خدمت شما:
کاش گوشی منم زنده به گور نمیشد میتونستم امتحانش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خدمت شما:
کاش گوشی منم زنده به گور نمیشد میتونستم امتحانش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی با ویواز کار کردید؟؟؟؟؟؟محشره دیگه طرف جت نمی رین......![]()
سلام....2تا سوال داشتم...
وقتی با گوشی on..میشم....بعضی از سایت ها که راحت میام و میرم...اما بعضی هاشون صفحه سایت رو نصفه نشون میده...مثلا میخوام لوگین بشم....یوزر و پسورد رو مینویسم...اما کلید ورود رو نصفه نشون میده بعد نمیشه زدش....؟؟
سوال دوم.....توی سایت msn....قسمت ویدیو هاشو توی گوشی نمیتونم ببینم..مشکل چیه.....نشون میده که داره لود میشه...اما نمیتونه نشون بده..؟؟
بچه ها سلام کسی نمیدونه بلاخره این فریم ور جدید فارسی jb2 کی میاد رو نت دانلود کنیم 2 تا سایت داشت فروشی بود بعد اینکه من دیکشنری رو نصب میکنم ولی با این ارور JAva eror no memory available" l مواجه میشم رو اکثر برنامه ها این مشکلو دارم فریم ور خودم jpl4 هست و اینکه سیم کارتمو نمیشناسه شماره هارو رو گوشی سیو میکنم نمیشه رو سیم ریخت کمک کنید اگه فریم ور خوب سراغ دارید بگید اگه نه همین jb2 چه جوری تهیه کنم چون گارانتیم اصلی نیست این گارانتیم این فریم ور جدیدرو نداره
این ارور رو منم داشتم یه حرکتی زدم بعد گوشی هنگ کرد باتری رو درآوردم بعد کلی غش و ضعف برنامه کار کردولی با این ارور JAva eror no memory available" l مواجه میشبرنامه رو اول نصب میکنی بعد :
اول باید این کد رو بزنی :
*#5239870*#
بعد بری تو اینترنال اینو بزنی :
*#7092463*#
بعد بری تو قسمت storage یه همچین چیزهایی بعد java db رو آپدیت کنی پشت سرش application db رو آپدیت کنی .
نمیاد بالا......کدومو بگیرم؟؟؟![]()
اگه نمیاد میتونی تو گوگل سرچ کنی.(شرمنده لینک دیگه ای ندارم.)
فایل های Jar و Jad رو دانلود کن.
دشمنت شرمنده باشه.......![]()
این گوشی قطب نما داره ؟
تو Gsmarena نوشته Digital Compass !!!
-----
چون میخوام یکی دو روز دیگه این گوشیو بخرم اگه میشه بگین چه چیزایی باید همراه داشته باشه ؟
کیف اورجینالش همون که تو gsmarena عکسشو زده ( که خودش جای دکمه های گوشیو داره ) رو همراه گوشی میدن ؟
مموری همراه گوشی چقدره ؟
قیمتشم بی گارانتی و با گارانتی لطف کنید ممنون.
Last edited by -reza-; 23-08-2010 at 04:32.
ای بابا کسی نیست جواب مارو بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)