فکر نکنم خود نوکیا بخواد مشتریاشو دو در کنه
من وقتی n73 داشتم از اخرین مقداری که ساپورت میکرد استفاده میکردم ولی سرعته گوشیم از دوستم که 512 رمش بود یه مقدار کمتر شده بود.
به نظرم 8 گیگ کافیه واسه این گوشی
فکر نکنم خود نوکیا بخواد مشتریاشو دو در کنه
من وقتی n73 داشتم از اخرین مقداری که ساپورت میکرد استفاده میکردم ولی سرعته گوشیم از دوستم که 512 رمش بود یه مقدار کمتر شده بود.
به نظرم 8 گیگ کافیه واسه این گوشی
دست شما درد نکنه دیگه، افغانی رو جا انداختی
راسش استفاده میکردم، حدود 5 ماه پیش
یه چندتا آهنگ از انریکه و لینکین پارک رو که گذاشتم قشنگ شناخت ، حتی آلبوم آرتی که فرستاد درست بود
ولی یادمه که چندتا آهنگ گذاشتم و اطلاعات غلط داد
با عقل هم جور در نمیاد که بتونه تمام آهنگهای موجود رو شناسایی کنه، فرض میگیریم که تمام آهنگهای به قول شما نشنالیتی رو در پایگاه خودش داشته باشه ، چجوری میتونه طی کمتر از 10 ثانیه اون تیکه آهنگ ما رو با تمام اونا مقایسه کنه؟
ببخشید قصد جسارت نداشتم.اهنگ هایی که ضبط می کنه رو با دیتابیسش فرکانسو این جور چیزاشو مقایسه میکنه بعد میگه ماله کیه.من ۹۹٪ اهنگ هایی که پخش کردم واسشو شناخت.به هر حال توصیه میشه حتما تو ۵۵۳۰ کسی داره بریزه چون خود نوکیا پیشنهادش کرده و جز دانلودیهاشه.
لینک این برنامه رو میدی دوست عزیز؟
این لینک اصلیشه با برنامه ی پیل .تر ی باید بری توش وگرنه اجازه نمی ده دانلود کنی چون ایران ت ...ح .....ر ***یمه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
اینم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبری از فرمور جدید نشده ورژن 33 رو میگم![]()
فکر نکم به این زودیا آپدیت جدید بیاد
راستی، یه جا خوندم که پایان سال 2011، نوکیا میخواد با یه آپدیت، اینترفیس جدیدی از سیمبیان رو ارائه کنه
جالب میشه
تا همین الانشم هم اندروید هم فریمور سی 6 برای 5530 اومده.کسی ریخته؟
من ویدیو هاشو دیدم سی 6 خیلی روش روون بود فریم ورش ولی اندروید بعضی جاها کند میشد رو 5530
آندروید رو که نه ولی c6 رو من تست کردم، آموزشش رو هم اینجا گذاشتم:
البته ورژن های جدید تر رو از فروم گروه pnht (ناشر) میتونین پیدا کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آندروید جایی به چشمم نخورده، چه جوریه؟ نرم افزار آندروید قبول میکنه یا بازم باید سیمبیان نصب کنیم ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه لینک میذاری؟ تشکر
Last edited by jb.NY; 22-03-2011 at 17:17.
آندروید 2.1 هستش روش میریزن
این ویدیو کارکردشه
اینم اموزش ریختنش رو گوشی هستش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مزایاوبدیاشم اینانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Good:
- NEW! Tap on the Top icon messenger black icon and it will go to Notifications Bar home screen.
- Icon 72x72 for Thumb size (without using stylus pen to operate).
(In this video is difficult to hold camera while playing the phone)
- Google search Widget actually going to Opera Mobile 10 beta.
- 5 Different home screen (1800x460 wallpaper).
- Nexus One Launcher Grid and Home icon.
- Add your shortcut on Home Screen or Launcher by enable the gdesk menu (Fav icon).
Bad:
- The weather widget not functional.
- The notes always goes to original.
- Double tap / single tap for click.
- The apps of gDesk has little bug (crashing when fast rotating).
فکر نکنم ولی بشه روش نرم افزاری ریخت.ولی من امتحانش نکردم.کسی امتحانش کرد یه بررسی برامون بزاره بگه چه جوریاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)