نیازی به ایمیج نیست کپی کنی رو هارد میخونه
نیازی به ایمیج نیست کپی کنی رو هارد میخونه
ممنون از پاسخ دوستان عزیز.
یک سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جواب بدید.
همراه دستگاه کابل توی جعبه هست؟ اگر بله چه نوع کابلی؟ آیا باید کابل HDMI یا نوع دیگه کابل جداگانه خریداری کنم؟
یعنی اینطور نباشه که 50 تومن هم به خاطر کابل پیاده شیم.
کابل نداره.ولی لازم نیست کابل ۵۰ تومنی بگیری.کابل های خیلی ارزونتر هم همون کارو انجام میدن.
آقا این اپدیت جدید مشکل نداره؟
تو رو خدا طریقه شبکه کردن این دستگاه با کامپیوتر را توضیح بدید یعنی بعد از وصل کابل lan چکار باید کرد ؟؟
میدونم شاید در پست های قبل گفته باشید ولی پیدا کردنش کاره حضرت نوح است
در ضمن آیا کیفیت کابل هم تاثیر داره در نشوت دادن فایل ها
من این دستگاه رو در حال حاضر ندارم ، ولی شما باید بعد از وصل کردن کابل شبکه به WD Tv Live و کامپیوترتون
اگه تنظیمات شبکه شما روی اتوماتیک باشه خودش Ip رو Set می کنه . وصل میشه به دستگاه تون .
فقط شما باید فایل ها و فولدر هایی رو که میخواهید رو Share می کنید .
برای این کار هم روی فایل یا فولدر مورد نظر تون راست کلیک می کنید و از گزینه Sharing And Security , و بعد از اون هم گزینه Share This Filder زو انتخاب می کنید در کادر هم می توانید نام دلخواهتون رو بنویسید تا در شبکه نشان داده شود . در آخر هم OK میکنید .
حالا برای دسترسی به فایلها در WD وارد منو می شوید و گزینه ویدئو رو انتخاب می کنید بعد از اون هم Network Shares بعد لیست دستگاههای شبکه شده رو می بینید . با انتخاب کردن کامپیوتر تون می تونید فایل ها و فولدر هاتون رو ببینید . ( البته ممکنه که User Name , Password ازتون بخواد که وارد می کنید )
---
در مورد کیفیت کابل هم باید بگم که بله بی تاثیر نیست . البته این تفاوت رو در کارهای خیلی حرفه ای حساب می کنیم و گرنه اینکه شما یه کابل 100 هزار تومانی رو با این دستگاه و یه LCD سری 5 سامسونگ ( مثلا ) وصل کنید . با یه کابل معمولی تفاوتی رو نمی بینید . ( البته روی بعضی از کابل های ارزون قیمت یه سری از خصوصیات فعال نمی شوند . البته من روی این دستگاه تست نکردم )
در کل کابل های گگرون قیمت به خاطر پهنای باند بالاتر و قابلیت ضد نویز بودن برای کارهای حرفه ای استفاده میشه . برای مصارف خانگی همین کابلهای معمولی 10-20 هزار تومانی توصیه میشه ، و شما تفاوت فاحشی رو نمی بینید .
مطمئنا در بین دوستان کسی هارد مشابه هارد من داره....لطفا راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ورژن اچ دي پلير من ١.٠٣ هست .gen1 .ایا راهی هست که باهاش فیلم با فورمت mkv ببینم؟
ممنون
مشکلی نداره.مال منم نسل ۱ هست و MKV رو بدون مشکل پخش میکنه.البته به فرمت ربطی نداره و باید ببینین که Codec فایل چی هست.
برای کدک میتونین از نرم افزار mediainfo استفاده کنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست من
اما Codec باید چی باشه؟تا پخش بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)