تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 334 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من دارم صدي 10 تا ميسوزونم
    الانم حدود 400 تا كار كرده
    سرويس اوليه ببرم تنظيم موتور بزنه 3 ليتر بهبود ميده يا ماشين من مشكل داره ؟؟؟
    دوست عزیز ماشین من تو شهر 8 میسوزونه البته به شرایط رانندگی بستگی داره.در ضمن مصرف 7.2 که شرکت گفته مصرف ترکیبی(میانگین شهر و جاده) هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستی دوست خوبم رامتین جان من بنا به همون دلیلی که گفتم (بحث افزایش مصرف سوخت و کاهش شتاب و سفت شدن فرمان ماشین)
    اصلا وارد بحث تایر های با عرض بیشتر از 185 نشدم.
    تایر 205/60/13 که شما فرمودین ممکنه برای 206 و همین طور تیبا قابل نصب باشه و اون هم از نظر ارتفاع مشکلی برای نصب نداره و الان حساب که کردم از نظر ارتفاع ارتفاعش در رنج استاندارد هست
    اما چند مساله ی مهم داره
    1:در خودروی 206 لاستیک استاندارد خودرو بدون هیچ تردید سایز 185/65/r14 هست و هرکس این اشتباه رو کرده باشه که برای زیبایی بره لاستیک 205 روی ماشین نصب کرده باشه با دست خودش هم تنظیمات جلوبندی رو ناموزون کردده.هم مصرف سوختش رو زیاد کرده.هم شتاب خودرو منظوذ شتاب اولیه است رو کم کرده و هم به موتور فشار وارد کرده.
    چون در بحث پژو ها کاملا ایران خودرو استاندارد کار کرده و حتب در پژو فرانسه هم سایز تایر همان هاست.
    در ایران خودرو این مسائلی که در سایپا و ریو و تیبا میبینیم وجود ندارد و سایز ها استاندارد میباشند.

2: تایر با مشخصه ی مذکور باعث سفت تر شدن فرمان خواهد شد بدون شک.(به نسبت تایر فعلی)
    3:تایر مذکور باعث افزایش مصرف سوخت به صورت محسوس خواهد شد باز هم بدون شک
    4:تایر مذکور به دلیل عرض زیاده از حد با توجه به پهنای 5.5 اینچی رینگ 13 ایجاد مشکل خواهد کرد
    منظور از مشکل در مرور زمان برای جلوبندی هست.
    و همین طور اینکه اصطلاحا چون عرض از حد استانداردی که مورد تایید همه ی کمپانی های مطرح دنیاست عرض از حد مجاز نسبت به پهنای رینگ بیشتر است و اصطلاحا باعث افزایش احتمال کوبیدن در خودرو خواهد شد.
    پشت همه ی این حرف ها 2 2 تا 4 تا خوابیده است.
    اگر زمانی لازم باشد برای تک تک دوستان توضیح خواهم داد تا مطمئن باشند که چه لاستیکی از نظر عملکرد در رنج استاندارد است و نه خللی به فرمان میزند
    نه جلوبندی
    نه سوخت را زیاد میکند
    نه شتاب را کم میکند
    و نه پایداری را خراب میکند
    همه این موارد کاملا حساب شده و درست هستند.
    اینکه سایپا رینگ 14/60/185 را برای رینگ 14 خودش پیشنهاد داده من میتوانم با محاسبه به شما نشان بدهم که دقیقا استاندارد ترین لاستیک با رینگ 14 برای تیبا همین شماره است.
    اما چه فایده که در بازار بسیار کمیاب است.
    اما دیشب موردی را پیدا کردم که همه ی مزایای این لاستیک 14 را دارد.
    اما هیچ کدام از عیوب 14 کردن رینگ را ندارد.
    عیوبی که همه شان را در بالا برایتان به تفصیل شرح دادم
    Last edited by TIBA-NAVID; 14-07-2011 at 12:43.

3. 2 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی دوست خوبم رامتین جان من بنا به همون دلیلی که گفتم (بحث افزایش مصرف سوخت و کاهش شتاب و سفت شدن فرمان ماشین)
    اصلا وارد بحث تایر های با عرض بیشتر از 185 نشدم.
    تایر 205/60/13 که شما فرمودین ممکنه برای 206 و همین طور تیبا قابل نصب باشه و اون هم از نظر ارتفاع مشکلی برای نصب نداره و الان حساب که کردم از نظر ارتفاع ارتفاعش در رنج استاندارد هست
    اما چند مساله ی مهم داره
    1: تایر با مشخصه ی مذکور باعث سفت تر شدن فرمان خواهد شد بدون شک.(به نسبت تایر فعلی)
    2:تایر مذکور باعث افزایش مصرف سوخت به صورت محسوس خواهد شد باز هم بدون شک
    3:تایر مذکور به دلیل عرض زیاده از حد با توجه به پهنای 5.5 اینچی رینگ 13 ایجاد مشکل خواهد کرد
    منظور از مشکل در مرور زمان برای جلوبندی هست.
    و همین طور اینکه اصطلاحا چون عرض از حد استانداردی که مورد تایید همه ی کمپانی های مطرح دنیاست عرض از حد مجاز نسبت به پهنای رینگ بیشتر است و اصطلاحا باعث افزایش احتمال کوبیدن در خودرو خواهد شد.
    پشت همه ی این حرف ها 2 2 تا 4 تا خوابیده است.
    اگر زمانی لازم باشد برای تک تک دوستان توضیح خواهم داد تا مطمئن باشند که چه لاستیکی از نظر عملکرد در رنج استاندارد است و نه خللی به فرمان میزند
    نه جلوبندی
    نه سوخت را زیاد میکند
    نه شتاب را کم میکند
    و نه پایداری را خراب میکند
    همه این موارد کاملا حساب شده و درست هستند.
    اینکه سایپا رینگ 14/60/185 را برای رینگ 14 خودش پیشنهاد داده من میتوانم با محاسبه به شما نشان بدهم که دقیقا استاندارد ترین لاستیک با رینگ 14 برای تیبا همین شماره است.
    اما چه فایده که در بازار بسیار کمیاب است.
    اما دیشب موردی را پیدا کردم که همه ی مزایای این لاستیک 14 را دارد.
    اما هیچ کدام از عیوب 14 کردن رینگ را ندارد.
    عیوبی که همه شان را در بالا برایتان به تفصیل شرح دادم
    اگه لطف کنید در مورد مفهوم اعداد شماره لاستیک و فرمول تبدیل به یه لاستیک دیگه توضیح بدین ما هم یاد بگیریم خیلی ممنون میشیم.

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ماشین من تو شهر 8 میسوزونه البته به شرایط رانندگی بستگی داره.در ضمن مصرف 7.2 که شرکت گفته مصرف ترکیبی(میانگین شهر و جاده) هست.
    از دوستان کسی مصرف تیبا در جاده،اتوبان رو تست کرده؟

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول از:تیونینگ خودرو و مقاله های آموزشی ( فهرست برگزیده در پست اول )
    حرف P مخفف Passenger و نشان دهنده سواري بودن خودرو است، در اين قسمت كدهاي LT و T نيز وجود دارند

كه خارج از بحث ما مي باشند و البته در اكثر لاستيكهاي موجود در كشور اصلا اين كد اوليه را نخواهيد ديد، 3 عدد

بعدي معرف پهناي لاستيك (Section Width) به ميلي متر است، 2 رقم بعد از آن نسبت ظاهري (Aspect Ratio)

مي باشد و نشان دهنده نسبت ارتفاع لاستيك (Section Height) به پهناي آن است. به عبارت ديگر مشخص مي

كند كه ارتفاع لاستيك چند درصد از پهناي آن است.

حرف R نشان دهنده راديال بودن لاستيك و عدد 15 قطر رينگ (Rim Diameter) را نشان مي دهد. عدد 95 نشان

دهنده ميزان بار قابل تحمل براي هر لاستيك مي باشد. حرف H نشان دهنده حداكثر سرعت مجاز براي لاستيك

(Speed Symbol) است. ميزان بار، سرعت مجاز و پهناي رينگ (Rim Width) براي هر خودرو بر روي برچسب كناري

داخل درب خودرو (سمت راننده يا شاگرد) نوشته شده است.

يكي از مهمترين شاخص ها در هنگام تعويض رينگ و لاستيك ثابت نگه داشتن قطر مجموعه رينگ و لاستيك در

ميزان استاندارد كارخانه است، چرا كه تغيير قطر كلي چرخ باعث ايجاد خطا در كيلومتر شمار و اخلال در نحوه

تعويض دنده ها (خصوصا در خودروهاي اتوماتيك) مي شود و در خودروهاي مجعز به ABS نيز در كار ECU اخلال

بوجود مي آورد و مي توان گفت تنها مزيت در هنگام بزرگتر شدن چرخ، افزايش شتاب خودرو در حد ناچيزي است.

براي كمك به ثابت نگه داشتن قطر چرخ در هنگام تعويض رينگ و لاستيك، راهنمائي به نام PLUS در نظر گرفته

شده و آن را با واحدهاي PLUS 1, PLUS 2, PLUS 3,… نامگذاري كرده اند كه هر كدام نشانه افزايش 1 اينچ به قطر

رينگ مي باشد و با استفاده از اين راهنما در ازاي افزايش قطر رينگ، ارتفاع لاستيك، كوتاهتر انتخاب مي شود تا

قطر كلي چرخ تا حد ممكن ثابت بماند.

مطلب قابل توجه ديگر پهناي رينگ است، بايد بدانيد كه براي داشتن استاندارد بهينه و فيت شدن دقيق لاستيك رو

رينگ و داشتن هندلينگ بهتر بايد در ازاي افزايش هر 5 ميلي متر پهناي لاستيك، پهناي رينگ را 0.5 (نيم) اينچ

افزايش داد، البته ميزان پهناي رينگ براي هر سايز لاستيك مي تواند تا حدود 1.5 (يك و نيم) اينچ كه مقدار زيادي

است در نوسان باشد.

7. 3 کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگه لطف کنید در مورد مفهوم اعداد شماره لاستیک و فرمول تبدیل به یه لاستیک دیگه توضیح بدین ما هم یاد بگیریم خیلی ممنون میشیم.

با سلام
    چشم حتما
    اعدادی که روی لاستیک درج شدند رو دونه به دونه براتون توضیح میدم
    روی تایر تیبا (مدل کارخونه) درج شده : R13 175/70
    اما این مساله چه مفهومی داره؟ با این ابعاد چه طور میشه قطر رینگ و لاستیک رو بدست آورد؟
    چه طور میشه لاستیکی که در رنج معادل با این لاستیک باشه مثلا در رینگ 14 رو پیدا کرد؟
    اون R13 مشخص میکنه شماره رینگ تیبا 13 است/
    اون 175 مشخص کننده عرض لاستیک است./اون 70 هم به صورت درصدی از همون عرض لاستیک است و مشخص کننده ارتفاع دیواره ی لاستیک(اصطلاحا فاق لاستیک) هست.
    سوال 1:چه طور بفهمیم قطر دقیق و استاندارد لاستیک و رینگ چه قدره:
    1:محاسبه ارتفاع لاستیک فوق:همون طور که گفتم اون عدد 70 به صورت درصدی از عرض لاستیک هست و مشخص کننده ارتفاع هست.پس داریم:
    (70/100)*175=122.5 میلی متر (ارتفاع لاستیک تیبا)
    2:محاسبه قطر رینگ 13 :
    تذکر:13 که میگوییم منظور 13 اینچ میباشد و هر اینچ 25.4 میلی متر میباشد.
    پس داریم: قطر رینگ 13: 13*25.4====330.2 میلی متر
    و در نهایت مرحله 3:
    قطر چرخی که این لاستیک رویش بسته شده(به طور مثال همین تیبا که همین رینگ و لاستیک بسته شده رویش):
    قطرچرخ: (122.5 * 2)+330.2==575.2 میلیمتر=== 57.52 سانتی متر
    سوال: چرا 122.5 در 2 ضرب شد؟
    چون در لاستیک برای محاسبه قطر کامل لاستیک باید کلفتی یا ارتفاع لاستیک را در 2 ضرب کنیم تا هم قسمت پایینی محاسبه شود و هم کلفتی قسمت بالایی.
    پس نتیجه شد که ارتفاع لاستیک ریو یا تیبا را اگر با متر دقیق اندازه بگیرید میشود 57.52 سانتی متر
    حال اگر بخواهیم رینگ 14 بگذاریم و بخواهیم نه فرمان سفت شود.
    نه شتاب کم شود.
    نه جلوبندی خراب شود.
    باید اولین قدم این باشد که ابعاد را طوری حساب کنیم که این ابعاد عوض نشود.
    (البته بماند که این مرحله اول است.
    مثلا میتوانیم لاستیک با عرض 205 هم پیدا کرد که ازتفاعش به هم نخورد اما گاهی اوقات اگر حساب شده عمل نکنیم و ارتفاع را تغییر حساب نشده بدیم و از فاق لاستیک بکاهیم باعث کوبیده شدن خودرو و همین طور با افزایش عرض بیش از حد باعث افزایش مصرف خودرو خواهیم شد.
    اما یکی از مهم ترین مراحل معادل یابی همین مساله است که این مقدار باید تقریبا ثابت بماند.
    حالا با محاسبه نشان میدهیم که لاستیک معادل این لاستیک تیبا در رینگ 14 چیست:
    قطر چرخ و تایر فعلی تیبا را 575.2 میلی متر بدست اوردیم.
    حال اگر بخواهیم لاستیکی مناسب برای رینگ 14 بیابیم:
    قطر رینگ 14 : 14* 25.4 === 355.6 میلی متر
    پهنای مجموع قسمت بالا و پایین لاستیک جدید: 219.6===355.6-575.2
    این عدد را باید بر 2 تقسیم کنیم تا ارتفاع و کلفتی یک قسمت لاستیک بدست آید:
    ارتفاع مجاز لاستیک 14: 2 /219.6 ====109.8 میلی متر
    حال تعیین فاق لاستیک 14 با عرض 185 معادل:
    100*( 185 / 109.8 )=== 59.35

این عدد فاق لاستیک معادل است.
    نزدیک ترین لاستیک با فاق فوق چیست ؟
    R14/185/60

حال میبینیم که بی دلیل سایپا در دفترچه لاستیک 185/60/R14 را معادل رینگ 14 ای برای تیبای رینگ 13 اعلام نکرده
    محاسبات فوق نشان میدهد این 2 لاستیک ارتفاع برابر دارند
    با اینکه یکی رینگ 13 است
    دیگری رینگ 14
    اما خوب مزیت های رینگ 13 و 14 را قبلا خدمتتان گفتم.
    لاستیکی که من پیشنهاد دادم مزیتش این است که نه خرج تعویض رینگ دارد.
    نه ایرادات لاستیک الان تیبا مثل ضعف ترمز در فضای خیس و لغزنده را دارد.
    کنترلش به مراتب بهتر خواهد شد از الان
    شتابش اصلا کم نمیشود.
    مصرفش غوض نمیشود.
    اما ایراد ظاهری اش هم رفع میشود.
    هم موارد مهم ایمنی و فنی را دارد.
    هم بحث زیبایی را
    برای این دلایل اون لاستیک رو بهتون توصیه کردم.
    امیدوارم توضیحاتم روان بوده باشند و متوجه شده باشین.
    انتخاب لاستیک فقط دیدن نیست.
    بحثش کاملا حساب و کتاب داره
    و اینطور نیست که من از فلان لاستیک خوشم بیاد و اونو برم بگیرم.
    چندین فاکتورو باید کنار هم گذاشت.
    ارتفاع نباید تغییر زیاد بکنه و اگر بنا به تغییر باشه باید مطمئن بود که ارتفاع باید ایجاد ایراد نشه.
    عرض نباید در حدی زیاد بشه که از استاندارد مورد اجازه و پهنای رینگ بزنه بیرون
    مثلا گذاشتن عرض 205 روی رینگ 13 با پهنای 5.5 اینچ واقعا یه کم مورد بحث هست.
    درسته ظاهرا میگی قشنگه.عریضه.و همین طور کنترلش به مراتب بهتر میشه.
    اما فاکتور سوخت هست.
    فاکتور فشار به موتور و جلوبندی هست.
    فاکتور کوبیدن ماشین بعدا پیش میاد در اثر فاق کوچیکش .
    شتاب کم میشه
    آیا از دست دادن این همه خوبی به خاطر فقط عریض و خوشگل شدن می ارزه؟
    من که میگم نمی ارزه.شما رو نمیدونم
    Last edited by TIBA-NAVID; 14-07-2011 at 13:22.

9. 2 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستی دوستان عزیزم اونطور که من اطلاع دارم در مورد ریو که لاسنیک مشابه تیبا داره
    طبق قانون گارانتی یه تبصره هست که اگر رینگت رو عوض کردی و لاستیک عریض تر از 185/65/14 انتخاب کردی گارانتی مربوط به سیستم فنربندی و اتصالات جلوبندی ازبین خواهد رفت.
    این مطلبو هم توجه داشته باشین که احتمال زیاد این قانون در مورد تیبا هم وجود دارد.
    پس بازم مهر تایید دیگه ای به اون سایزهایی که براتون با دلیل به دست آوردم میزنم و خدمتتون عرض میکنم چنانچه از لاستیک عریض تر از 185 استفاده کنین علاوه بر اون معایب مصرفی و کاهش شتاب و ... که خواهد داشت ممکنه سایپا هم بازی در بیاره و چون خودرو گارانتی داره بعدا بهانه در بیاره و جوابگوی یه مشکل ساده هم نباشه.
    موفق باشید

11. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان با شرکت اون طور که صحبت کردم ماشین من شنبه یکشنبه آینده تحویلم میشه.
    کارهایی که همون ابتدا خواهم کرد :
    1:تعویض باتری صبای خودرو با باتری اتمیک با کیفیت و با آمپر مناسب خارجی که استفاده ی کولر و کلا عملکرد خودرو را دچار مشکل نکند و نه خطر پخش اسید داشته باشد و نه نیاز به نگهداری.
    2:تعویض لاستیک خودرو(تعویض رینگ را بنا به تحقیق و پرس و جو به صلاح نمیدانم به شخصه)
    در این مورد یکی از این 3 کار را خواهم کرد
    1:تعویض هر 5 حلقه لاستیک با شماره ی مشابه یعنی 175/70/13 هانکوک کره که در بازار دیدم
    2: تعویض هر 5 حلقه لاستیک با شماره 185/70/13 که 1.5 سانت بلندتر هم خواهد کرد و فضای خالی رو کمی پرتر خواهد کرد و اندازه تر خواهد بود برای تیباباز هم از برند هانکوک.
    3:تعویض و انتخاب لاستیک R13/185/65 که ارتفاعش 5 میلیمتر از لاستیک فعلی کوتاه تر میشود و دیگر کاملا ایده آل است و باز هم از برند هانکوک اصل کره.
    که به نظرم در تمام لاستیک های بازار با کیفیت ترین بود

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه روزی جناب masih63 یه چیزایی در مورد ترمزها می گفت. من که باورم نشد. اما حالا ؟!؟!؟!؟!

Last edited by ali1323; 14-07-2011 at 16:25.

14. 4 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پیرو مطلب قبل نتیجه ای که من از این فراخوان میگیرم اینه که بوستر ترمز و پمپهای تیبا مال ریو نیست بلکه دقیقا همون پرایده
    و abs پراید هم که نیاز به توضیح نداره
    من که سر در نمیارم!!!

16. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •