تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 174 از 352 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان آخرین قیمت 8 گیگ با گارانتی معتبر پارس مایکروتل چنده؟ کسی میتونه به من بگه...

داره خودمونی میشه sokote-marg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب شما سمت چپ قسمت پایین تنظیماتش برین حالت Default view یا Tunmbnail view رو انتخاب کنین و عکس رو از حالت FULL VIEW خارج کن.که مشکلت حل میشه.
    ممنون ، درست شد . کاشکی در حالت فول اسکرین هم می شود از این روش استفاده کرد .
    من
    وشی قبلیم I900 بود و با برگردوندن گوشی سایلنت میشد.اینم فکر کنم این امکان رو داره .
    چه جوری فعالش کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض کمک برای خرید....

سلام بچه ها همین الان دوستم از دبی زنگ زد 16 گیگ پیدا کرده ...میگه به پول ما با هزینه پستش ....630 ..... بگیرم یا بالاست به نظر شما؟؟؟ تو رو به خدا جواب بدید؟؟؟؟؟؟ یا واسم مایکروتل بیاره از اینجا بگیرم؟؟؟؟؟

4. این کاربر از ali6803 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ه ببین ! oled تقریبا تکنولوژی led هستش که رو موبایل گذاشته شده

حالا ممکنه اسمش oled یا amoled نباشه ! ولی led هستش که رو tv به قول خودتون همین تکنولوژی استفاده شده ... مدل هم زیاد داره اصلا یک سر به تبلیغات سامسونگ بزنی داره هر روز میگه جدیدترین ال ای دی ها فکر کنم b6000 ال ای دی هستش یا b 7000
    1- ساختار OLED TV با ساختار صفحه نمایشای OLED که برای که برای موبایل میزنن زمین تا آسمون فرق داره. تا اونجایی که الان یه مانیتور 11اینچی oled قیمتش 2000دلاره.
    2- اونی که شما میگی بهش میگن backlight led نه oled. که اینم یکی از روشهای گول زدن سامسونگه. تا اونجائی که دولت انگلستان سامسونگ رو مجبور کرده اسم این tvهارو عوض کنه که مردم اشتباه نکنن. شما دیگه گول نخورید.
    پس اصلا این 2تارو با هم مقایسه نکنید.
    پاناسونیک و ... نداره که این تکنولوژی هست که همه شرکتها TV ساز دارن ازش استفاده میکنند.
    الان ال جی هم TV تو بازار داره که DLNA رو ساپورت میکنه.
    الان چون I8910 هم DLNA داره میتونه فیلمهای با کیفیت HD رو به TV که DLNA داره شیر کنه.
    باشه بابا. والا الان اکثر وسایل چه کنسول بازی چه لپتاپ چه گوشی dlna دارن. نمیدونم چرا تا حالا کسی نگفته بود اینارو. فکر می کنید راحته انتقال صوت و تصویر اونم با کیفیت HD؟ اصلا میدونی چه حجمی از اطلاعات رو باید انتقال بده؟ اونم در ثانیه. یه خورده فکر کنید
    Last edited by SAEED_BARCELONA; 17-09-2009 at 13:13.

6. 3 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1- ساختار OLED TV با ساختار صفحه نمایشای OLED که برای که برای موبایل میزنن زمین تا آسمون فرق داره. تا اونجایی که الان یه مانیتور 11اینچی oled قیمتش 2000دلاره.
    2- اونی که شما میگی بهش میگن backlight led نه oled. که اینم یکی از روشهای گول زدن سامسونگه. تا اونجائی که دولت انگلستان سامسونگ رو مجبور کرده اسم این tvهارو عوض کنه که مردم اشتباه نکنن. شما دیگه گول نخورید.
    پس اصلا این 2تارو با هم مقایسه نکنید.

وقتی ال سی دی بعد از تلویزیون های معمولی امد رو موبایل هم از همون ال سی دی استفاده کردن و تکنولوژیش مثل همون ال سی دی ها بود حالا منظورت اینه که این led ها پیکسلاش نور تولید نمیکنه؟ ! اگه نور تولید کنه که میشه همین تکنولوژی که در موبایلشم هس اگه نه نیاز به نور پشت صفحه داشته باشه که میشه همون ال سی دی دیگه !

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اگه میتونی از خود نمایندگی بگیر که میشه (پارس کوچیک بعلاوه ماکروتل) ... بهترین جا همونجاست چون معمولا تا میارن تموم میکنن و دوباره سفارش میدن اگه نبود از علائدین بگیر
    نمایندگی اصلی کجا میشه ؟
    کلی مغازه تو علاءالدین هم جز نمایندگی هاش معرفی کرده ، اونا همه یه قیمت میدن یا هر کی هر کیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمایندگی اصلی کجا میشه ؟
    کلی مغازه تو علاءالدین هم جز نمایندگی هاش معرفی کرده ، اونا همه یه قیمت میدن یا هر کی هر کیه؟

والا تهرانو نمیدونم مشهد کلا 2تا نمایندگی اصلی داره با اینکه یک سوم تهران جمعیت داره ... حالا اونجا 50 تا نمایندگی فکر نمیکنم داشته باشه حداقل اصلی ... ممکنه مثل این تعمیرگاههای ماشین که هر کی حال کرده رفته یک تابلو با یک مجوز از ایران خودرو گرفته خودشو نمایندگی اعلام میکنه ! ... منظورم اون جاهاییه که خودشون به صورت مستقیم از کره وارد میکنن که خود سامسونگ تاسیسشون کرده ... اگه اونا نداشتن برید از همین نمایندگیهای فرعی بگیرید

10. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

وقتی ال سی دی بعد از تلویزیون های معمولی امد رو موبایل هم از همون ال سی دی استفاده کردن و تکنولوژیش مثل همون ال سی دی ها بود حالا منظورت اینه که این led ها پیکسلاش نور تولید نمیکنه؟ ! اگه نور تولید کنه که میشه همین تکنولوژی که در موبایلشم هس اگه نه نیاز به نور پشت صفحه داشته باشه که میشه همون ال سی دی دیگه
    آقا طریقه ساختنش با هم فرق میکنه. این نیست که فقط اندارش کوچیک شده. اینو من نمیگم کسائی که ساختنش میگن. وگر نه من عادت ندارم حرف بی پایه و اساس بزنم. وگر نه از خدامه OLED TV هم هزینه ساختش مثل OLED هایی بشه که برا موبایل میزنن.

12. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا طریقه ساختنش با هم فرق میکنه. این نیست که فقط اندارش کوچیک شده. اینو من نمیگم کسائی که ساختنش میگن. وگر نه من عادت ندارم حرف بی پایه و اساس بزنم. وگر نه از خدامه OLED TV هم هزینه ساختش مثل OLED هایی بشه که برا موبایل میزنن.

خوب معلومه که با هم فرق میکنه .. این amoled و اون led فرق میکنه .. منظورم از تکنولوژی ساخت اون تفاوت ها نیس بلکه مهم اون پیکسلیه که نور تولید میکنه ... ایا این led نور تولید میکنه یا مثل ال سی دی نیاز به نور پشت داره ؟ لطفا همینو بگید ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

کارائیشون و خصوصیاتشون یکیه ولی طرز ساختش یکی نیست
    من کلا منظورم از اون پست این بود که سامسونگ OLED TV نداره.
    اینایی هم که زده LED TV گفتم backlight LED هستن یعنی به جای لامپ فلورسنت برای نور پشت از LED استفاده میکنه. همین

15. 2 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •