تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 296 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان یعنی چی چیکار باید بکنم؟ آخه من نمیدونم مشکل از کدوم پوشه یا فایله .
    پوشه img رو کات کن ببین اصلا مشکل حل میشه .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حسین جان یعنی چی چیکار باید بکنم؟ آخه من نمیدونم مشکل از کدوم پوشه یا فایله .
    حسین فکر کنم این همون مشکلیه که من توی لیگ قبلی داشتم.یعنی موقع انتخاب لباس سریع صفح رو رد میکردم و منتظر نمیشم انیمیشن ها کامل اجرا بشن.آرمین شما اینجوری امتحان کن و صفحه هارو با حوصله رد کن.احتمالا درست میشه.ضمنا یه پیشنهاد هم داده بودم.اونو جواب بده.مرسی

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

پوشه img رو کات کن ببین اصلا مشکل حل میشه .
    حسین جان کدوم پوشه img رو کات کنم , و کجا ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اتفاقا بازیکن جدید نگرفته بود فقط شانس ما تونی رفته به رم که من قبلا درستش کرده بودم

این درسته ولی مثلا یه بازیکن که دریبلش بالا هست و سرعت پا به توپش هم بالا هست دیگه وحشتناک میشه. حالا مسئله ای نیست.دو تا پیشنهاد داشتم یکی از دیفالت تیمهای بزرگ حداقل 2 واحد کم کنی بهتر هستش. دوم مثل مسترلیگ این امکان رو بدیم که هر کسی اگه خواست برای بازیکنانش کارت مهارتی بخره که مثلا قیمت هر کارت رو 5 میلیون می ذاریم.

راستی حسین سیدورف یا فلامینی رو نمی فروشی؟
    در ضمن محمد ویا رو بازم بی خیال شو چون با خودم به آریانس آرنا میبرمش مگر اینکه باهام معامله کنی.

ادامه صحبتمو هم خوندی :

حالا شما حساب کن اختلاف سرعت 99 که ماکسیمم سرعته با بازیکنی که سرعتش حدود 75 هستش چقدر کمه . الان چند تا از بازیکنای خودت سرعتشون کمتر از 75 هستش ؟ پس لطفا اینقدر ایراد نگیر .
    وحید جان بابا من چطوری بهت بگم اگه قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها رو همین حدود 8 تا 10 واحد کم نکنیم بازی میشه گردو بازی باز شما داری حرف خودتو میزنی که فقط دو واحد کم کنیم .
    با وجود اینکه من 9 واحد از قدرت تیم محمد کم کردم اما میگفت توی یک بازی با همین تیم ضعیف شده بازم 4 تا به منچستر قدرتمند زده باز شما بگو قدرت تیمها رو کم نکنیم . بازی تو ضعیفه تقصیر من و بقیه چیه آخه ؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین فکر کنم این همون مشکلیه که من توی لیگ قبلی داشتم.یعنی موقع انتخاب لباس سریع صفح رو رد میکردم و منتظر نمیشم انیمیشن ها کامل اجرا بشن.آرمین شما اینجوری امتحان کن و صفحه هارو با حوصله رد کن.احتمالا درست میشه.ضمنا یه پیشنهاد هم داده بودم.اونو جواب بده.مرسی
    من منظورت رو نفهمیدم . اصلا قبل از اینکه به اونجا برسه دونت سند میده . زمانی که تایتل اسکرین رو نشون میده و آپشن فایل رومیخواد بارگزاری کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حسین جان نمیشه 10م بدهی داشته باشه باشگاهم
    بابا کمی به من تخفیف بده درسته حرفه خوبینیست و با علاقه خودم گالاتا رو برداشتم اما اون یکی تیم ها مثلا از ذخیره هاشون یکیشو مثلا 20 م میفروشن اما من چی حالا نظر نظره تو هست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین جان شما اول کیت سرور رو کلا غیر فعال کن تا ببینیم مشکل از آپشن فایله یا چیز دیگه بعد اگه مشکل حل شد برو سراغ پوشه img که توی پوشه کیت سروره اونو از اونجا کات کن یک جای دیگه توی کامپیوترت که داشته باشیش اما توی این پوشه نباشه . اگه مشکل حل شد بعد برو فقط سراغ پوشه کیتها یعنی dt0c و اونو کات کن یک جای دیگه .
    اصلا توی پیام خصوصی این صحبتو ادامه بدیم بهتره که مزاحم بقیه بچه ها نباشیم .

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

حسین جان نمیشه 10م بدهی داشته باشه باشگاهم
    بابا کمی به من تخفیف بده درسته حرفه خوبینیست و با علاقه خودم گالاتا رو برداشتم اما اون یکی تیم ها مثلا از ذخیره هاشون یکیشو مثلا 20 م میفروشن اما من چی حالا نظر نظره تو هست
    من همون اول بهت گفتم تیم قوی بردار که اینکار رو نکردی دیگه میگی چیکار کنم آخه ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان بابا من چطوری بهت بگم اگه قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها رو همین حدود 8 تا 10 واحد کم نکنیم بازی میشه گردو بازی باز شما داری حرف خودتو میزنی که فقط دو واحد کم کنیم .
    با وجود اینکه من 9 واحد از قدرت تیم محمد کم کردم اما میگفت توی یک بازی با همین تیم ضعیف شده بازم 4 تا به منچستر قدرتمند زده باز شما بگو قدرت تیمها رو کم نکنیم . بازی تو ضعیفه تقصیر من و بقیه چیه آخه ؟
    نگرفتی چی گفتم.منظورم این بود که از دیفالت تیمهای بزرگ 2 واحد کم کنی.اون واحدهایی کم کردی که سر جای خودش.فهمیدی چی گفتم؟

راستی من زامبروتا و فلامینی رو می خوام.حاظری معامله کنی؟
    همچنین همین حالا لنون رو می خرم. ویا رو هم احتمالا می خرم.
    راستی تا 5 دقیقه دیگه ریبری رو پیشنهاد ندید به هیچ وجه نمی فروشمش.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من منظورت رو نفهمیدم . اصلا قبل از اینکه به اونجا برسه دونت سند میده . زمانی که تایتل اسکرین رو نشون میده و آپشن فایل رومیخواد بارگزاری کنه.
    پس برمیگرده به دستکاری شدن فایلها.اگه از کیت سرور استفاده مکنی موقتا غیرفعالش کن ببین درست میشه.
    --------------------------------
    الان تیم وحید و شهاب چیه؟
    وحید اگه دیگه والنسیا نیستی باید 63.6 برای ویا بپردازی ها.میدونستی که...
    -----------------------------------------------
    من برای نظم بهتر پیشنهاداتم رو دوباره میگم:
    محمد! جان:
    والدز + پویول +10 میلیون ==== چک + تری
    -----------------------------------------------------
    حامد جان:بوبان رو 25 میدم.می خوای یا نه؟
    ------------------------------------------------------
    حسین جان:
    نستا + 15 میلیون ==== اینیستا و یا نستا ==== مارکز + 10 میلیون
    Last edited by mohammad_87; 26-02-2010 at 23:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بابا بچه ها چرا اصلا شماها به حرفای من گوش نمیکنید . من خیلی چیزا رو قبلا بررسی کردم و پشت حرفم کلی تجربه خوابیده چرا به چیزایی که میگم گوش نمیکنید و بازم کار خودتونو میکنین .
    اصلا از این به بعد من قاطعانه با همه چیز برخورد میکنم تا اینجور مشکلات پیش نیاد و اینقدر وقت بقیه گرفته نشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •