دوستان آخرین قیمت 8 گیگ با گارانتی معتبر پارس مایکروتل چنده؟ کسی میتونه به من بگه...
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
دوستان آخرین قیمت 8 گیگ با گارانتی معتبر پارس مایکروتل چنده؟ کسی میتونه به من بگه...
ممنون ، درست شد . کاشکی در حالت فول اسکرین هم می شود از این روش استفاده کرد .
من
وشی قبلیم I900 بود و با برگردوندن گوشی سایلنت میشد.اینم فکر کنم این امکان رو داره .
چه جوری فعالش کنم ؟
سلام بچه ها همین الان دوستم از دبی زنگ زد 16 گیگ پیدا کرده ...میگه به پول ما با هزینه پستش ....630 ..... بگیرم یا بالاست به نظر شما؟؟؟ تو رو به خدا جواب بدید؟؟؟؟؟؟ یا واسم مایکروتل بیاره از اینجا بگیرم؟؟؟؟؟
1- ساختار OLED TV با ساختار صفحه نمایشای OLED که برای که برای موبایل میزنن زمین تا آسمون فرق داره. تا اونجایی که الان یه مانیتور 11اینچی oled قیمتش 2000دلاره.ه ببین ! oled تقریبا تکنولوژی led هستش که رو موبایل گذاشته شده
حالا ممکنه اسمش oled یا amoled نباشه ! ولی led هستش که رو tv به قول خودتون همین تکنولوژی استفاده شده ... مدل هم زیاد داره اصلا یک سر به تبلیغات سامسونگ بزنی داره هر روز میگه جدیدترین ال ای دی ها فکر کنم b6000 ال ای دی هستش یا b 7000
2- اونی که شما میگی بهش میگن backlight led نه oled. که اینم یکی از روشهای گول زدن سامسونگه. تا اونجائی که دولت انگلستان سامسونگ رو مجبور کرده اسم این tvهارو عوض کنه که مردم اشتباه نکنن. شما دیگه گول نخورید.
پس اصلا این 2تارو با هم مقایسه نکنید.
باشه بابا. والا الان اکثر وسایل چه کنسول بازی چه لپتاپ چه گوشی dlna دارن. نمیدونم چرا تا حالا کسی نگفته بود اینارو. فکر می کنید راحته انتقال صوت و تصویر اونم با کیفیت HD؟ اصلا میدونی چه حجمی از اطلاعات رو باید انتقال بده؟ اونم در ثانیه. یه خورده فکر کنیدپاناسونیک و ... نداره که این تکنولوژی هست که همه شرکتها TV ساز دارن ازش استفاده میکنند.
الان ال جی هم TV تو بازار داره که DLNA رو ساپورت میکنه.
الان چون I8910 هم DLNA داره میتونه فیلمهای با کیفیت HD رو به TV که DLNA داره شیر کنه.
Last edited by SAEED_BARCELONA; 17-09-2009 at 13:13.
وقتی ال سی دی بعد از تلویزیون های معمولی امد رو موبایل هم از همون ال سی دی استفاده کردن و تکنولوژیش مثل همون ال سی دی ها بود حالا منظورت اینه که این led ها پیکسلاش نور تولید نمیکنه؟ ! اگه نور تولید کنه که میشه همین تکنولوژی که در موبایلشم هس اگه نه نیاز به نور پشت صفحه داشته باشه که میشه همون ال سی دی دیگه !![]()
نمایندگی اصلی کجا میشه ؟
کلی مغازه تو علاءالدین هم جز نمایندگی هاش معرفی کرده ، اونا همه یه قیمت میدن یا هر کی هر کیه؟
والا تهرانو نمیدونم مشهد کلا 2تا نمایندگی اصلی داره با اینکه یک سوم تهران جمعیت داره ... حالا اونجا 50 تا نمایندگی فکر نمیکنم داشته باشه حداقل اصلی ... ممکنه مثل این تعمیرگاههای ماشین که هر کی حال کرده رفته یک تابلو با یک مجوز از ایران خودرو گرفته خودشو نمایندگی اعلام میکنه ! ... منظورم اون جاهاییه که خودشون به صورت مستقیم از کره وارد میکنن که خود سامسونگ تاسیسشون کرده ... اگه اونا نداشتن برید از همین نمایندگیهای فرعی بگیرید![]()
آقا طریقه ساختنش با هم فرق میکنه. این نیست که فقط اندارش کوچیک شده. اینو من نمیگم کسائی که ساختنش میگن. وگر نه من عادت ندارم حرف بی پایه و اساس بزنم. وگر نه از خدامه OLED TV هم هزینه ساختش مثل OLED هایی بشه که برا موبایل میزنن.وقتی ال سی دی بعد از تلویزیون های معمولی امد رو موبایل هم از همون ال سی دی استفاده کردن و تکنولوژیش مثل همون ال سی دی ها بود حالا منظورت اینه که این led ها پیکسلاش نور تولید نمیکنه؟ ! اگه نور تولید کنه که میشه همین تکنولوژی که در موبایلشم هس اگه نه نیاز به نور پشت صفحه داشته باشه که میشه همون ال سی دی دیگه
خوب معلومه که با هم فرق میکنه .. این amoled و اون led فرق میکنه .. منظورم از تکنولوژی ساخت اون تفاوت ها نیس بلکه مهم اون پیکسلیه که نور تولید میکنه ... ایا این led نور تولید میکنه یا مثل ال سی دی نیاز به نور پشت داره ؟ لطفا همینو بگید ؟
کارائیشون و خصوصیاتشون یکیه ولی طرز ساختش یکی نیست
من کلا منظورم از اون پست این بود که سامسونگ OLED TV نداره.
اینایی هم که زده LED TV گفتم backlight LED هستن یعنی به جای لامپ فلورسنت برای نور پشت از LED استفاده میکنه. همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)