یعنی پیدا کردین؟؟؟میشه یه لینکی بدی شاید کار کردگشتم بود ولی کار نمیکرد، پس نگرد.![]()
![]()
یعنی پیدا کردین؟؟؟میشه یه لینکی بدی شاید کار کردگشتم بود ولی کار نمیکرد، پس نگرد.![]()
![]()
بچه ها یه خبر بد.....کوکی چینی، خیلی هم بهش شبیهه فقط نوشته LC و تو اسپیکرش یه تفاوت کوچیک هست.....قیمت هم 90 تومان!
البته پشتش شبیه نیست اصلا....به خاطر دوربینش....
جاوا بودولی کار نمیکرد حتی رو 5800 هم نصب کردم ارور داد. پاکشون کردم
او این که چیزی نیست دوست من رفته n79خریده بعد تو یک مغازه دیدیم گفتم برو قیمت کن رفت یارو گفت 90 تومنبعد گفت چینیه. پشت و رو و بالا و پایین و چپ و راستش همش با اصلش یکی بود
تازه سوکت 3.5 هم میخورد
راستی بچه ها یک چیزی گرفتم خیلی باحاله یک شکل کوچیکه بعد میچسبونی پشت گوشی قسمتی که آنتن گوشی هست بعد شب که گوشیت زنگ میخوره چراغاش روشن و خاموش میشه.
موندم این چینی ها چه چیزا که نمیسازن. تازه زنگ موبایل رو هم عوض میکنی اونم طریقه چشمک زدنش فرق میکنهباطری هم فک کنم نداره
هنوز تو کفشم
![]()
دوست عزیز مجید جان در عجبم که چطور تا حالا این وسیلرو ندیده بودید آخه عزیز من، من حداقل 2 سال پیش از اینا دیدم و استفاده کردم !!! ولی راست میگی خیلی توپن![]()
راستش رو بخوای من سه شنبه که از دانشگاه میومدم یکی گوشیش زنگ خورد دیدم: دی
بعد امروز که تو مغازه دیدم فهمیدم از اوناس سریع خریدم.تازه دوتا قلبه وستشم تیر خورده
500 تومن خریدم
میگم باطری داره؟ تموم نشه سریع![]()
من دوستم از اینا که میگی روی 1100 خودش داره....راستی بچه ها یک چیزی گرفتم خیلی باحاله یک شکل کوچیکه بعد میچسبونی پشت گوشی قسمتی که آنتن گوشی هست بعد شب که گوشیت زنگ میخوره چراغاش روشن و خاموش میشه.البته میگفت واسه کمتر شدن ضرر امواج موبایل هم هست....
![]()
راستش تا جایی که من میدونم باطری نداره و چراغاش در اثر امواج گوشی روشن میشن !!
salam.
hosein jan man ke hamchenan keypad daram be iiiiiiiiiiiin gondegi ; ) .
ببخشید، الان درستش کردم (لینک ها ویرایش شد):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 25-12-2009 at 12:56.
میگم باطری داره؟ تموم نشه سریع
دقیقا همینطوره....راستش تا جایی که من میدونم باطری نداره و چراغاش در اثر امواج گوشی روشن میشن !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)