تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 472 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

14 سمندlx ef7سفارشی

سلام میخواستم بپرسم که میشه سمندlx ef7 رو از کارخونه با امکانات زیر سفارش داد؟
    -آینه های جانبی تاشو برقی و راهنما دار
    -ایربگ برای راننده و سرنشین
    - بلندگو های تیوتر دار
    -دزدگیر تصویری
    -پخشjvc باكنترل پشت فرمان
    -شیشه ها برقی اتومات (با خاموش شدن خورو شیشه ها جمع شوند.)
    -تلویزیون برای دو صندلی عقب
    - باز و بسته شدن آینه ها به صورت اتوماتیک (با فشردن دگمه قفل ریموت آینه ها به سمت بدنه خودرو جمع شده و با فشردن دگمه دیگر ریموت کنترل آینه ها مجدداً باز می شوند)
    -مکالمه با تلفن همراه از طریق هندز فری بلوتوث
    -تا شدن صندلی ها با موتور برقی
    -قابلیت تنظیم زاویه نور چراغ های جلو ازداخل
    -ترمز عقب دیسکی

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام میخواستم بپرسم که میشه سمندlx ef7 رو از کارخونه با امکانات زیر سفارش داد؟
    -آینه های جانبی تاشو برقی و راهنما دار
    -ایربگ برای راننده و سرنشین
    - بلندگو های تیوتر دار
    -دزدگیر تصویری
    -پخشjvc باكنترل پشت فرمان
    -شیشه ها برقی اتومات (با خاموش شدن خورو شیشه ها جمع شوند.)
    -تلویزیون برای دو صندلی عقب
    - باز و بسته شدن آینه ها به صورت اتوماتیک (با فشردن دگمه قفل ریموت آینه ها به سمت بدنه خودرو جمع شده و با فشردن دگمه دیگر ریموت کنترل آینه ها مجدداً باز می شوند)
    -مکالمه با تلفن همراه از طریق هندز فری بلوتوث
    -تا شدن صندلی ها با موتور برقی
    -قابلیت تنظیم زاویه نور چراغ های جلو ازداخل
    -ترمز عقب دیسکی
    سلام. بستگی داره که ماشین شما مالتی پلکس هست یا نه بعضی از این موارد رو که کلا نمی شه اضافه کرد برخی رو هم اگه مالتی پلکس باشه نمی شه دوست عزیز.
    در حالت کلی نمی شه موارد زیر رو اضافه کرد: (اگه ماشین نداشته باشه)
    ایربگ
    کنترل رو و یا پشت فرمون برای ضبط
    تنظیم نور چراغ (بعید می دونم نداشته باشن ولی اگه نداشتن امکان اضافه شدن نیست مگه بصورت غیر استاندارد)
    تا شدن صندلی ها بصورت برقی (برای این کار باید کل صندلی رو عوض کنید که هزینه خیلی بالایی داره و توصیه نمیشه)
    دیسکی کردن ترمز عقب
    اگه ماشینتون مالتی پلکس باشه:
    دزدگیر غیر فابریک
    آینه های برقی و تاشوی برقی
    موبایل هندزفری
    و معمولا هیچ آپشن اضافه ی دیگری نمی تونید نصب کنید و اگه نصب کنید سیستم ماشین قاطی می کنه (البته جدیدا پاور ویندوزو خود ایران خودرو اگه بخواین نصب می کنه)
    برای نصب آپشن بعد اینکه ماشین رو تحویل گرفتین می برین نمایندگیهای آپشن ایران خودرو (تو تهران نبش یادگار مرکزیشه) و براتون نصب می کنن.

3. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من امروز ماشینو رفتم روشن کنم هی دیدم رمز رو قبول نمیکنه چهار تا 1 زدم (فک کنم رمز پیش فرضه) قبول کرد!کلا ساعت و ... هم ریست شده بودن!
    بعد رفتم یه جایی بعد از نیم ساعت اومدم روشن کنم کلا همه چیز غیر فعال شد قفل مرکزی ... همه چیز خاموش شد سوییچ اینا هم هیچی کار نمیکرد اول فکر کردم باتری خالی کرده سیم باتری رو در اوردم دوباره وصل کردم نشستم دیدم درست شده ولی رو ضبط نوشته 1CODE این یعنی چی؟(ضبط هم دیگه کار نمیکنه!)
    +
    بعضی وقتها که استارت میزنم یه صدای خس مانندی از موتور میاد علتش چی میتونه باشه؟(فقط بعضی وقتا و اکثرا مواقعی که از شب خاموش مونده)
    یه سوال دیگه ظاهرا بنزین سوپر دیگه پیدا نمیشه معمولی بزنم مشکلی داره؟البته همیشه با گاز کار میکنه

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال امروز حدود چهار بار ماشینم خاموش کرد وکامپوترش هم گفت فشار روغن کم است به نظرتون اشکال از کجاست وچی کار کنم ؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من امروز ماشینو رفتم روشن کنم هی دیدم رمز رو قبول نمیکنه چهار تا 1 زدم (فک کنم رمز پیش فرضه) قبول کرد!کلا ساعت و ... هم ریست شده بودن!
    بعد رفتم یه جایی بعد از نیم ساعت اومدم روشن کنم کلا همه چیز غیر فعال شد قفل مرکزی ... همه چیز خاموش شد سوییچ اینا هم هیچی کار نمیکرد اول فکر کردم باتری خالی کرده سیم باتری رو در اوردم دوباره وصل کردم نشستم دیدم درست شده ولی رو ضبط نوشته 1CODE این یعنی چی؟(ضبط هم دیگه کار نمیکنه!)
    +
    بعضی وقتها که استارت میزنم یه صدای خس مانندی از موتور میاد علتش چی میتونه باشه؟(فقط بعضی وقتا و اکثرا مواقعی که از شب خاموش مونده)
    یه سوال دیگه ظاهرا بنزین سوپر دیگه پیدا نمیشه معمولی بزنم مشکلی داره؟البته همیشه با گاز کار میکنه
    برای موتور Ef7 ، تنها بنزین قابل استفاده ی این ماشین بنزین سوپر هستش. تو در باک و دفترچه هم همینو نوشته یعنی استفاده بنزین دیگه به موتور و یا سیستم سوخت رسانی آسیب می زنه

7. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یه سوال امروز حدود چهار بار ماشینم خاموش کرد وکامپوترش هم گفت فشار روغن کم است به نظرتون اشکال از کجاست وچی کار کنم ؟
    احتمالا روغن ترمز یا روغن هیدرولیک فرمانو میگه چون اینا به فشار احتیاج دارن البته من زیاد وارد نیستم به قول خارجیا imho
    میتونید زنگ بزنید از نمایندگیه ایرانخودرو بپرسید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی موتور سمند حین حرکت خاموش بشه اخطار فشار پایین روغن رو میده.شما باید ببینید که چرا ماشین حین حرکت خاموش میشه؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام

این مشکلات این موتور EF7 پایه گاز سوز رفع شده یا هنوز هم وجود داره؟(روغن سوزی و ...)

بعد اینکه توی ef7 بنزینی هم هست یا فقط برای پایه گازسوزها هست؟

در کل سمند با موتور معمولی بخرم یا ef7?

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام

این مشکلات این موتور EF7 پایه گاز سوز رفع شده یا هنوز هم وجود داره؟(روغن سوزی و ...)

بعد اینکه توی ef7 بنزینی هم هست یا فقط برای پایه گازسوزها هست؟

در کل سمند با موتور معمولی بخرم یا ef7?
    تو نمایندگی ایران خودرو از کارشناس سوال کردم
    گفتن مثل اینکه مشکلات با جایگزینی قطعات اصلی به جای قطعات هندی یا چینی برطرف شده
    حالا مشخص نیست خودروهایی که تولید میشن آیا از نوعی هستن که رفع عیب شدن یا از نوع دیگه .
    بیشتر مشکلات برای پایه گازسوزها بود.

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    کیلومتر من نزدیک 40 هزار تا شده
    چیا رو باید عوض کنم؟ میخوام ببرم یه سرویس کامل بشه. شمع ها نیازه عوض بشه؟ روغن موتور که حتما عوض میکنم چون 30 هزار تا عوض شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •