تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 181 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

پر فروش ترین مدل دل 5110 شه/خیلی عالیه نسبت به قیمتش/هر چند الان گرون شده/ولی در کل هیچی اپل و ام اس آی نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا بگم چیکارتون کنه چی میگیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییید؟؟؟؟

عزیز من من اولبن لبتابمو با دل شروع کردم و الانم با 5110 بالاترین کانفیگش مینویسم برات

همش لبتابم میگه برو بهشون بگو خوبم باز من میگم هیییییییس واستا بینم چی میگن!

ببینید لبتاب گارانتی دار بگیرید هر مدلی خواستید به گارانتی نمیرسه اگه خراب بود مممممممممممممنننن جواب میدم خوبه؟؟ هر کی دل گرفته با گارانتی خود نمایندگی و خرابه بیاد بگه !
    میرید لبتاب میگیرید با گارانتی شرکتی و الکی چرند که طرف ندیده لبتابو گارانتی میکنه یا گارانتی ساختگی مغازه دار!

یک سوال؟؟ مثلا کـــــــــــی از دیجی کالا لبتاب گرفته گارانتی دار و خراب شده؟؟؟ دلیلشو فهمیدید؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    می خواستم نظرتونو راجع به لپ تاپ Dell XPS L502X بدونم به نظرتون خوبه ؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خدا بگم چیکارتون کنه چی میگیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییید؟؟؟؟

عزیز من من اولبن لبتابمو با دل شروع کردم و الانم با 5110 بالاترین کانفیگش مینویسم برات

همش لبتابم میگه برو بهشون بگو خوبم باز من میگم هیییییییس واستا بینم چی میگن!

ببینید لبتاب گارانتی دار بگیرید هر مدلی خواستید به گارانتی نمیرسه اگه خراب بود مممممممممممممنننن جواب میدم خوبه؟؟ هر کی دل گرفته با گارانتی خود نمایندگی و خرابه بیاد بگه !
    میرید لبتاب میگیرید با گارانتی شرکتی و الکی چرند که طرف ندیده لبتابو گارانتی میکنه یا گارانتی ساختگی مغازه دار!

یک سوال؟؟ مثلا کـــــــــــی از دیجی کالا لبتاب گرفته گارانتی دار و خراب شده؟؟؟ دلیلشو فهمیدید؟؟
    دوسته عزیز قبول دارم دم هرچه از جای منمعتبر تر بخره بهتره ولی چیزی که هست ربطی به خراب یا سالم بودنش نداره
    اونا که لپ تاپو تست نمیکنن ببینن چجوریه بعد سالماشو بدن به شما
    آکبند تحویل شما میدن اگه خراب بود اونقوت معلوم میشه

4. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    می خواستم نظرتونو راجع به لپ تاپ Dell XPS L502X بدونم به نظرتون خوبه ؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید.
    تو لبتاب های دل حرف اول رو میزنه و کفشش به بقیه دل ها شرف داره
    عالیه و بدنه آلومنیم

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوسته عزیز قبول دارم دم هرچه از جای منمعتبر تر بخره بهتره ولی چیزی که هست ربطی به خراب یا سالم بودنش نداره
    اونا که لپ تاپو تست نمیکنن ببینن چجوریه بعد سالماشو بدن به شما
    آکبند تحویل شما میدن اگه خراب بود اونقوت معلوم میشه
    دوست خوبم اتفاقا تست میکنن کارشناساش و دست ما میدن! فقط اون دسته که ضمانت طلایی داره!

هر لبتاب که میخواید به سبد خرید اضافه کنید فیلم نقد و برسیش دانلود کنید ببینید چطور کارشناساش روش کار میکنند!

در مجموع برا همه عزیزان دارم میگم از بس لبتاب عوض کردم لبتاب هرکیو میبینم فکر میکنم مال خودمه!!

یه لبتاب چه ارزشی داره که من واسش قسم بخورم ؟؟واسه کسانی میگم که دوست دارن کمتر پول بپردازن به دلایلی!

لبتابا فرقشون به قطعات داخلشونه سیپسو و رم و گرافیک! پس چرا قیمتا متفاوت تو دو کانفیگ یکسان و برند متفاوت؟؟

چون یکی یا آلومنیم داره بدنش-یا برنامه جانبی توپ اضافه داره /یا خروجی بهتر و ...

خراب شدن لبتاب که مد نظر همه هست فرقی نداره به این چیزا اگه همین دل رو 500 هزار گرونتر بدن باز میاد صدر جدول!
    وسیله برقی برقیه دیگه نه؟ بخواد خراب بشه بسوزه ضرب ببینه نگاه نمیکنه دله یا اپله!

لبتابو فقط رون زمین نزارید همین

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست خوبم اتفاقا تست میکنن کارشناساش و دست ما میدن! فقط اون دسته که ضمانت طلایی داره!

هر لبتاب که میخواید به سبد خرید اضافه کنید فیلم نقد و برسیش دانلود کنید ببینید چطور کارشناساش روش کار میکنند!

در مجموع برا همه عزیزان دارم میگم از بس لبتاب عوض کردم لبتاب هرکیو میبینم فکر میکنم مال خودمه!!

یه لبتاب چه ارزشی داره که من واسش قسم بخورم ؟؟واسه کسانی میگم که دوست دارن کمتر پول بپردازن به دلایلی!

لبتابا فرقشون به قطعات داخلشونه سیپسو و رم و گرافیک! پس چرا قیمتا متفاوت تو دو کانفیگ یکسان و برند متفاوت؟؟

چون یکی یا آلومنیم داره بدنش-یا برنامه جانبی توپ اضافه داره /یا خروجی بهتر و ...

خراب شدن لبتاب که مد نظر همه هست فرقی نداره به این چیزا اگه همین دل رو 500 هزار گرونتر بدن باز میاد صدر جدول!
    وسیله برقی برقیه دیگه نه؟ بخواد خراب بشه بسوزه ضرب ببینه نگاه نمیکنه دله یا اپله!

لبتابو فقط رون زمین نزارید همین
    برای دفع دما لوله های روی پردازنده این کارو میکنن که جنس لوله خیلی مهمه
    چرا لپ تاپ های دل تو PERFORMANCE بالا دماشون خیلی بالا میره ؟؟؟
    چرا بع از یک مدت مدام دماشون بالاس ؟
    خمیر سیلیکون ارزون و بدرد نخور جنس سینک بدرد نخور...بدنه ای که چندان جالب نیست و و و و و اینا باعث شدن دل یه سری لپ تاپ با قیمت ارزون ولی کانفیگ بالا بده بیرون
    من نمیگم همه لپ تاپاش بدرد نخور هستن و بعضی سری هاش واقعا خیلی غول و شاخ هستن

8. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    نمایندگی دل توی شیراز کجاست؟؟باطری لپ تابم دار فانی وداع گفت...میخام باطری بگیرم مدلشم vostro1520 هست...
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    نمایندگی دل توی شیراز کجاست؟؟باطری لپ تابم دار فانی وداع گفت...میخام باطری بگیرم مدلشم vostro1520 هست...
    با تشکر
    شرکت زیگورات:
    تو عفیف آباد(ستاره فارس) و همینطور تو آفتاب هست

11. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من چند سال پیش XPS 1530 گرفتم (1/750/000) که اون زمان مدل بسیار شاخی بود،با گارانتی زیگورات.به شدت خوب ازش نگهداری کردم،اصلاً ازش زیاد کارنکشیدم و خلاصه لای پر قو! به زندگیش ادامه داد تا اینکه بعد از دو سال دیگه باطری رو شارژ نکرد.ابتدا فکر کردم از باطریه ولی رفتم نمایندگی مشخص شد که از برد خود لپ تاپ هستش و یه سرچ هم تو اینترنت زدم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن.
    متاسفانه دستگاه هم دیگه شامل گارانتی نمیشه و منهم به زودی قصد خرید لپ تاپ دارم و با این تجربه ی تلخ دیگه سراغ دل نخواهم رفت.

13. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

معایب و مزایای این لپ تاپ رو میخواستم ؟ ارزش خرید داره ؟
    Dell Vostro 3550-D

راستی سیستم عاملش Dos نوشته ؟ یعنی چی ؟
    Last edited by Eblis 2011; 30-01-2012 at 18:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •