-جالب شد
-خوب تفاوت انچناين نميكنه شما 470 رو بگيرين قيمت معقولي داره تقريبا
با توجه به قيمت گزينه بدي نيست
-جالب شد
-خوب تفاوت انچناين نميكنه شما 470 رو بگيرين قيمت معقولي داره تقريبا
با توجه به قيمت گزينه بدي نيست
-سلام عزيز دقيقا خاطرم نيست ولي توي picture گزينه اي مربوط به dynamic contrast وجود داره كه در صورت روشن بودن اينكار رو انجام ميده
سلام
لطفا توضیحی در مورد ( اسکن تصویر) و (قابلیت انطباق تصویر) بگین که اصلا کاربردش چیه و چه تفاوتی با یکدیگر دارند وبه چه میزان در کیفیت تصویر تاثیرگذار هستند؟
ممنون
مهدي جان تا جايي كه ميدونم قابليت انطباق تصوير در واقع همون تطابق بين hdtv و هر وسيله اي كه باهاش دارين فايلي رو اجرا ميكنيد هست
اكثر فيلمها با نرخ 24 فريم در ثانيه ركورد ميشن كه توي hdtv ها ما نرخ استاندارد 25.50 و يا 30.60 روداريم كه اولي مربوط به pal ميشه ودومي مربوط به ntsc
-خوب وقتي تفاوت داره توي اين نرخ ها و زمانها اگه 24 فريم دستگاه رو به فريمهاي hdtv بديم چون هم اندازه نيستند وكم دارند تصوير دوگانه اي ميبينيم چون زمان بنديها متفاوت هستند
-و نياز به يك انطباق زمان بندي و تصوير دارند كه در برندهاي مختلف متفاوت هستند :
-در مورد اسكن تصوير كه معمولا progressive يا در اصطلاح افزاينده رو ميگنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم به زبان ساده يعني hdtv تمامي خطوط تصوير اصلي رو اسكن ميكنه و چيزي از اونها به قول معروف جا نميمونه وشما تصوير خيلي بهتري رو دارين
چه دلايلي؟ بنده نميگم ال سي دي بده. ميگم در مقايسه ال سي دي و پلاسما، حتما پلاسما برنده است. توي سايت هاي خارجي مثل techradar فقط در مورد اين بحث ميشه كه براي ديدن 3d چي بهتره. چون ميكن در 2d قطعا پلاسما بهتره
آپ اسكيلينگ كدوم تلوزيون بده؟ اصلا چج.ري تست كردي كه ميگي بده؟
اين يه چيز بديهيه كه اگر يه تلوزيوني خيلي بزرگ باشه تصاوير بي كيفيت رو قتي ميخواد بزرگ كنه همونجوري بي كيفيت بزرگ مي كنه. يعني معجزه نميكنه. ولي تنها چيزي كه كمي اين مشكل رو پوشش ميده فركانس و زمان پاسخ گويي تلوزيون هست. فركانس و RT پلاسما از ال سي دي و ال اي دي خيلي بهتره (اينو كه حتما قبول داريد) و اين يكي از دلايلي هست كه پلاسما كيفيت تصويرش از هر نظر بهتر از ال سي دي و ال اي ديه
به طور كل تو اين كه كيفيت پلاسما خيلي بهتره شك نكن. ولي مال بابام كه نيست خودمو بكشم شما خريد خوب كني. نهايتا هرچي سليقت هست و از تصويرش لذت ميبري بگير. شايد شما رنگ هاي جيغ ال اي دي را بيشتر بپسندي و ترجيح بدي تلوزيونت خيلي باريك باشه به جاي اينكه كيفيتش بهتر باشه.
همش نظر خودته
دوستاني كه زبانشوت خوب نيست بهشون پيشنهاد ميكنم سايت zoomit.ir را مطالعه كنند. مطالب خوب و بسيار مفيدي در مورد تلوزيون ها نوشته
Last edited by ساسان مهاجم; 20-09-2010 at 08:12.
مرسی استاد گلم
1)) به نظر شما صرف نظر از بحث پولی ،من استفاده ام بیشتر وب گردی با لپتاپ و بازی کردن با xbox هستش
مدل 2261v ال جی که یه مانیتور هست و فول اچ دی و 22 اینچ هست رو پیشنهاد میدید یا اینکه یه lcd tv 32 سری 660 ؟؟
2)) اینکه پورت usb مدل 32lcd660 میتونه جایگزین western digital hd player باشه و تمام فرمت های full hd رو با زیر نویس پخش کنه ؟؟
3)) من بیشتر گیرم رویه سایز ال سی دی هستش ،میترسم 32 بخرم بعدا چشمم اذیت بشه وقتی جلوش بشینم و بازی کنم یا لپتاپ بهش وصل میکنم شما سایز 32 رو واسه این کارها بزرگ نمیدونید؟؟
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
-لطف داري عزيز همشاگردي هستيم
-من خودم قبلا 22 داشتم وچون واقعا بيشتر فيلمهايي كه hd هست رو ميديم به نظرم كوچيم بود سايز ولذت نميبردم و32 گرفتم براي مونيتور اوائل شديدا احساس ميكني بزرگه ولي بعد مدتي كاملا طبيعي ميشه
-چون براي مونيتور استفاده ميشه ونزديك هست ميتوني تنظيمات برايتنس رو كم كني كه چشمات ر واذيت نكنه كاري كه من ميكنم وبراي تماشاي فيلم خوب قاعدتا لذت بخش خواهد و ميتوني از هر جاي اتاق راحت ببيني و تنظيمات رو به حالت عادي برگردوني
-در مورئ ld660 دوستان ميفرمايند فرمتهاي زيادي رو پخش ميكنه من نميدونم رنجش چطوره اگه مشابه usb سام باشه كه با يك wd كاملا رقابت ميكنه وشما رو بي نياز از هزينه اضافي
-در مورد اينچ هم خوب سليقه اي هست بازم من 32 رو ميپسندم
بازم شرمندمون کردی عزیزم
پس میرم مدل 32LCD660 رو سفارش بدم بیارن واسم
فقط یک نکته میمونه اونم اینکه پخش کننده LED و LCD های مدل جدید ال جی که فرقی از لحاظ ساپورت فرمت ها با هم ندارن ؟؟؟چون شما توی کامنت قبلی مدل LD660 رو ذکر کردید که منو به شک انداخته
![]()
-خواهش ميكنم
-توي سري 660 كه دوستان زيادي هم اينا دارند مشكلي از نظر ساپورت نيست گويا mkv وفرمت هاي رايج ديگه رو اجرا ميكنه
من قصد خرید یه تلویزیون برای خونمون دارم.
حد اقل 55 اینچ باشه و هرتز بالایی هم داشته باشه.
1- مدل "46 EX5 سونی led هست یا lcd؟
2- از مدل EX500 جدیدتره؟
3- این داستان ها و امکاناتی که در مورد سه بعدی الآن باب شده ارزش داره؟ یعنی می ارزه یکی از فاکتور های خرید رو سه بعدی قرار بدیم یا چیز بیخودیه؟
4- شما چی پیشنهاد میکنید؟ (قیمت اهمیتی نداره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)