تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 177 اولاول ... 74124164170171172173174175176177 آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا ممنون كه جوابمو ميديد
    من همه تنظيمات رو تو حالت low هم گذاشتم ولي بازم همين مشكل رو داشتم.فكر نميكنم مشكل از سخت افزار باشه
    Operating System: Windows XP Professional Service Pack 3
    Processor: intel E5300 dual core 2.60
    Memory: 3 gig RAM
    Card name: ATI 5570
    Display Memory: 1024.0 MB
    Current Mode: 1280 x 800 (32 bit)

نميدونم كارت گرافيكم چند بيتي محسوب ميشه
    راستي با اين كارت گرافيك و مانيتور LCD چرا refresh screen rate رو نميتونم بالاي 60 هرتز تنظيم كنم؟!!!
    خواهش می کنم وظیفه اس

من این مشکل کرش رو داشتم ولی با نصب پچ 134 مگی حل شد. شما از توی ویندوز ببین مانیتورت روی چند هرتز هست اگه تونستی و ساپورت می کنه بذار روی 75 هرتز. بعد برو توی بازی و رزولیشن بازی رو روی 1280 x 800 قرار بده بدون AA یعنی روی X 0 باشه Vsync رو هم غیر فعال کن و آنتی آلیاسنگ رو هم روی صفر قرار بده تنظیمات رو روی نرمال یا Low قرار بده تست کن ببین چطور میشه

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خواهش می کنم وظیفه اس

من این مشکل کرش رو داشتم ولی با نصب پچ 134 مگی حل شد. شما از توی ویندوز ببین مانیتورت روی چند هرتز هست اگه تونستی و ساپورت می کنه بذار روی 75 هرتز. بعد برو توی بازی و رزولیشن بازی رو روی 1280 x 800 قرار بده بدون AA یعنی روی X 0 باشه Vsync رو هم غیر فعال کن و آنتی آلیاسنگ رو هم روی صفر قرار بده تنظیمات رو روی نرمال یا Low قرار بده تست کن ببین چطور میشه
    اين كارها رو هم كردم ولي باز همون مشكل رو دارم........انگار درست بشو نيست كه نيست
    وقتي بازي رو نصب ميكنم اول بايد پچ رو نصب كنم و بعد كرك رو كپي كنم ديگه؟
    ممكنه مشكل از بازي باشه؟!!! اين لينك جاييه كه ازش دانلود كردم(اميدوارم نگن تبليغه):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه فکر نکنم مشکلی باشه بله باید اون پچ 134 مگی رو نصب و در آخر کرک متناسب با اون رو بریزی... وای نکنه پچ نصب نشه نسخه ای که دانلود کردی چند زبانه هست؟ چون 2 زبانه هم هست. وقتی زبان رو انتخاب می کنی چه زبانهای دیگه ای میده؟ چون این پچ و کرک که دادم واسه 10 زبانه اروپایی هست.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نه فکر نکنم مشکلی باشه بله باید اون پچ 134 مگی رو نصب و در آخر کرک متناسب با اون رو بریزی... وای نکنه پچ نصب نشه نسخه ای که دانلود کردی چند زبانه هست؟ چون 2 زبانه هم هست. وقتی زبان رو انتخاب می کنی چه زبانهای دیگه ای میده؟ چون این پچ و کرک که دادم واسه 10 زبانه اروپایی هست.
    10 زبانه است
    اون كركي كه تو اون پست داديد با اين پچ متناسب بود؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

10 زبانه است
    اون كركي كه تو اون پست داديد با اين پچ متناسب بود؟
    بله هم پچ و هم کرک مخصوص نسخه 10 زبانه بود

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من بازی Most Wanted رو خیلی دوست داشتم این بازی هم مثل اون هستش یعنی میتونی توی شهر واسه خودت چرخ بزنی یا نه؟؟ اگه نمیشه لطفاً یه بازی مثل Most Wanted معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من بازی Most Wanted رو خیلی دوست داشتم این بازی هم مثل اون هستش یعنی میتونی توی شهر واسه خودت چرخ بزنی یا نه؟؟ اگه نمیشه لطفاً یه بازی مثل Most Wanted معرفی کنید
    نه این مثله Pro Street هست که مسابقات اتومبیل رانی توی پیست هست ورژن قبلی بازی یعنی آندرکاور مثل موست وانتد هستش که چالش های خیابونی داره و توی شهر رانندگی می کنی و مثل موست وانتد و کربن تعقیب و گریز و پلیس و این حرفاس

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اگه 2 تا کامپیوتر رو با هم شبکه کنیم. میشه این بازیو 2 نفره انجام داد؟

11. این کاربر از Nikola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام . من با سیستم زیر این بازی رو بدون گیر اجرا میکنم ولی به هیچ وجه داخل بازی نمیشه . بعد از اسم دادن و سیو و این حرفا و در آخر اون قسمت که آرم ماشینا رو بالاش میزنه (یه تیکه صحنه آهسته می شه ها !) فقط تکرار میشه!
    لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ همه دکمه ها رو هم زدم ولی وارد بازی نمیشه!
    cpu 2.4 intel
    vga 256 geforce 6200
    ram 1256

این کرک 2.6 مگی رو الان از صفحه قبل دانلود کردم و ریختم در محل نصب و حالا دیگه لود اول میپره بیرون!
    چیکار کنم . سی دیشو ندارم دوباره نصب کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . من با سیستم زیر این بازی رو بدون گیر اجرا میکنم ولی به هیچ وجه داخل بازی نمیشه . بعد از اسم دادن و سیو و این حرفا و در آخر اون قسمت که آرم ماشینا رو بالاش میزنه (یه تیکه صحنه آهسته می شه ها !) فقط تکرار میشه!
    لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ همه دکمه ها رو هم زدم ولی وارد بازی نمیشه!
    cpu 2.4 intel
    vga 256 geforce 6200
    ram 1256
    خوب دیگه فقط اجرا می تونی بکنی عمرا نمی تونی بازی کنی نمیگم همه آیکن های گرافیکی رو بذاری روی حداقل. خیلی سیستمت پایین هست برای اجرای این بازی سی پی یو تک هسته ای و تا این اندازه ضعیف گرافیکتم که سری 6000 هست اونم یکی از ضعیف ترین مدل هاش. رمت هم که یک به حساب میاد... یا سیستم رو ارتقا بده یا برو تو نخ بازی موست وانتد فعلا. اگه به ریسنگ علاقه داری

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •