این که میگی رو کمترین تنظیمات جی تی ای رو بازی کردی یعنی کیفیتش خیلی ضایست ؟ جی تی ای از معدود بازیاییه که من دوس دارم واسه همین خیلی مهمه واسم
این که میگی رو کمترین تنظیمات جی تی ای رو بازی کردی یعنی کیفیتش خیلی ضایست ؟ جی تی ای از معدود بازیاییه که من دوس دارم واسه همین خیلی مهمه واسم
رفقا راسته که میگن5738zg جدید کیفیت ضبط میکروفونش پایینه؟
راستی کیفیت ال سی دیش در چه حدیه؟؟کنتراست و نورش؟آیا از lenovo g550 بهتره یا بدتره؟
لطفا کسانی که میتونن کمک کنن چون میخوام بخرم ولی کیفیت صفحه برام مهمه![]()
دوستانی كه قصد خرید مدل زد رو دارن یك نگاه هم به این كنند:
یك كیس خوب از شركت كامپك با قیمت 550 تومن
به نظر من از جهاتی به مدل 5738 زد سرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
من فردا میخام یه 5738g بخرم. ولی از نظر مرقوبیت قطعات خیلی میترسم!
منظورم کیفیته... مثلا بد از یه مدتی یهو LCD رنگش تغییر نکنه! یا خرابی قطعه و...!!!!!!!!!
اگر یکی کمکم کنه ممنون میشم...
---------------------------------------------------
زندگی همچون شنا کردن در اقیانوسی مواج و متلاطم است برای رسیدن به جزیره مقصود، پس باید شناگری ماهر بود و با اعتماد به نفس هرچه تمامتر موجهای سهمگین را پشت سر گذاشت...
راستی من 2 برند دیگرم مد نظر داشتم DELL 1520 و ASUS K40IN
نظرتون در مورد این دو مدل با ASER 5738g چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم بهتره؟؟؟
گیج شدمممممممممممممممممممممم.. .
برای چه کاری میخوای؟
اگه اینطور که میگین باشه عالیه.
من خودم یه لپ تاپ Sony VAIO FW590FYBدارم اما یه دسته دوم می خوام بگیرم واسه محل کارم کار زیادی باهاش ندارم این قطعات خوبه به نظر شما دسته دومش چنده پیدا میشه ؟
اگه اینطور که میگین باشه عالیه.
من خودم یه لپ تاپ Sony VAIO FW590FYBدارم اما یه دسته دوم می خوام بگیرم واسه محل کارم کار زیادی باهاش ندارم این قطعات خوبه به نظر شما دسته دومش چنده پیدا میشه ؟
سلام بروبچ:
این لپ تاپهایه acer از نظر confing چجوریاست؟
Last edited by shab_2008; 08-01-2010 at 13:00.
من acer aspire 5738zg دارم ازش راضیم . قیمتش هم مناسبه
سون روش نصب کردم حرف نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)