موقع خرید به چی توجه کنم؟سرم کلاه نره اونم به این گرونی!
موقع خرید به چی توجه کنم؟سرم کلاه نره اونم به این گرونی!
مهم ترین چیزی که باید توجه کنی پلمپ بودن کامل دستگاه و کارتونش هست..... و اگر بدون گارانتی هست تست هم بکنی خوبه
اگه با گارنتی میخوای از فروشنده های معتبر بگیر اول نقش و بعد الماس، دیگه خیالت راحته (البته خودت هم حواست جمع باشه و به هیچ حرفی و تعریفی موقع خرید بدون دلیل اعتماد نکن)
من خودم بدون گارانتی گرفتم که خریدش زمان بیشتری برد.
با سلام
دوستان به نظر من محصولات اپل رو هم باید با گارانتی خرید چرا ؟
چون من تجربه اش رو داشتم یک مک بوک پرو 374 خریدم و بعد از چند روز کار صداش قطع شد . فرستادم گارانتی مشخص شد که مادربردش مشکل داره خوب حالا اگه گارانتی نداشت من باید چطور این رو تعمیر می کردم هرچند که خود شرکت هم هر کاری کرد نتونست تعمیرش کنه ومجبور شد یدونه دیگه نو بده
حالا دوستان خودشون می تونن قضاوت کنن قیمت بیشتر و یا ریسک بالاتر
البته به شرکت گارانتی کننده هم باید معتبر باشه که موقع نیاز بهانه درنیاره
با تشکر
مرسی از همگی
ان شا الله از نقش میخرم عکساشم براتون میزارم
ببخشید بازم سوال: برای نصب ویندوز خودم میتونم نصب کنم یا بگم همونجا برام نصب کنه؟
بعد از نصب ویندوز در قسمت بوت میتونم بین مک یا ویندوز انتخاب کنم یا باید وارد مک بشم و مثل vmvare به صورت مجازی وارد ویندوز شم؟
راستی لوازم جانبی چی براش بخرم؟فعلا فقط رابط وی جی ای یا اچ دی ام آی رو در نظر دارم.
Last edited by mahdi-001; 01-07-2011 at 01:14.
مثلا چه حرفی؟
یه سوال دیگه: با بلوتوث مک بوک پرو میشه فایل ارسال و دریافت کرد؟یا مثل آیفون باید از نرم افزار استفاده کنم؟
ببخشید خیلی سوال میکنم :43:
کجا میتونم یه آموزش در مورد مکینتش پیدا کنم لطفا آدرس سایت بدین.
یه سوال دیگه بدنه لپتاب بعد یه مدت تغییر رنگ نمیده؟چون جنس بدنه از آلومینیومه و فکر کنم کمی کدر بشه؟!
Last edited by mahdi-001; 01-07-2011 at 01:53.
بهتره خودت انجام بدی چون معمولا ۵۰-۶۰ تومن واسه این کار ساده ازت می گیرن
اموزش نصب ویندوز تو سایت هست. اینم لینکش
سوالاتت هم می تونی توی سایت -------- یا هر سایت دیگه بپرسی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه رنگ هم من که تا حالا چیزی ندیدم شاید به اب و هوای محل زندگیت بستگی داشته باشه چون من یه بار اثر اب و هوا رو روی بدنه یه لپتاپ سونی دیدم!!
خیالت از بولوتوث هم راحت باشه من که تا حالا ندیدم با بولوتوث هیچ دستگاه دیگه ای مشکل داشته باشه.
خودم الان این پست رو با استفاده از اینترنت GPRS گوشی سونی اریکسون w810 که از طریق بولوتوث فرستادم روی
مک بوک پروم دارم می نویسم.
اگه ویندوز رو با بوت کمپ نصب کنید همون اول با استفاده از کلید های میانبر بوت نوع سیستم عاملی رو کی می خواین باهاش بالا بیاین انتخاب می کنید.
لوازم جانبی هم هر چی دوست داشتی می تونی بگیری مثل مجیک ماوس یا ماوتی موس اپل یا .....
Last edited by arash59b; 01-07-2011 at 09:45.
توی لینکی که معرفی کردی نوشته بود تو محیط ویندوز از کلیک راست خبری نیست!درسته؟یعنی کلیک راست ندارم؟
تو ویندوز باید اول تمام درایورهاشو نصب کنی بعد بری راست کلیک ترک پدشو فعال کنی
اما اگه موس جدا وصل کنی همیشه راست کلیک هم داری
استارت اپ واسه من یه نوار میاد و ۴-۳ دقیقه طول میکشه ، با اونیکس رفتم و این اخطار رو داد :
حالا من این Mac OS X Install disc رو از کجا گیر بیارم چون گمش کردم پارسال !To repair your startup-disk, start up from your Mac OS X Install disc, then choose Utilities > Disk Utility...
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)