تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 323 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه rahafrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

1:بعضی انتن های BTS ایرانسل درست کار نمیکنن! مثلا خونه ما GPRS ایرانسل کار نمیکنه ولی 1 خیابون پاینتر کار میکنه!

2:X6 باطری سیموس نداره و باطری رو دربیاری تاریخ پر...
    ممنون دوست عزیز
    ولی من گوشیمو به کامپوتر وصل کردمو باش به راحتی رفتم تو اینترنت!

در مورد باطری هم اگه سیمت همراه اول باشه خودش تایمو آپدیت می کنه ولی ایرانسل نه. آیا ایرانسل این قابلیتو نداره یا باید فعالش کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

پس بهتره از مپ لودر خود نوکیا استفاده کنید. چون در این مورد توضیحات زیادی داده شده در این فروم توسط خودم خواهشا یا سرچ کنید یا صفحات قبل رو مرور کنید

3. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ولی من گوشیمو به کامپوتر وصل کردمو باش به راحتی رفتم تو اینترنت!

در مورد باطری هم اگه سیمت همراه اول باشه خودش تایمو آپدیت می کنه ولی ایرانسل نه. آیا ایرانسل این قابلیتو نداره یا باید فعالش کرد؟
    شما از جی پی آر اس گوشی استفاده کردی و گوشی به منزله موردم برای کامپیوترت بحساب اومد. ولی اینترنت جی پی آر اس بفهمی نفهمی بگیر نگیر داره قابل اعتماد نیست و از این حرفا

در مورد آپ دیت باتری گوشی دوستمون درست فرمودن سیمکارت رو اگه دربیاری و دم به دقیقه سیمکارت بازی کنی این گوشی واست کارایی نداره چون ساعتش با درآوردن باتری خواهد پرید ولی این قابلیت آپ دیت ساعت یا بروز آوری ساعت قابلیتی هستش که به اپراتور مربوطه و هم ایرانسل داره هم همراه اول Automatic time update هستش که باید On باشه

داره خودمونی میشه samsam444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، تو آخرین ورژن فریم ویر هنوز مشکل جی پی اسش واسه ایران حل نشده؟الان گوشی هایی که تو بازاره هنوز فعال نیست؟این 8 گیگ ها جدید اومده؟2 ماه پیش که من 16 رو گرفتم 8 گیگ نداشت! مشکلی نداره 8 گیگش؟
    Last edited by samsam444; 25-08-2010 at 11:59.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، تو آخرین ورژن فریم ویر هنوز مشکل جی پی اسش واسه ایران حل نشده؟الان گوشی هایی که تو بازاره هنوز فعال نیست؟این 8 گیگ ها جدید اومده؟2 ماه پیش که من 16 رو گرفتم 8 گیگ نداشت! مشکلی نداره 8 گیگش؟
    --------
    فعال نیست یعنی چی؟ دوست عزیز این حرفها را یه عده می زنن که بتونن از دیگران پول بگیرن و بگن که فعال کردن! در حالی که جی پی اس فعاله فقط نقشه لازم داره شما اگر می تونی آنلاین باشی از گوگل مپ استفاده کن دقیقترین محل را برات نشون می ده

داره خودمونی میشه samsam444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

--------
    فعال نیست یعنی چی؟ دوست عزیز این حرفها را یه عده می زنن که بتونن از دیگران پول بگیرن و بگن که فعال کردن! در حالی که جی پی اس فعاله فقط نقشه لازم داره شما اگر می تونی آنلاین باشی از گوگل مپ استفاده کن دقیقترین محل را برات نشون می ده
    نه منظورم تو خود تنظیماتشه که جای جی پی اسش فقط حالت بلوتوس داره و 2 ماه پیش تو همین جا بچه ها میگفتن به فریم ور مخصوص امارات ببرم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه منظورم تو خود تنظیماتشه که جای جی پی اسش فقط حالت بلوتوس داره و 2 ماه پیش تو همین جا بچه ها میگفتن به فریم ور مخصوص امارات ببرم.
    ------------
    مگه این گوشی جی پی اس داخلی نداره! چه ربطی به بلوتوث داره؟ وقتی مپ را اجرا می کنی آیکون ماهواره بالای گوشیت ظاهر نمی شه؟

داره خودمونی میشه ali_3001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با این x6 پیداکردم و اون اینکه زنگ هشدار رو تنظیم کردم وقتی وساعتی که من می خوام
    می رسه زنگ میزنه ولی هر کار میکنم غیر فعال نمیشه فقط وقتی کلید قرمز رو میزنم هشدار معوق میشه
    ولی متوقف نمیشه و بعد از چند دقیقه باز دوباره زنگ میزنه
    نکنه این مشکل هم مربوط به آبدیت فریمور میشه؟
    ممنون میشم کمکم کنین چون ماه رمضون سحر با زنگ گوشی بیدار میشم خیلی بهش نیاز دارم
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

------------
    مگه این گوشی جی پی اس داخلی نداره! چه ربطی به بلوتوث داره؟ وقتی مپ را اجرا می کنی آیکون ماهواره بالای گوشیت ظاهر نمی شه؟
    نه دوست من گوشی هایی که دوستان خریداری کرده بودند که بصورت قاچاقی وارد بازار شده بود مشکل نرم افزاری داشتند. که خیلی ها تو این فروم مطرح کرده بودند و معضلی شده بود. مشکلشون این بود که علی رغم وجود جی پی اس داخلی این گوشی که اگه بهترین نباشه جز بهترین های نوکیا تو جی پی اس شناخته شده بود تو منوی این گوشی ها عبارت integrated gps وجود نداشت و فقط بلوتوث جی پی اس وجود داشت اینم مشکل مربوط به پروداکت کد و فریم ویر مربوط به بعضی کشورها بود که با آپ دیت یا نهایتا در حالت بدترینش استفاده از فریم ویر کوک شده قابل بهره برداری بود و منظو ردوستمون این بود
    هیچ یک از گوشی های گارانتی اصلی ای نممشکل رو نداشتند یا اگه داشتند تک و توک بود هو من اصلا نشنیدم

در مورد 8 گیگ هیچ اطلاعی در دسترس ندارم آخه قیمتش خیلی گرونه 330 تومن بود در حالی که 16 گیگ هم 340 بود و الان 16 گیگ کشده بالا

11. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با این x6 پیداکردم و اون اینکه زنگ هشدار رو تنظیم کردم وقتی وساعتی که من می خوام
    می رسه زنگ میزنه ولی هر کار میکنم غیر فعال نمیشه فقط وقتی کلید قرمز رو میزنم هشدار معوق میشه
    ولی متوقف نمیشه و بعد از چند دقیقه باز دوباره زنگ میزنه
    نکنه این مشکل هم مربوط به آبدیت فریمور میشه؟
    ممنون میشم کمکم کنین چون ماه رمضون سحر با زنگ گوشی بیدار میشم خیلی بهش نیاز دارم
    با تشکر
    من کوک نکردم تا حالا ولی پیشنهاد می کنم تنظیمات مربوط به snooz رو غیر فعال یا چک کنید. اسنوز همان تعویقیه که تعیین می کنی بعد مثلا 10 یا 15 دقیقه دوباره زنگ بزنه تا اون زمان که خودت آف نکردی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •