منم قبلآ گفتم که رقابت بین این دوتا به نفع ماست... و نخواستم دعوایی راه بندازم!!
منم قبلآ گفتم که رقابت بین این دوتا به نفع ماست... و نخواستم دعوایی راه بندازم!!
آقا دمت گرم خداییش هی نمیخوایم چیزی بگیم ولش کن بیخیال واقعا درود به کونامی![]()
هنوز که ساخت بازی تموم نشده و صد در صد انیمشن های جدی میریزن توش مهم اینه که بازی بااین پیشرفت عجیبی که داشته واقعا امسال که خود من از دوباره به طرف این بازی میرم و لی سال دیگه FIFA به مشکل برمیخوره مهم اینه که PES استارتش رو زد
ما که توی خبرها خوندیم کسانی که بازی رو تست کردن از گیم پلی بازی خیلی راضی بودن
حالا چطوریه که یک سری از دوستان میگن انیمیشن ها خوب نیست؟!
این رو هم فراموش نکنین که بازی هنوز کامل نشده
زياد تند نرو دوست عزيز احترام خودت رو نگهدار....
حق با شماست منم با شما موافقم کونامی توی این بخش یک کم حال گیری کرد .من خودم به شخصه انتظار چیزی فراتر از اینو داشتم .اینجوری تصور میکردم که کلا یک گیم پلی جدید خواهیم دید اما متاسفانه شاید از 1000 تا حرکتی که برای بازیکنا تعریف شده باشه 900 تاش همون حرکات نسخه قبلی بازیه .شایدم توقع ما بالاست و برای سال اولی که کونامی موشن کپچرو به بازی اضافه کرده خوب باشه در این مورد باید اهل فن نظر بدن .
هرچند که باید اینو هم در نظر داشته باشیم که هنوز بازی تکمیل نشده و انیمیشن های جدید به بازی اضافه خواهد شد .
بهزاد جان همه قبول دارن انیمیشن ها خوب ساخته شده اما میگن تعدادش خیلی کمه .
حالا خوبه من توی صفحه ی قبل به Elendil1 همينايی كه شما گفتيد رو بهش گفته بودم !!
الان این دوستان دارن میگن گیم پلی بدتر شده هیچ تغییری با نسخه قبل نداشته
یکی میگه بازی خیلی کنده یکی دیگه میگه بازی هنوز سریعه!
در کل ما که نتونستیم بفهمیم بالاخره ما نفهمیدیم بازی کند شده یا سریع دشه؟!
با سلام من با بدبختی یکی از بهترین کیفت دار ها رو دارم میبینم
به صورت تیکه تیکه به صورت هیچ تعصبی هر چی رو که دیدم براتون میذارم
بازی بین تیم های لیورپول و بارسلونا هستش بازیکن ها رو تو تونل داره نشون میده که میخوان برن تو زمین گرافیک بازی چه از لحاظ بافت های دیوار کاشی لباس بازیکنان نور پردازی و حرکات بازیکن ها در این بخش بی نظیر هستش بعد نشون میده که بازیکن ها داخل ورزشگاه میشنواقعا تا اینجا حرف نداره چرا بازی اینجوری شده بقیه رو تو پست بعدی میگم منتظرم تا بارگذاری کامل بشه لعنت به این ا.............
Last edited by romell; 19-08-2009 at 19:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)