نه دیگه انقدر هم نه.
ببین ان82 290 بود من فروختم 200 به مغازه دار.
الن ان86 شده 390 نوش.
نه دیگه انقدر هم نه.
ببین ان82 290 بود من فروختم 200 به مغازه دار.
الن ان86 شده 390 نوش.
اب از سرمون گذشته این حرفو نزن...... میسوزم
سرچ کردم
امودم توی این جا ببینم جواب می گیرم یا نه
مدیر سایت یه تاپیک ایجاد کردم بست گفت برو تئ کلوب N86
ورژن چنده؟دوستان میخوام گوشیمو بفروشم !
چند بفروشم خوبه؟
1 ماه کار کرده ،خیلی تمیزه
فقط 2 ساعت مکالمه داشته چون سیم کارت ایرانسل روش بوده
چند بفروشمش خوبه؟خطو خش هم به هیچ وجه نداره نه رو قاب نه روی ال سی دی
چه رنگيه؟
اگه سفيده شايد بتونم مشتريشو برات پيدا كنم.
با سلام
میخاستم بدونم این گوشی واقعا pdf نمیخونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان برا شما هم پیش اومده که یه عکسی رو به عنوان والپیپر انتخاب کنین ولی بعد یه بار خاموش روشن کردن عکس بره و دیگه والپیپر ساده جاش اومده باشه
چرا ميخونه فقط تو ورژن اوليه بود كه نميخوند
فقط يكي دو بار.ديگه به اين باگ هاي كوچيك عادت كرديم.مثلا بعضي وقتا خودكار گوشي ميره رو تم فابريك![]()
آره گوشی من هم همین جوری شد رفت رو تم قبلی این گوشی تم های Fp2 روش نصب می شه دیگه درسته ؟؟
من چند تا بازی شتاب سنج دار گرفتم ولی کار نمی کنه تو گوشیم کسی بازی داره که سازگار باشه n86
من گوشیم -- نیست و برنامه ها رو -- می کنم و بعد نصب می کنم آیا روشی که در سایت هست برای -- گوشی باعث می شه که برنامه ها از بین بره من 320 برنامه و بازی رو گوشیم دارم و اصلا مشکلی پیش نیومده واسم
شرمنده شما 320 برنامه رو نصب كردين؟اگر اين كارو كرده باشين ديگه پوشه برنامه هاتون وا نميشه
براي نصب برنامه rocknscrool تو ان 86 شما بايد نرم افزار رو تو حافظه گوشي نصب كنين.بازي هم بازي marble maze و بازيه resco buble خوب روش كار ميكنه و من مشكلي ندارم.(جفتشون با شتاب سنج كار ميكنن)
برنامه هاي ديگه هم بعضي هاشون يا با گوشي سازگار نيستن يا بايد ساين بشن (يعني با هك نميشه كار كنن و حتما بايد ساين بشه)
بازي هاي با دوربين هم چيز خوبي هستن حتما تست كن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)