اینم فقط ماله 13/9 ماله دیروز :
راستی یه چیز دیگه مجموع کیلو بایت مصرف شده هم زیاد حساب می کنه ها اون 41 ثانیه که وصل بودم زده 410624 تو 41 ثانیه اینقدر ؟ اگه بایت باشه یه چیزی کیلو بایت باشه که خودشم نوشته کیلو بایت نمی شه که
اینم فقط ماله 13/9 ماله دیروز :
راستی یه چیز دیگه مجموع کیلو بایت مصرف شده هم زیاد حساب می کنه ها اون 41 ثانیه که وصل بودم زده 410624 تو 41 ثانیه اینقدر ؟ اگه بایت باشه یه چیزی کیلو بایت باشه که خودشم نوشته کیلو بایت نمی شه که
یه سوال : وایمکس بگیرم یا منتظر بشم دانگل پا بگیره؟
درست ميگي درنمياد
اون 13 ساعت شانسي دراومد![]()
دوستان نوع حساب من دائمي هست كه هنوز صورتحسابم نيومده
راجع به نوع اعتباري چيز زيادي نميدونم
ولي مسلمه اين بحث شارژ هم در مورد اعتباري از نوع محدوده و هم در مورد اعتباريهاي نامحدود
اعتباريهاي محدود در صورتيكه از حجم ترافيكي كه براشون در نظر گرفته بيشتر استفاده كنن ، استفاده آزاد هر مگابايت 100 ريال از حسابشون كسر ميشه (در مورد دائمي به صورتحسابشون اضافه ميشه)
پس اونهايي كه محدود دارند براي اينكه شارژشون خورده نشه بهتره بسته افزايش بخرن
مطلبو از ايرانسل كپي ميكنم
يه نكته جالب نوشته (یکی دیگر از خدمات فوق العاده) به نظر شما واقعا فوق العادس!!!!!!دسترسی دائمی!
مصرف آزاد:
یکی دیگر از خدمات فوق العاده ایرانسل برای کاربران، سرویس «مصرف آزاد» میباشد. در صورتی که میزان ترافیک ماهانه طرح تعرفه شما به اتمام رسیده و از طرفی نیاز مصرفی شما به اندازهای نباشد که به خاطر آن بخواهید بسته افزایشی خریداری نمایید، میتوانید از «مصرف آزاد» استفاده نمایید. هزینه مربوطه از حساب شما کسر شده یا در صورتحساب منظور خواهد شد. هزینه مصرف آزاد از اینترنت ١٠٠ ریال به ازای هر مگابایت می باشد. توجه داشته باشید که هزینه استفاده از اینترنت به صورت آزاد در مقایسه با نرخ معمول طرح تعرفه و یا بسته های افزایشی بالاتر می باشد.
Last edited by ata.royalfalcon; 06-12-2010 at 07:53.
آقا یه سوال مسخره
شما معمولا هزینه رو چطوری پرداخت میکنید؟
میرین ATM؟
بعد چطوری تاییدیه رو باید ارسال کرد من کلا در مورد ایرانسل اطلاعاتم پایینه!
تو اینجا تو سرتم بزنن از سرت زیادهيه نكته جالب نوشته (یکی دیگر از خدمات فوق العاده) به نظر شما واقعا فوق العادس!!!!!!![]()
من تو ثبت نام ، اعتباری 512 پایه ، رو انتخاب کرده بودم و تعجب کردم که چرا 11 هزار تومن اومد رو صورت حساب، مگه ننوشته که 20600 تومن برای 4 گیگ ؟ یعنی اشتباه کردم ؟ و الان باید برای هر گیگ اضافه 10 هزار تومن پول بدم ؟؟؟
تو قسمت خرید بسته افزایشی هم که هیچ قیمتی ننوشته:
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
منکه میگم اینترنتی پرداخت کن.
از تو ecare و در قسمت صورتحسابت.
قيمت بسته هاي افزايشي تو خود سايت ايرانسل زده
بله مصرف آزاد حدود 10 هزارتومان براي هر گيگ هست
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
منم يه باري اينترنتي پرداخت كردم اما با تاخير يه روزه اعلام وصول كردن
کسایی که وایمکس ایرانسل دارن سرعت دانلودش واقعی هست روز و شب یا نه؟
مثلاً 256 واقعلاً 32 اینا هست یا 512 حدود 64 کیلوبایت هست؟ یا اینطوریه که مثلاً 512 رو با سرعت 40-50 میدن بعد بهونه ی نوسان یا آنتن دهی میارن؟
بله هست من شبانه امتحان نکردم چون توی محل کارم دارم ولی نباید قاعدتا مشکلی داشته باشه چون رایگان نیست.
بله هر سرعتی بدن دقیقا همون هست.
امروز زنگ زدم گفتند تا 10 روز ميان وصل مي كنن و مودم رو تحويل مي دن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)