازی میشه گردو بازی باز شما داری حرف خودتو میزنی که فقط دو واحد کم کنیم .
با وجود اینکه من 9 واحد از قدرت تیم محمد کم کردم اما میگفت توی یک بازی با همین تیم ضعیف شده بازم 4 تا به منچستر قدرتمند زده باز شما بگو قدرت تیمها رو کم نکنیم . بازی تو ضعیفه تقصیر من و بقیه چیه آخه ؟
راستی من زامبروتا و فلامینی رو می خوام.حاظری معامله کنی؟
همچنین همین حالا لنون رو می خرم. ویا رو هم احتمالا می خرم.
راستی تا 5 دقیقه دیگه ریبری رو پیشنهاد ندید به هیچ وجه نمی فروشمش.
پس برمیگرده به دستکاری شدن فایلها.اگه از کیت سرور استفاده مکنی موقتا غیرفعالش کن ببین درست میشه.
--------------------------------
الان تیم وحید و شهاب چیه؟
وحید اگه دیگه والنسیا نیستی باید 63.6 برای ویا بپردازی ها.میدونستی که...
-----------------------------------------------
من برای نظم بهتر پیشنهاداتم رو دوباره میگم:
محمد! جان:
والدز + پویول +10 میلیون ==== چک + تری
-----------------------------------------------------
حامد جان:بوبان رو 25 میدم.می خوای یا نه؟
------------------------------------------------------
حسین جان:
نستا + 15 میلیون ==== اینیستا و یا نستا ==== مارکز + 10 میلیون
Last edited by mohammad_87; 26-02-2010 at 23:12.
بابا بچه ها چرا اصلا شماها به حرفای من گوش نمیکنید . من خیلی چیزا رو قبلا بررسی کردم و پشت حرفم کلی تجربه خوابیده چرا به چیزایی که میگم گوش نمیکنید و بازم کار خودتونو میکنین .
اصلا از این به بعد من قاطعانه با همه چیز برخورد میکنم تا اینجور مشکلات پیش نیاد و اینقدر وقت بقیه گرفته نشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)